manolya kanamam oldu dıyorsun ama bacağıma toplu iğne batırdım demıssın o nasıl olluyor kanaman geldıyse neden böyle bırsey yaptın onu anlamadımmKuzum sen kanamayi unut ceyiz ne alemde eve yerlestinmi eksigin kaldimi gelinlik bittimi bunlari dusun .. bak ben cok pismanin sirf aklimda kanama olcakmi diye diye hic biseyi umursamadim ve nasil olursa ole olsun dedim .. ama cok pismanim kanamam oldu sonra salak monalya dedim aptalmisin dedim nolur bunlarin tadini cikar kanamam olcak ... ben benim zarim yirtilmadi bacigima toplu igne batirdim yataga kan geldi .. bizimki sozde profosyonel hic anlamadi zarimi gidip operasyonla actirdim ..o yuzden herseyin tadini cikar
canım ben daha dün akın hocanın asistanıyla bu konuyu konustum. beb 3 ay önce flep yaptırdım akın beyde .istersen whatsapp görüntüsünü bile atabilirim. çift kat flep yapıyormus. bana açıklaması şöyle. mutlaka zorlanıpta yırtılacagı ıcın kanaman olucak dedi. 3 kere de ilişkiye girsen hafif kanaman olur dedi daha inandırıcı oluyormuş öyle. hem zaten erkeğin zorlanması daha iyi lap diye giriş yaparsa asıl orda şüphelenir. ve geçici işlem için gelmeme gerek varmı dediğimde hayır gayet durumunuz iyi dedi. para göz insan olsaydı gel son dıkısı de atalım derdı riske atmazdı belki. 1 kere kontrole gittim tutmus dedi. hatta dün tekrar gelmeme gerek varmı dedım hayır gelmenıze gerek yok dedikızlar merhaba,
uzun zamandır bende takıp edıyorum bazılarına özelden mesaj atıyorunm kac aydır bende arastırıyorumn kafayı yıyecegım yakında
ben ankarada oturyorum ama ankarada butun doktorlar son kontrole çağırıyor hemen hemen hepsını aradım ıstanbulda harun hocayı aradım anadan dogma gıbı yaparım dedı daraltma maraltma olmaz dedı ancak doğum yapoarsan daratlma yapılır dedı daratlma yapıyorum diyenlere ınanma dedı akın hocayı aradım cıft dıkiş yapıyorum deyınce aklımı karıştırdı cıft dıkıste erkek daha cok zorlanmazmı ve ozaman anlamazmı tuncay hoca var sanırım bırde onuda aradım onda daratlma falan herşeyi yapıyor son kontrole çağırmıyormuş bu 3 doktorda son kontrola çağırmıyor ama hangısıne gıdıyım karar veremedim ılk gece kanama olmazsa ve erkek gırıs yaparken o girme hissini hisssedemezse ve bunu anlarsa dıye cok korkuyorum sız ne önerıyorsunu olanlar ve bu durumu yasayanlar reklam yapmadan neden anlatmıyor bu hayat memat meselesı tamam bır hata yaptık yapmasaydık ıyıydı ama oldu keşke gerıye dönme ıhtımalımız olsa o geceye dönerim sadece ve onun olmasını engellerım gerçi nefis işte bir anda oluyor
Acele degilse beni bekle bi bucuk ay sonra dugunum turgay hocaya yaptirdim gecen sene agustosda bi sene sonra girmis olucam gerdege kanamam olursa ona gidersin bi sene sonra kanama olursa cunku buyuk basarikızlar merhaba,
uzun zamandır bende takıp edıyorum bazılarına özelden mesaj atıyorunm kac aydır bende arastırıyorumn kafayı yıyecegım yakında
ben ankarada oturyorum ama ankarada butun doktorlar son kontrole çağırıyor hemen hemen hepsını aradım ıstanbulda harun hocayı aradım anadan dogma gıbı yaparım dedı daraltma maraltma olmaz dedı ancak doğum yapoarsan daratlma yapılır dedı daratlma yapıyorum diyenlere ınanma dedı akın hocayı aradım cıft dıkiş yapıyorum deyınce aklımı karıştırdı cıft dıkıste erkek daha cok zorlanmazmı ve ozaman anlamazmı tuncay hoca var sanırım bırde onuda aradım onda daratlma falan herşeyi yapıyor son kontrole çağırmıyormuş bu 3 doktorda son kontrola çağırmıyor ama hangısıne gıdıyım karar veremedim ılk gece kanama olmazsa ve erkek gırıs yaparken o girme hissini hisssedemezse ve bunu anlarsa dıye cok korkuyorum sız ne önerıyorsunu olanlar ve bu durumu yasayanlar reklam yapmadan neden anlatmıyor bu hayat memat meselesı tamam bır hata yaptık yapmasaydık ıyıydı ama oldu keşke gerıye dönme ıhtımalımız olsa o geceye dönerim sadece ve onun olmasını engellerım gerçi nefis işte bir anda oluyor
daha düğünüm yok canım o zaman senden güzel haberler beklıyorum inş herşey cok guzel olurAcele
Acele degilse beni bekle bi bucuk ay sonra dugunum turgay hocaya yaptirdim gecen sene agustosda bi sene sonra girmis olucam gerdege kanamam olursa ona gidersin bi sene sonra kanama olursa cunku buyuk basari
manolya kanamam oldu dıyorsun ama bacağıma toplu iğne batırdım demıssın o nasıl olluyor kanaman geldıyse neden böyle bırsey yaptın onu anlamadımm[/QUOTE
İkisi de aynı evetEbru Z. Geçici onarıma da aynı fiyatımı veriyor acaba... inanılmaz pahalı...
vindimKanaması oldu uyelıgı ıptal ettı dıe dusunmeyın ınanınbunun psıkoljısı cok farklı bısey aklıma geldıkce eskı gunler cıldırıyorum ben kurtuldum darısı sıze olaun ınsallah korkmayın ve tekrar soluyorum ankarada kalıcı yok gecıcı yapıyor hepınız Allaha emanet olun dualarım sızlerle hoscakalın
Tesekkur ederım canım darısı sızlere olsunÇok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin canım
vindim
Ben düğün öncesi evden çıkamazsam ya diye kafayı yiyeceğim ya da peşime biri takılırsa diye:/ inşallah atlatırız canım... unut her şeyi temiz bi sayfa aç artık ve çok mutlu ol... kefaretini ödedin her şeyin... geleceğine gölge etme geçmişiTesekkur ederım canım darısı sızlere olsun
Canım bir de son kontrole ilişkiden kaç gün önce gitmiştinTesekkur ederım canım darısı sızlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?