Canım inşallah sende atlatır kurtulursun yakında düğünü olan kim varsa burada

Ben bir kere olumlu sonuç almıştım geçici işlemde . Daha önce kalıcı yaptırıp tutmamisti. Şimdi tekrar düşünüyorm geçici.

KIzlar Mümtaz yüce hakkında bilgisi olan var mı? Çok cüzi bi rakam veriyor garanti de veririm diyor ama geçici onarım yaptırıp sonuç alan var mıydı acaba ondan :/ burada bir kaç yorum gördüm reklam mı yoksa:/

Kizlar bugun son kez kontrole gittim kadin cok yuksek ihtimalle kanar ama cok korkuyosan dugunden once kanama dikisi atarim dedi bende turgay hocaya yazdim resim istedi gonderdim darlik gayet iyi kanayacagini dusunuyorum dedi ne yapacagimi sasirdim kizlar bide burdaki doktor cok iyi iyilesmis deri olmus delik esner falan dedi ama ordaki delik minik boncuk kadar ne kadar esneyebilir ne yapicam ya

Çok bi ücret talep etmeyecekse attır bence canım tek dikiş atacak galiba :/ turgay hoca gerek yok yaptırma demedi mi :/

Kizlar anlayanlara resim atabilirim doktor cok iyi iyilesmis deri gibi olmus iliskide yirtilmaz yirtilmazsa kanamayabilir dedi kizlik zari kalin olanlar nasil iliskiye giriyo

Kizlar anlayanlara resim atabilirim doktor cok iyi iyilesmis deri gibi olmus iliskide yirtilmaz yirtilmazsa kanamayabilir dedi kizlik zari kalin olanlar nasil iliskiye giriyo
Canım açıklık eğer serçe parmak ucu gibi falansa korkma hiç bence

merhaba ben 2 ay once ankarada islem yaptirdim bugun tekrar kontrol oldum akintim fazla oldugu icin bi bolum tutmamis doktorum tekrar dikti bidaha gelmene gerek yok dedi ama yinede muayene olmak istersen dugune yakin gel dedi diktigi yerin resmini daha oncede resmini cekip gosterdi ankarada cok doktor arastirdim ve konustum ama tek memnun kaldigim doktor irfan tarhan reklam degil kizlar konusabilirsiniz doktorla sanki bi psikologla konusuyosunuz okadar rahatlatio ben memnunum ins sonuc olumlu olur sonuc aldigimda tekrar yazicam

Dilerim iyi sonuç alırsın

Temmuz ayında doktor araştırması yaptığını belirtirken 2 ay önce operasyon geçirdiğini söylüyorsun reklam olmadığına emin misin???! Burada insanlar bir şeylerin mücadelesini veriyor, doğru bilgi bizim için önemli... Reklama sizin ihtiyacınız var belli fakat bizim öyle bi derdimiz yok. Derdimiz doğru bilgilerle bizim için hayati önem taşıyan mevzudan sıyrılmak... bu kadar basit olmamalı sizin için de bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…