kızlar bu aksam nişanlımla evimize gideceğiz sizce beraber olup kurtulmalımıyım bu sitresten bi an önce. bu arada nikahımz oldu hem dini hem resmi
bence artık olabılırsın sonuçta nıkahların olmuş hem eşinde eve gidince rahat durmaz illaki birliktelik ısteyebılır eve gıdınce

bence artık olabılırsın sonuçta nıkahların olmuş hem eşinde eve gidince rahat durmaz illaki birliktelik ısteyebılır eve gıdınce
bende öle düşünüyorumm birde şu stresten kurtulmak ıstıyorum. ya da son bırkez daha mı gozuksem doktora. gerçi daha ıkı gun önce konustugumda problem yok kanama gerceklesıcek dedı . baktıgımda da gayet kapalı gözüküyor karar veremedim

canım akın hocaya olmuştun sen akın hocayla konuştum bende kamera ıle gosterıyorum demıstı eger kontrole gııdp sıkıntı yok dedıyse bence gır ve bu stresten kurtul en azından düğünü güzel geçir aynadan da bakabılırsın ne durumda olduguna

Canım 2 gün önce görüştüm fotoğrafta atmıstım hatta . bi problem yok kanamanız olur dedi bana . çift kat flep yapmıs

Canım 2 gün önce görüştüm fotoğrafta atmıstım hatta . bi problem yok kanamanız olur dedi bana . çift kat flep yapmıs
Dinen ve resmen Eşisin zaten mümkünse bence kurtul... tabii en doğru kararı kendin verirsin

Kendi kendime bakıcam diye iç dudakları sarkıtmış olabilir miyim sizce sanki biraz farklılık var eskiye oranla o da ayrı psikolojimi bozmaya başladı... bi fikriniz var mı bu konuda

Kızlar nişanlımla denedik bugun. Cok canım yandı gerçekten ama tam bi birleşme olmadı. Başını biraz soktu bir kaç dakika sonra kan geldi. Kanı gördü. Tam içine girmedim zedelenmiştir dedi. Düğün gecesini bekliyor tam girmek için. Akın beyin asistanına sordum resim istedi resim attım. Dokunun bi bölümü yırtılmış dedi. Yinede kontrol edelim isterseniz ama tekrar kanama olması muhtemel dedi. Şimdilik bukadar. Eğer yine bi araya gelirsek busefer tam anlamıyla içime sokacagım. Yarım bırakmamın sebebi cok canımın yanmasıydı. Her ihtimale karsı tekrar birlikte olmassak düğüne kadar , düğünden önce kontrole gitmeyi düşünüyorum yinede

Umarim hakkinda hayirlisi neyse onolur fakat neden tamamlamadiniz bu gece anladigim kadariyla canin yandigi icin esin devam mi etmek istemedi.

Umarim hakkinda hayirlisi neyse onolur fakat neden tamamlamadiniz bu gece anladigim kadariyla canin yandigi icin esin devam mi etmek istemedi.
evet ağlamaya basladım bıraz canımın yanmasından dayanamadım. ama düğünden önce yine deneriz gibime geliyor ozaman sıkıcam dişimi

kızlar o an kendımı okadar kastım ki bacaklarım titremeye basladı kanamıcak diye. ama cok sukur kan geldi hatta eşim gördü ben farketmedim peçeteyi sürdüğümde kan gelmşti banyoya girdim pıt pıt diye yere dfe bi kaç damla damladı

Bu sonucu merakla bekliyorduk çok şükür kurtuldun bıze umut oldun:)

Bu sonucu merakla bekliyorduk çok şükür kurtuldun bıze umut oldun:)
arkadaslar sizlere tavsiyem kendinizi benim kadar kasmayın kastıkça daha çok acıyor o an cok panık yaptım ya kanamam olmazsa diye ama oldu cok sukur. bu arada ben son dikişe filan gitmedim . muananeye kontrole de gitmedim sadece o bolgenın fotosunu atmıstım doktor beye kanaman olucak dedi son dikişe gerek yok dedi. eğer son dikiş istemiyorsanız benım doktoruma gidebilirsiniz bence tabiki karar sizindir

Melis senin adına çok sevındım ve mutlu oldum kurtuldun ya resmen şimdi düğünü Gönül rahatlığı ile yapabılıesın ınsalaşh bızde kurtuluruz

Kapatma bencede herkes bu durumdan o kadar rahatsız ki kım ne yapacağını bilmiyor
aynen bende kanaması olup kapatanlara cok kızıyorum . burda yeri geldi birbirimizle fotolaştık mesajlastık destek verdik . ee iş hallolunca da arkalarına bakmadan gidiyolar. neymiş yakalanırlarmıs görülürmüş. buzamana kadar nasıl yakalanmadıysan bundan sonrada yakalanmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…