kızlar merhaba,
uzun zamandır bende takıp edıyorum bazılarına özelden mesaj atıyorunm kac aydır bende arastırıyorumn kafayı yıyecegım yakında
ben ankarada oturyorum ama ankarada butun doktorlar son kontrole çağırıyor hemen hemen hepsını aradım ıstanbulda harun hocayı aradım anadan dogma gıbı yaparım dedı daraltma maraltma olmaz dedı ancak doğum yapoarsan daratlma yapılır dedı daratlma yapıyorum diyenlere ınanma dedı akın hocayı aradım cıft dıkiş yapıyorum deyınce aklımı karıştırdı cıft dıkıste erkek daha cok zorlanmazmı ve ozaman anlamazmı tuncay hoca var sanırım bırde onuda aradım onda daratlma falan herşeyi yapıyor son kontrole çağırmıyormuş bu 3 doktorda son kontrola çağırmıyor ama hangısıne gıdıyım karar veremedim ılk gece kanama olmazsa ve erkek gırıs yaparken o girme hissini hisssedemezse ve bunu anlarsa dıye cok korkuyorum sız ne önerıyorsunu olanlar ve bu durumu yasayanlar reklam yapmadan neden anlatmıyor bu hayat memat meselesı tamam bır hata yaptık yapmasaydık ıyıydı ama oldu keşke gerıye dönme ıhtımalımız olsa o geceye dönerim sadece ve onun olmasını engellerım gerçi nefis işte bir anda oluyor

manolya kanamam oldu dıyorsun ama bacağıma toplu iğne batırdım demıssın o nasıl olluyor kanaman geldıyse neden böyle bırsey yaptın onu anlamadımm

canım ben daha dün akın hocanın asistanıyla bu konuyu konustum. beb 3 ay önce flep yaptırdım akın beyde .istersen whatsapp görüntüsünü bile atabilirim. çift kat flep yapıyormus. bana açıklaması şöyle. mutlaka zorlanıpta yırtılacagı ıcın kanaman olucak dedi. 3 kere de ilişkiye girsen hafif kanaman olur dedi daha inandırıcı oluyormuş öyle. hem zaten erkeğin zorlanması daha iyi lap diye giriş yaparsa asıl orda şüphelenir. ve geçici işlem için gelmeme gerek varmı dediğimde hayır gayet durumunuz iyi dedi. para göz insan olsaydı gel son dıkısı de atalım derdı riske atmazdı belki. 1 kere kontrole gittim tutmus dedi. hatta dün tekrar gelmeme gerek varmı dedım hayır gelmenıze gerek yok dedi

Acele
Acele degilse beni bekle bi bucuk ay sonra dugunum turgay hocaya yaptirdim gecen sene agustosda bi sene sonra girmis olucam gerdege kanamam olursa ona gidersin bi sene sonra kanama olursa cunku buyuk basari

Kızlar Esra Demir yüzer hakkında bilgisi olan var mı

Acele

Acele degilse beni bekle bi bucuk ay sonra dugunum turgay hocaya yaptirdim gecen sene agustosda bi sene sonra girmis olucam gerdege kanamam olursa ona gidersin bi sene sonra kanama olursa cunku buyuk basari
daha düğünüm yok canım o zaman senden güzel haberler beklıyorum inş herşey cok guzel olur

inşallah herkes şu durumdan sorunsuz şekilde kurtulur.... evlenme cesareti gösteremiyorum resmen evlenme niyetinde olan birinin hayatımda olmasına rağmen... onun psikolojisini bile kaldıramıyorum... düğün öncesi gidebilir miyim endişesi var fakat Ankara’da her türlü gitmek gerekiyor... çıkabilir miyim biri peşime takılır mı şimdiden düşünmeye başladım... güzel haberler bekliyoruz umut olacak...

Ebru Z. Geçici onarıma da aynı fiyatımı veriyor acaba... inanılmaz pahalı...

Geçici için Esra ç.c. İçin ne düşünüyorsunuz peki kızlar:/ uygun fiyat veriyor... sertifikalarına falan baktım işiyle yakından ilgili geldi ama bilemiyorum... yakında düğün yok ama flep Ankara için zaten hep sorunlu... zaten son günlerde evden çıkmam gerekecek işlem de kısa sürüyor madem böyle yapmaya karar verdim ama psikolojik hayatıma istediğim gibi biri olmasına rağmen birini alamıyorum :/

kızlar ben ebruya kalıcı olmustum ılıskı oncesıdr gıdıp gecıcı oldum sadece 350tl verdım kanamam oldu uyelıgımı ıptal edıcem cunku aklıma geldıkce moralım bozuluyor cektıgım gunler kalıcı oldum aralık ayında bugunde gecıcı olup ılıskı yasadım kanama cok fazla oldu sonucumu yazmak ıstedım ınsallah sızde kurtulursunuz

Kanaması oldu uyelıgı ıptal ettı dıe dusunmeyın ınanınbunun psıkoljısı cok farklı bısey aklıma geldıkce eskı gunler cıldırıyorum ben kurtuldum darısı sıze olaun ınsallah korkmayın ve tekrar soluyorum ankarada kalıcı yok gecıcı yapıyor hepınız Allaha emanet olun dualarım sızlerle hoscakalın

Çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin canım
vindim

Tesekkur ederım canım darısı sızlere olsun
Ben düğün öncesi evden çıkamazsam ya diye kafayı yiyeceğim ya da peşime biri takılırsa diye:/ inşallah atlatırız canım... unut her şeyi temiz bi sayfa aç artık ve çok mutlu ol... kefaretini ödedin her şeyin... geleceğine gölge etme geçmişi

Kizlar bende mikrocerrahi kalici olmustm. Irfan beye. Olmadi tutmamisti. Bugun gittim gecici oldm. Kanamam oldu. Hemde cok oldu. Doktorum flep yapacakti ucretsiz ama ben iliskiye gircektm gecici yaptrdm bes kurus da vermedim. Tekrar soyluyorm. Ben irfan beye guvendm sizde guvenin. Benmki tutmadysa benm yuzumden tutmadi siz iyi bakin kendinize tutar. Agirlik kaldrmayn mikrop kapmayn. Ve aksamin 6 sinda benm icin muaine acti. Bekledi. Uf bile demedi. Guvenin. Ben kurtuldum kizlarr yardm eden herkese tesekkur ederm. Allah hepinizi kurtarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…