İşlem sonrası nelere dikkat ettin canım
Canım oturmama kalkmama dikkat ettim. Doktorun dediklerine uydum hep.iç basınç yaratacak şeylerden uzak dur dedi. Kabız olma, hapşurma, bağırma falan dedi. İki üç hafta kadar dikkat ettim. Temiz ve kuru tutmaya çalıştım. Tuvalete her gidişimde tuvaleti temizleyip giriyordum mikrop kapmayayım diye. Geceleri külotumu çıkarıp sadece pijamayla uyuyordum hava alsın kuru kalsın diye. Dar giyinmiyordum hiç. Kabız olmamak için ağır şeyler yemedim pek.

Doktorum da İrfan Tarhan

Merhaba kizlar yeni katildim ben de kalici dikim yaptirmak istiyorum hiç muayeneye gitmedim ama cok akinti ve yanma şikayetim var mantar galiba, bu durum kalici işleme engel olur mu? Bir de simdi yapsam 5 sene dayanir mi?

Merhaba kizlar yeni katildim ben de kalici dikim yaptirmak istiyorum hiç muayeneye gitmedim ama cok akinti ve yanma şikayetim var mantar galiba, bu durum kalici işleme engel olur mu? Bir de simdi yapsam 5 sene dayanir mi?
O şekilde tutmuyormuş, bir çok kişi o sebepten mağdur olduğunu söyledi. Tedavisini olduktan sonra yaptırabilirsin bence

Doktorlarin hepsi gelice ona yonelik tedavi de veririz sorun olmaz diyor bilmiyorm yaa doktorlar cok kesin konuusyor
Hiç bilmiyorum öyle bir tedavi işe yaradı mı canım çünkü bildiğim mantar oldum o yüzden tutmadı oldu... 10 gün bi tedavi olduktan sonra yaptırabilirsin ama... Ankara’da flep tutmuyor diyorlar hep son dikişe çağırıyorlar diyorlar. İstanbul da yapan doktorlar varmış kalıcı...

Gökçen Erdoğan hakkında bilgi sahibi olan var mı kızlar
Düğün öncesi kontrole gidip tekrar dikiş arttırabilirsen garanti o şekilde veriyor diyorlar.. henüz son dikişsiz başarı okumadım. Geçici için olumlu şeyler duydum

Arkadaşlar bi kaç ay önce yaşadığım kötü tecrübeden sonra buraya üye olmuştum. Beni hatırlayan olur aranızda kızlık zarımda saat 7 yönünde bi yırtık olduğunu söylemişti bana o olaydan üç beş gün sonra ilk gittiğim doktor tam bir birleşme yaşamamıştım daha sonra gittiğim diğer doktor ise bunun bir çentik olduğunu kızlık zarının yerinde durduğunu kanamamın olacağını söyledi içim rahatladı ancak iki ay sonra orama tekrar bakayım dediğimde birden fazla yerde ayrışmanın olduğunu görüntü olarak bozuk durduğunu gördüm yani sadece saat 7 yönünde değil bir çok yönde var o ayrışma üstelik araştırdığıma göre zamanla zorlamadan oluşan küçük çentikler genişliyormuş bu demek oluyor ki bekaret tamamen gidiyor şu an çok kötü hissediyorum napacağımı bilemedim çaresizim memlekete tatile geldiğimiz için burada doktora gidemiyorum küçük yer tanıdık çıkar diye karşıma nolur bana yardımcı olun sizce kızlık kesinlikle bozulmuşmudur yardımcı olmak isteyen özelden yazarsa daha ayrıntılı konuşabilirim

Canim emin olmamakla birlikte bende oyle biliyorum ufak bi zedelenme bile zamanla genisleyerek tabana kadar inip zarin butunlugunu bozabiliyomus ama sen yine de en yakin zamanda doktora gorun bizimki suan sadece hurafe olabilir

Teşekkür ediyorum yardımın için mecbur bir daha gidip muayene olucam

Kizlar benim dugunumde bu ay sonunda gecen ay burdaki doktora gitmistim bi sorun yok gelmene gerek yok demisti ama ben cok korkuyorum tedirginim bu ara bi daha gitsemmi ne diyosunuz

Eğer imkanın varsa düğüne yakın tekar git canım. Benimde eylülde var geçici düşünüyorm artık umarım hersey yolunda gider

Ben doktora gerekirse gecici yapin diyorum tamamen kapali yapilmaz bu sekilde diyo gecen gidisimde ozel muayene olmasina ragmen bidaha gelme dedi guzel demisti ama ben bu cuma gitmek istiyorum zaten sonrasinsa 20 gun falan kaliyo bu son kontrol olur benim icin gideyim o zaman

bende geçici yaptırmak ıstemıstım doktorum bana da gerek yok dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…