Benim şu an sevgilim yok. Evlilik de yok dolayısıyla. Ama doktor kanar dedi.Kanaman oldu mu peki
Canım oturmama kalkmama dikkat ettim. Doktorun dediklerine uydum hep.iç basınç yaratacak şeylerden uzak dur dedi. Kabız olma, hapşurma, bağırma falan dedi. İki üç hafta kadar dikkat ettim. Temiz ve kuru tutmaya çalıştım. Tuvalete her gidişimde tuvaleti temizleyip giriyordum mikrop kapmayayım diye. Geceleri külotumu çıkarıp sadece pijamayla uyuyordum hava alsın kuru kalsın diye. Dar giyinmiyordum hiç. Kabız olmamak için ağır şeyler yemedim pek.İşlem sonrası nelere dikkat ettin canım
Doktorum da İrfan TarhanCanım oturmama kalkmama dikkat ettim. Doktorun dediklerine uydum hep.iç basınç yaratacak şeylerden uzak dur dedi. Kabız olma, hapşurma, bağırma falan dedi. İki üç hafta kadar dikkat ettim. Temiz ve kuru tutmaya çalıştım. Tuvalete her gidişimde tuvaleti temizleyip giriyordum mikrop kapmayayım diye. Geceleri külotumu çıkarıp sadece pijamayla uyuyordum hava alsın kuru kalsın diye. Dar giyinmiyordum hiç. Kabız olmamak için ağır şeyler yemedim pek.
Canm onu bende sordfum kendısıne. tuttuğu için gerek yok dedi bana . ve dediği gibi de oldu
Nisanda yaptırdım. tam 3 ay sonra birlikte oldukAnladım canım inşallah bizimkindede sorun olmaz peni sen düğünden ne kadar önce yaptırmıştın ve ne kadar süre sonra evlenip kanaman oldu aceba ?
O şekilde tutmuyormuş, bir çok kişi o sebepten mağdur olduğunu söyledi. Tedavisini olduktan sonra yaptırabilirsin benceMerhaba kizlar yeni katildim ben de kalici dikim yaptirmak istiyorum hiç muayeneye gitmedim ama cok akinti ve yanma şikayetim var mantar galiba, bu durum kalici işleme engel olur mu? Bir de simdi yapsam 5 sene dayanir mi?
Doktorlarin hepsi gelice ona yonelik tedavi de veririz sorun olmaz diyor bilmiyorm yaa doktorlar cok kesin konuusyorO şekilde tutmuyormuş, bir çok kişi o sebepten mağdur olduğunu söyledi. Tedavisini olduktan sonra yaptırabilirsin bence
Hiç bilmiyorum öyle bir tedavi işe yaradı mı canım çünkü bildiğim mantar oldum o yüzden tutmadı oldu... 10 gün bi tedavi olduktan sonra yaptırabilirsin ama... Ankara’da flep tutmuyor diyorlar hep son dikişe çağırıyorlar diyorlar. İstanbul da yapan doktorlar varmış kalıcı...Doktorlarin hepsi gelice ona yonelik tedavi de veririz sorun olmaz diyor bilmiyorm yaa doktorlar cok kesin konuusyor
Düğün öncesi kontrole gidip tekrar dikiş arttırabilirsen garanti o şekilde veriyor diyorlar.. henüz son dikişsiz başarı okumadım. Geçici için olumlu şeyler duydumGökçen Erdoğan hakkında bilgi sahibi olan var mı kızlar
bende geçici yaptırmak ıstemıstım doktorum bana da gerek yok dedi canımBen doktora gerekirse gecici yapin diyorum tamamen kapali yapilmaz bu sekilde diyo gecen gidisimde ozel muayene olmasina ragmen bidaha gelme dedi guzel demisti ama ben bu cuma gitmek istiyorum zaten sonrasinsa 20 gun falan kaliyo bu son kontrol olur benim icin gideyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?