bidaha yaptırırsan eğer antibiyotik kullanım süresini uzzat bence. en azından mantarı önler

ayy üzüldim cnm ya bunda da vardır bi hayır..

Kizlar flep ne kadar surede iyilesiyor ve iliskiye girilebilecek duruma geliyor? Yaptranlar bilgi verebilr mi . ve nasil bakim yaptiniz. Nasil hareket ettiniz

Kizlar flep ne kadar surede iyilesiyor ve iliskiye girilebilecek duruma geliyor? Yaptranlar bilgi verebilr mi . ve nasil bakim yaptiniz. Nasil hareket ettiniz
doktor bana 1-1,5 ay ilişki yasak dedi. benım ekstra yaptıgım cok bişey yoktu sadece tuvalette ıkınmadım hıc. birde yavas oturup kalktım yavas hareket ettim genelde

Hangı doktor

Kızlar benım son 10gunum korku ıyxe bastırdı engel olamıyorum ıcımdekı korkuyo senaryolara

Cok saolun kizlar insallah dediginiz gibi olur dugune bi ay kala yine gidicem artik son kez baksin ne kadar da gitsem o kani gorene kadar rahat etmiycem ama olsun

YA Kızlar banada destek olun lutfen cok Az zamanım kaldı kafayı yıcem
Kuzum sen kanamayi unut ceyiz ne alemde eve yerlestinmi eksigin kaldimi gelinlik bittimi bunlari dusun .. bak ben cok pismanin sirf aklimda kanama olcakmi diye diye hic biseyi umursamadim ve nasil olursa ole olsun dedim .. ama cok pismanim kanamam oldu sonra salak monalya dedim aptalmisin dedim nolur bunlarin tadini cikar kanamam olcak ... ben benim zarim yirtilmadi bacigima toplu igne batirdim yataga kan geldi .. bizimki sozde profosyonel hic anlamadi zarimi gidip operasyonla actirdim ..o yuzden herseyin tadini cikar

Istemsız bır sekılde hıcbırseye odaklanamıyorum aklım hep orada engel olamıyorum korkuma kafamda kurup duruyorum ya bı sorun olursa naparım dıye bılıyorum kı gecıcıye gıdınce kanama olucak ama 10gunum kaldı ve korku tavan yapmıs durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…