bidaha yaptırırsan eğer antibiyotik kullanım süresini uzzat bence. en azından mantarı önlerAma ucretsiz tekrar yapiyor en azndan dgetleri gibi hadi olmadi yuru demiyor dugun oncesi gel demiyor. Benm inanlmaz derecede mantarm vardi vardi ve cok agir kaldrdm kanamam oldu. Yapamasa onlarada yapamazdi. Ama gecici planlayp iliskiye girebilrm belki bilemiyorum. Belki de flep yaptirirm ama sizi haberdar edercegm
ayy üzüldim cnm ya bunda da vardır bi hayır..Kizlar tutmamis benmki. Agir mantar olmustm hala da mantarm varmis hatta. Doktoruma suc bulmuyorum acikcasi. Ve ucretsiz flep yapacak tekrar. O da tutmazsa gecici yapacak dugun oncesi . elinden geleni yapti ama benm bagisiklgm cok zayif sanrm mantardan kutulamiyorum. Cok uzuldm ama sagolsun sakinlestirdi. Birdaha yapacagm olacak aglama dedi.
Bende cok uzuldm cok agladm ama bulacagm bi yolunu.ayy üzüldim cnm ya bunda da vardır bi hayır..
doktor bana 1-1,5 ay ilişki yasak dedi. benım ekstra yaptıgım cok bişey yoktu sadece tuvalette ıkınmadım hıc. birde yavas oturup kalktım yavas hareket ettim geneldeKizlar flep ne kadar surede iyilesiyor ve iliskiye girilebilecek duruma geliyor? Yaptranlar bilgi verebilr mi . ve nasil bakim yaptiniz. Nasil hareket ettiniz
Tesekkur edermdoktor bana 1-1,5 ay ilişki yasak dedi. benım ekstra yaptıgım cok bişey yoktu sadece tuvalette ıkınmadım hıc. birde yavas oturup kalktım yavas hareket ettim genelde
Hangı doktorKizlar tutmamis benmki. Agir mantar olmustm hala da mantarm varmis hatta. Doktoruma suc bulmuyorum acikcasi. Ve ucretsiz flep yapacak tekrar. O da tutmazsa gecici yapacak dugun oncesi . elinden geleni yapti ama benm bagisiklgm cok zayif sanrm mantardan kutulamiyorum. Cok uzuldm ama sagolsun sakinlestirdi. Birdaha yapacagm olacak aglama dedi.
Irfan tarhanHangı doktor
Sende bole kafandan bınlerce olumsuz sey gecıyor mu acaba?Benim iki ayim kaldi kalbimin ritmi degisti insallah guzel atlatiriz
Sen içini rahat tut bence hiç bir problem çıkmayacak tatlımYa ben gidiyorum burda kontrole cok guzel bunun uzerine gecici olmaz tamamen tutmus diyo bilemedim ki ne yapayim
Ozaman hıc korkma kuzumYa ben gidiyorum burda kontrole cok guzel bunun uzerine gecici olmaz tamamen tutmus diyo bilemedim ki ne yapayim
YA Kızlar banada destek olun lutfen cok Az zamanım kaldı kafayı yıcemSen içini rahat tut bence hiç bir problem çıkmayacak tatlım
Kuzum sen kanamayi unut ceyiz ne alemde eve yerlestinmi eksigin kaldimi gelinlik bittimi bunlari dusun .. bak ben cok pismanin sirf aklimda kanama olcakmi diye diye hic biseyi umursamadim ve nasil olursa ole olsun dedim .. ama cok pismanim kanamam oldu sonra salak monalya dedim aptalmisin dedim nolur bunlarin tadini cikar kanamam olcak ... ben benim zarim yirtilmadi bacigima toplu igne batirdim yataga kan geldi .. bizimki sozde profosyonel hic anlamadi zarimi gidip operasyonla actirdim ..o yuzden herseyin tadini cikarYA Kızlar banada destek olun lutfen cok Az zamanım kaldı kafayı yıcem
Istemsız bır sekılde hıcbırseye odaklanamıyorum aklım hep orada engel olamıyorum korkuma kafamda kurup duruyorum ya bı sorun olursa naparım dıye bılıyorum kı gecıcıye gıdınce kanama olucak ama 10gunum kaldı ve korku tavan yapmıs durumdaKuzum sen kanamayi unut ceyiz ne alemde eve yerlestinmi eksigin kaldimi gelinlik bittimi bunlari dusun .. bak ben cok pismanin sirf aklimda kanama olcakmi diye diye hic biseyi umursamadim ve nasil olursa ole olsun dedim .. ama cok pismanim kanamam oldu sonra salak monalya dedim aptalmisin dedim nolur bunlarin tadini cikar kanamam olcak ... ben benim zarim yirtilmadi bacigima toplu igne batirdim yataga kan geldi .. bizimki sozde profosyonel hic anlamadi zarimi gidip operasyonla actirdim ..o yuzden herseyin tadini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?