Canım merhaba ben akın beyin hastasıyım. Flepten sonra kontrole gidemedim whatsaptan resim attım tutmus dedi ilişkimde de kanadı bilgin olsunAyrıca geçiciyi burda yaptırmam mümkün değil yaşadığım yerde yaşadığım yeride geçeyim nişanlımın tanıma ihtimali yüksek o yüzden çok korkuyorum doktor değil kendisi ama çevresi çok ayrıca Yine sorum olcak akın bey kalıcımı yaptığı zaman düğünden önce son dikiş diyerek çağırıyor mu ? Harun beye veya akın beye yaptırdığım zaman oldu ki son kontrole gidemedim diyerekten kanaması gerçekleşen arkadaşlar oldu mu bilginiz var mı ? Gizlilik konusunda nasıllar sizce sonradan sıkıntı çıkar mı sizce ?
Gecici dusunuyosan her sekilde kanaman oluyo zaten kalici da daha yeni bi arkadasimiz akin beyden sonuc aldi manolya vardi ozgur kartala yaptirdi sonuc aldi mavi vardi turgay beye yaptirdi sonuc aldi bende turgaya yaptirdim bi ay sonra dugunum belli degil henuz
Canım merhaba ben akın beyin hastasıyım. Flepten sonra kontrole gidemedim whatsaptan resim attım tutmus dedi ilişkimde de kanadı bilgin olsun
Geçici işlem çoğu doktor için basit. Flep ustalık gerektiren bir şey. Yani geçiciyi her doktor yapabilir kanayacak duruma getiriyorlar sadece yaptıkları başka bir şey yok geçici düşünüyorsan öyle isim yapmış doktorlara gerek yok yani canım.Kızlar aklıma şu takıldı, düğün öncesi onarım yaptırmayı planlıyorum ya. İsim yapmış doktorlar uzağımda biraz, evime yakın bir yerde ismi pek duyulmamış bir doktor var bu işlemi yapan. Sizce geçici onarımda bu bi risk oluşturur mu yaptırmış olsam? Sonuçta flep kaldırmayacak, bilemedim... bunun için isim yapmış olmasına gerek var mı ki
İrfan beye ben de kalıcı yaptırmıştım iki buçuk ay önce. Bugün kontrole gittim ve tuttuğunu söyledi.Kizlar bende mikrocerrahi kalici olmustm. Irfan beye. Olmadi tutmamisti. Bugun gittim gecici oldm. Kanamam oldu. Hemde cok oldu. Doktorum flep yapacakti ucretsiz ama ben iliskiye gircektm gecici yaptrdm bes kurus da vermedim. Tekrar soyluyorm. Ben irfan beye guvendm sizde guvenin. Benmki tutmadysa benm yuzumden tutmadi siz iyi bakin kendinize tutar. Agirlik kaldrmayn mikrop kapmayn. Ve aksamin 6 sinda benm icin muaine acti. Bekledi. Uf bile demedi. Guvenin. Ben kurtuldum kizlarr yardm eden herkese tesekkur ederm. Allah hepinizi kurtarsin.
Doktor fotoğrafını da çekti. Görmek isteyene gönderebilirim.İrfan beye ben de kalıcı yaptırmıştım iki buçuk ay önce. Bugün kontrole gittim ve tuttuğunu söyledi.
son canım son dıkıs ıcın cağırmıyor. flep olduktan 1 ay sonra kontrole cağrıyor sadece tutmusmu tutmamısmı dıye bakmak ıcınÇ
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdğin için yani akın bey son kontorle çağırıyor öyle mi ? Ya da Son bi dikiş diyerek falan çağırdığı olmuşmu
Teşekkür ederim canım, ip düşme vs gibi mevzular da geçtiği için bi korkmadım değil ama zaman çok önemli olacakmış gibi...Geçici işlem çoğu doktor için basit. Flep ustalık gerektiren bir şey. Yani geçiciyi her doktor yapabilir kanayacak duruma getiriyorlar sadece yaptıkları başka bir şey yok geçici düşünüyorsan öyle isim yapmış doktorlara gerek yok yani canım.
İp zaten şeffaf oluyor misina ipi var ya ondan da ince. Geçici de sonuç almayan yoktur sanmıyorumTeşekkür ederim canım, ip düşme vs gibi mevzular da geçtiği için bi korkmadım değil ama zaman çok önemli olacakmış gibi...
Canm onu bende sordfum kendısıne. tuttuğu için gerek yok dedi bana . ve dediği gibi de olduArkadaşlar peki akın beye kalıcı yaptırsam tuttu kontrolümede gittim düğüne yakın bir hafta veya 6-5 gün önceden gitsem geçici de yaptırabilirmiyim aceba ?
Kanaman oldu mu pekiArkadaşlar ben de kalıcı flep yaptırmıştım. Tutmuş benimki. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ben de hesabımı kapatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?