evet ağlamaya basladım bıraz canımın yanmasından dayanamadım. ama düğünden önce yine deneriz gibime geliyor ozaman sıkıcam dişimi
Umarim bir sıkınti yasamazsn zaten izledigin videolar kadariyla bu ameliyatta normal bir kizlik zari darligindan cok daha dar olabilecek bir sekilde dikiyorlar bence bu kadari da abarti ama ya insan mi dayanir acacak girisi kadar rahim girisine

Uyelık ısmınimi değiştirdin

Arkadaslar herhangi bi şehirde geçici işlem yaptırsam sizce olumlu sonuç alirmiyim her türlü

Umarim yaaa. Ankaradakiler hep olumlu aldı geçici de . Ben de biraz tereddut ettim başka şehir olunca

Merhaba aradaşlar bende bir süredir burayı takip ediyorum ve iyiki sizlerle karşılaştım yani gerçekten dert ortağı oluyosunuz iki yakın arkadaş gibi birbirinize çok yardımcı oluyosunuz bende artık aranıza katılmak istedim bende nişanlıyım ve düğün konusundada herhangi bi netlik yok ama seneye olur ben yinede şimdiden yaptırıp aklımdan çıkarmak istiyorum bu yüzden aklımda yer eden ebru hanım akın bey ve harun bey ben darlık konusundan dolayı akın bey daha çok aklıma yatıyor nedense diğerlerinde okudum sayfalarca ve kaç kez geri dönmeme rağmen bu konuda bir tek akın bey yer etti sadece diğerlerinde sadece kanamam oldu dediklerini duydum siz ne düşünüyorsnz sizce hangisine gitmeliyim ve çok az zamanım var gitmek için ne zamandır iyi kötü okumaya çalışıylrum işim nedeniyle de pek mümkün olmuyor doğrusu parasalda sıkıntım var biraz ama ağustosun başında maaşımı alıp gidicem tabi adetimde ne yazıkki tam o zamana denk geliyo ama neyseki takvimler var geciktirici kullanacağım doktor konusunda dediğim gibi darlık sıkıntısını kafaya taktığım için akın diyorum ama sizler neler düşünüyosnz neler tavsiye ediyosunuz lütfen yardım edin her ne kadar belli etmesemde kafayı yemek üzereyim artık ayrıca hangisine gidersem gideyim memleket olarak çok uzaktayım sadece ankaranın mesafesi biraz iyi gibi biliyosunuz ki birde bu kontrol sıkıntılarımız var başka şehir olduğu zaman ama sonuç iyi olsunda bi şekilde gitmeye razıyım bu yüzden üç doktor arasında fikirkenizi bekliyorum

Ankaradakilerin hepsi düğünden bir kaç gün önce çağırıyor son dikiş diyerek, İstanbul düşünürsen son kontrole gerek kalmadan flep ile sonuç alanlar var... geçici onarım düşünsen bulunduğun ilde yapan vardır illaki... yine de sen bilirsin tabi ki... stres bitmiyormuş flepte de, ben kafam rahat olsun istemiştim ondan düşündüm buradaki arkadaşlar öyle olmadığını söyledi... ondan geçici planlıyorum ben de... evden çıkma gözümde şimdiden büyüse de

Gecici dusunuyosan her sekilde kanaman oluyo zaten kalici da daha yeni bi arkadasimiz akin beyden sonuc aldi manolya vardi ozgur kartala yaptirdi sonuc aldi mavi vardi turgay beye yaptirdi sonuc aldi bende turgaya yaptirdim bi ay sonra dugunum belli degil henuz

Canım inşallah senin de güzel haberlerini alacağız...

YA ben dikim yaptırdımda doktor son dikiş dedi ama daraltmışta bayağı ondan kanama olmazmı

Giriş kısmının altını dikmiş zorlanmadan dolayı kanama olmazmı kızlar lütfen yardımcı olun bilen varsa

YA ben dikim yaptırdımda doktor son dikiş dedi ama daraltmışta bayağı ondan kanama olmazmı
Daha önceki mesajda hymenoplasty yaptırdığın anlaşılmıyo ondan öyle söyledim. Açıklık ve gerginliğine bağlı bi durum... doktor kontrol edip son dikişe mi gel dedi yoksa duruma göre bakarız mı? Doktora kontrol ettirip dikişe gerek olup olmadığını sorabilirsin başka bi doktor da olabilir

Canm 1 gun onceye gerek yok benm doktorum 4 gun snra girsem nolur dedm olur dedi. Ama ben ayni gun girdm. 1 hafta da dayanir dedi. Ama tutmussa nolcak 1 hafta once kontrol ettirebilrsin. Ve sakin korkma
ayşe senın mantar olayın vardı sen hangı ara gıttın tekrardan amelıyat oldun ne ara ııskıye gırdın ben senı anlayamadım doktorun reklammı yapıp cıktın sanırımm

ayşe senın mantar olayın vardı sen hangı ara gıttın tekrardan amelıyat oldun ne ara ııskıye gırdın ben senı anlayamadım doktorun reklammı yapıp cıktın sanırımm
O micro cerrahi olmuş tutmamış mantardan dolayı, ardından geçici yapıp riske atmadan birlikte olmuş nişanlısı ile... reklam değildir diye umuyorum öyle olsa tutmadı demezdi ve ardından geçici onarımla oldu da demezdi galiba canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…