Doktora gitmeden bunu bizim evet veya hayır dememize göre riske atma bence canım. Yapılan flep tuttu mu tutmadı mo açıklık ve gerginlik ne durumda bizim bilmemiz mümkün değil ki

KıZlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum mesaj atan arkadaşlarımda dahil çok kararsızdım buraya katılmak paylaşmak için ama iyi ki sizleri tanıyorum... ben mesela kalıcı yaptırsam eğer gidebilirsem düğüne son bir hafta kala gidip üzerine geçici yaptırsam peki yapabilirler mi kalıcı tutmuş olsa dahi işi riske atmamak için yani ama geçici konusundada dikişlerden çok korkuyorum ya o gece bişey olurda anlarsa diye

Ayrıca geçiciyi burda yaptırmam mümkün değil yaşadığım yerde yaşadığım yeride geçeyim nişanlımın tanıma ihtimali yüksek o yüzden çok korkuyorum doktor değil kendisi ama çevresi çok ayrıca Yine sorum olcak akın bey kalıcımı yaptığı zaman düğünden önce son dikiş diyerek çağırıyor mu ? Harun beye veya akın beye yaptırdığım zaman oldu ki son kontrole gidemedim diyerekten kanaması gerçekleşen arkadaşlar oldu mu bilginiz var mı ? Gizlilik konusunda nasıllar sizce sonradan sıkıntı çıkar mı sizce ?

Canım merhaba ben akın beyin hastasıyım. Flepten sonra kontrole gidemedim whatsaptan resim attım tutmus dedi ilişkimde de kanadı bilgin olsun

Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonuçlarıda diğer arkadaşlar gibi güzel olur ve burada paylaşan bazı arkadaşlarımız gibi bizimle aynı duruma sahip insanlara bir kapı açarız.. düğünden sonra sende muhakkak bizleri bilgilendir olur mu canım sende bayadır buralardasın çok araştırdın sanırım diye hatırlıyorum

Ç
Canım merhaba ben akın beyin hastasıyım. Flepten sonra kontrole gidemedim whatsaptan resim attım tutmus dedi ilişkimde de kanadı bilgin olsun

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdğin için yani akın bey son kontorle çağırıyor öyle mi ? Ya da Son bi dikiş diyerek falan çağırdığı olmuşmu

Kızlar aklıma şu takıldı, düğün öncesi onarım yaptırmayı planlıyorum ya. İsim yapmış doktorlar uzağımda biraz, evime yakın bir yerde ismi pek duyulmamış bir doktor var bu işlemi yapan. Sizce geçici onarımda bu bi risk oluşturur mu yaptırmış olsam? Sonuçta flep kaldırmayacak, bilemedim... bunun için isim yapmış olmasına gerek var mı ki

Geçici işlem çoğu doktor için basit. Flep ustalık gerektiren bir şey. Yani geçiciyi her doktor yapabilir kanayacak duruma getiriyorlar sadece yaptıkları başka bir şey yok geçici düşünüyorsan öyle isim yapmış doktorlara gerek yok yani canım.

İrfan beye ben de kalıcı yaptırmıştım iki buçuk ay önce. Bugün kontrole gittim ve tuttuğunu söyledi.

Sevimli tospik in kanamasi olmus insallah darisi sana S Sakarya123
Bide sansima bne turgay beye gitcektim bi ay sonra ataturk havalimanini kapatiolarmis heralde ordan orya uakim die kafayi takmıştım gitmesi kolay demistim ama.. cok gerginim su an tatil donüsü ilk isim yaptrmak..

Teşekkür ederim canım, ip düşme vs gibi mevzular da geçtiği için bi korkmadım değil ama zaman çok önemli olacakmış gibi...

Konuştum doktor ile, yüzde yüz kimse garanti veremez 2 gün önce yapılması tavsiye edilir diyor... garip oldum şu an :/ geçicide sonuç alamayan olmuş muydu? Moralim bozuldu

Arkadaşlar peki akın beye kalıcı yaptırsam tuttu kontrolümede gittim düğüne yakın bir hafta veya 6-5 gün önceden gitsem geçici de yaptırabilirmiyim aceba ?

Arkadaşlar ben de kalıcı flep yaptırmıştım. Tutmuş benimki. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ben de hesabımı kapatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…