Canım kontrole gitmedi geçici için gitti aynı gün nişanlısıyla birlikte olduCanım bir de son kontrole ilişkiden kaç gün önce gitmiştin
Geçici için kaç gün garanti veriyor ve fiyat veriyor? Gözün aydın canım dilerim çok mutlu olursun...Kizlar bende mikrocerrahi kalici olmustm. Irfan beye. Olmadi tutmamisti. Bugun gittim gecici oldm. Kanamam oldu. Hemde cok oldu. Doktorum flep yapacakti ucretsiz ama ben iliskiye gircektm gecici yaptrdm bes kurus da vermedim. Tekrar soyluyorm. Ben irfan beye guvendm sizde guvenin. Benmki tutmadysa benm yuzumden tutmadi siz iyi bakin kendinize tutar. Agirlik kaldrmayn mikrop kapmayn. Ve aksamin 6 sinda benm icin muaine acti. Bekledi. Uf bile demedi. Guvenin. Ben kurtuldum kizlarr yardm eden herkese tesekkur ederm. Allah hepinizi kurtarsin.
Çok sevindim darısı basımıza benimde düğünüm 2 hafta sonra akın beye flep oldum suan ekstra bi dikim yapmamıza gerek yok tutmus dedi ama düğünden 1 gün önce gitsemmi kararsıızımmKizlar bende mikrocerrahi kalici olmustm. Irfan beye. Olmadi tutmamisti. Bugun gittim gecici oldm. Kanamam oldu. Hemde cok oldu. Doktorum flep yapacakti ucretsiz ama ben iliskiye gircektm gecici yaptrdm bes kurus da vermedim. Tekrar soyluyorm. Ben irfan beye guvendm sizde guvenin. Benmki tutmadysa benm yuzumden tutmadi siz iyi bakin kendinize tutar. Agirlik kaldrmayn mikrop kapmayn. Ve aksamin 6 sinda benm icin muaine acti. Bekledi. Uf bile demedi. Guvenin. Ben kurtuldum kizlarr yardm eden herkese tesekkur ederm. Allah hepinizi kurtarsin.
Güzel haberler bekliyoruz senden de canım... evden nasıl çıkacaksın ki 1 gün önce ben mi çok abartıyorumÇok sevindim darısı basımıza benimde düğünüm 2 hafta sonra akın beye flep oldum suan ekstra bi dikim yapmamıza gerek yok tutmus dedi ama düğünden 1 gün önce gitsemmi kararsıızımm
Canm 1 gun onceye gerek yok benm doktorum 4 gun snra girsem nolur dedm olur dedi. Ama ben ayni gun girdm. 1 hafta da dayanir dedi. Ama tutmussa nolcak 1 hafta once kontrol ettirebilrsin. Ve sakin korkmaÇok sevindim darısı basımıza benimde düğünüm 2 hafta sonra akın beye flep oldum suan ekstra bi dikim yapmamıza gerek yok tutmus dedi ama düğünden 1 gün önce gitsemmi kararsıızımm
Benim kınamla düğünümün arasında 3 gün var canım. O arada sabah erkenden 2 saat içinde işimi hallederim diye dusunuyorum ama doktorda gerek yok diyor. Kararsız kaldım açıkcası. Zaten çift kt flep yapmıstıGüzel haberler bekliyoruz senden de canım... evden nasıl çıkacaksın ki 1 gün önce ben mi çok abartıyorum
Duam seninle güzel olsun her şey senin için de inşallahBenim kınamla düğünümün arasında 3 gün var canım. O arada sabah erkenden 2 saat içinde işimi hallederim diye dusunuyorum ama doktorda gerek yok diyor. Kararsız kaldım açıkcası. Zaten çift kt flep yapmıstı
Sakin ol bak bugün 2 tane süper haber aldık seninkini de alacağızKızlar cok stresleniyorum bir bilseniz ..
Çok çok mutlu ol inşallah canımKizlar ben gidiyorum. Sizi seviyorum. Kendinize iyi bakin. Hesabimi kapatacagm cunku korkuyorum. Sakin korkmayn caresi var. Ama gecici yaptiracaksaniz oncesnde gidin sadece daraltma yaptirin. Daraltma onemli . bol bol kegel yapin. Ve ankaradaysaniz irfan beye guvenin. Yari yokda birakmaz. Kefilim. Reklam yapiyosam colugum cocugum olmasn. Inanin bana ve o adama guvenin. Opuyorum hoscakalin. Benm gecelerm karardi aglaya aglaya. Korkmayn sakin caresi varrr. Yapabiliyosanz nisanlyken halledinnn
İnşallah canımm. Sen flep mı yaptırmıstınSakin ol bak bugün 2 tane süper haber aldık seninkini de alacağız
Ben henüz işlem yaptırmadım canım ama direkt geçici düşünüyorum evden nasıl çıkacağım düşüncesini kafamdan atıp cesaret edebilirsem eğer evliliğeİnşallah canımm. Sen flep mı yaptırmıstın
Ya fırsat bulursun canım emin ol eğer bi insan kafaya koydumu yapıyor zatenBen henüz işlem yaptırmadım canım ama direkt geçici düşünüyorum evden nasıl çıkacağım düşüncesini kafamdan atıp cesaret edebilirsem eğer evliliğe
Canım benim peşime birilerinin takılması çok olası işte bilmiyorum ki ... irfan Tarhan ne kadar fiyat veriyor acabaYa fırsat bulursun canım emin ol eğer bi insan kafaya koydumu yapıyor zaten
arayıp bir asistanına sor istersen canımCanım benim peşime birilerinin takılması çok olası işte bilmiyorum ki ... irfan Tarhan ne kadar fiyat veriyor acaba
ıns hersey ıstedıgın gıbı olur canım suan ıcın bende evlılık yok senden güzel haberler beklıyorumAcele
Acele degilse beni bekle bi bucuk ay sonra dugunum turgay hocaya yaptirdim gecen sene agustosda bi sene sonra girmis olucam gerdege kanamam olursa ona gidersin bi sene sonra kanama olursa cunku buyuk basari
Cok saol kuzum sadece dua edin bana dedigim gibi acelesi olmayanlar beklesin eger bende bi sene sonra kanama olursa sizde yaptirirsiniz olurda kanama olmazsa Allah korusun baska doktorlar arastirirsiniz agustos sonu belli olacakıns hersey ıstedıgın gıbı olur canım suan ıcın bende evlılık yok senden güzel haberler beklıyorum
Hayır olma bırlıkte cnmkızlar bu aksam nişanlımla evimize gideceğiz sizce beraber olup kurtulmalımıyım bu sitresten bi an önce. bu arada nikahımz oldu hem dini hem resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?