Altarkadaşlar kanama olması için üstte mi oturmak daha iyi olur altta mı kalmak daha iyi olur?
Bence iliski planla. Yap gitsin . dugununde stressiz olursun hemKızlar benım son 10gunum korku ıyxe bastırdı engel olamıyorum ıcımdekı korkuyo senaryolara
Ustte olursan kan hemen akar gelir. Altta olursan ayaga kalktiginda . regl de oldugu gibi hani uzun zaman oturunca kalkinca bi anda cok gelirya hani. Sonucta ayni cisim giriyor ne fark eder. Hemen kan gelsin de kurtulaym dersen ustte olmalisin ama cann yanar geri cekenilrsin kendini. Cesaretin yoksa altta kal ve sık disiniMavide manolyada ustteydi bu alt ust mevzusu etkiler mi kanamayi acaba hangisi daha belirgin olur ki
Cesaret sifir ustte yapamam gibi geliyo kanayacagini bilsem altta kalmam benim icin en iyisi de ne biliyim yaklastikca gunler sacma sapan dusunceler geliyo insanin aklinaUstte olursan kan hemen akar gelir. Altta olursan ayaga kalktiginda . regl de oldugu gibi hani uzun zaman oturunca kalkinca bi anda cok gelirya hani. Sonucta ayni cisim giriyor ne fark eder. Hemen kan gelsin de kurtulaym dersen ustte olmalisin ama cann yanar geri cekenilrsin kendini. Cesaretin yoksa altta kal ve sık disini
Iste ılıskı ole planlanmıyorkı aniden bısey oluyor hadı gecıcı yaptırdım ılıskı yasayamadım o zaman nolcak?Bence iliski planla. Yap gitsin . dugununde stressiz olursun hem
Canm eğer düğün tarihin belliyse birde nisanlin ilişkiyi istiyorsa hiç bi risk olmaz ilişki öncesi yapmanda. Ben öyle yaptım ama ayrıldım açıkçası pek tavsiye etmiyorm ama bu durum çok farklı mecbur kalıyor insan anlıyorumKizlar benm dikisim tutmadi enfeksiyondan biliyosunz. Bana akil verin. 2 ay kaldi dugune SIZCE flep yaptrsammi doktor tutar tutmazsa eger gecici yaparz dugun oncesi dedi. YOKSA iliski planlayip dugun oncesi halletsem mi geciciyle. Kafamdan stresi mi gitse. Bilenler bi akil versin
Kan alttaykende geliyor yalnız farkeden bişey yok :)Ustte olursan kan hemen akar gelir. Altta olursan ayaga kalktiginda . regl de oldugu gibi hani uzun zaman oturunca kalkinca bi anda cok gelirya hani. Sonucta ayni cisim giriyor ne fark eder. Hemen kan gelsin de kurtulaym dersen ustte olmalisin ama cann yanar geri cekenilrsin kendini. Cesaretin yoksa altta kal ve sık disini
Bende ustte cesaret edemiyorum kanama olsun da ustede olurum dedim ama altta olmak daha iyi benim icinArkadaslar kimse korkmasin ya o acı o an hissediliyor hemen bitiyor merak etmeyin evet biraz acıyor ama sizlerin buna katlanamayacgini sanmıyorum hepimiz gücluyuz dert olmasın bu size canınızı sikmayin. Ben alttayken ilişkinin daha kolay olcağıni düşünüyorm . Kadın ustteyken cesaret edip yapamiyor yapsa bile çok zor olur yırtılmasi orasının eğer iyi bir dikim olduysa yani bu işi karşı tarafın yapması lazım bence. Hem daha rahat olursunuz
Olmaz son kontrole gideceksin herkesi çağırıyor beni de çağırdı güvenmeyin şu kadına kalıcı yapmıyor yeni üye olanlar yaptırmayı düşünenler tercih etmesin. Dünyanın parasını aldığı yetmiyor son kontrolde tekrar dikiş atıp ücret alıyor bir de.Bir de son kontrole gidemezsem eğer kanama yine de olur mu. Son kontrole gitmeyip kanaması olan olmuş muydu
Ayrilmanin da riskini ustlendm ben ya. Ne olacaksa olsun da kurtulaym. Eger basarabilrsem yazacagm size. Doktorum flep yaparm tekrar dedi bakin dugun oncesi gel deyip yollamadi. Katiyen reklam yapmiyorum goren varsa okusun. Reklam yapsam tutmadgni soylemem zaten. Dugun oncesi gel tuttu ama bi dikis atalm diyenlere gtmeyin. Tutmus zara dikis atilamaz ne sacma sey ya. Flep icin tekrar dinlenme zamanm imkanm yok. Agir kaldiriyorum cok. Tekrar patlatirim. Ins basaririrm su isi. Bana dua edin ne olurCa
Canm eğer düğün tarihin belliyse birde nisanlin ilişkiyi istiyorsa hiç bi risk olmaz ilişki öncesi yapmanda. Ben öyle yaptım ama ayrıldım açıkçası pek tavsiye etmiyorm ama bu durum çok farklı mecbur kalıyor insan anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?