- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim bana da atsana onceki halini gormsutum belki anlarim ama sen panim olma bence son dikisi de hic karistirma sen bilirsin amaAnlayabilir misin resim atabilirim
Daha önce kime yaptırmıştınızevet canm dogru ben islemi yaptirdiktan sonrada doktor sordum sonrasinda yine arastirma yaptim yapmamin sebebide irfan tarhana islem yaptirmadan farkli bi doktordada islem yaptirdim ama irfan hocaya muaneye gittim tutmadigini soyledi ve hemen islem yapmadi arastirabilirsin dusun dedi eger kotu niyetli biri olsa parami hemen almak isterdi o yuzden sordum niyetim reklam degil doktor gercekten cok iyi amacim yardimci olmak kotu bi niyetim yok irfan hocanin adinida ayse diye biri vardi burdan gordumde gittim konusabilirsiniz ben memnunum amacim yardimci olmak cunku cok.hassas bi konu ben bunun arastirmasini surekli yapiorm reklam olsa ben yaptirdim turtu derim ama yine yaptigini iletiyorum doktor elinden geleni yapio
canm 2 ay hatali yazdim haziran sonunda islemi yaptirdim yinede burdanda arastirmasini yaptim islemden memnun kalinca bilgilendirmek istedim amacim kotu niyet yada reklam degil bende zor durumdayim bu psikolojinin nasil oldugunu iyi bilirim iyi niyetimden yazdim reklam degil emin olabilirsin reklam.olsa daha onceden soylerdim ben memnun kaldim insallah hepimiz iyi sonuc aliriz z sonuc aldigimda da yazicamTemmuz ayında doktor araştırması yaptığını belirtirken 2 ay önce operasyon geçirdiğini söylüyorsun reklam olmadığına emin misin???! Burada insanlar bir şeylerin mücadelesini veriyor, doğru bilgi bizim için önemli... Reklama sizin ihtiyacınız var belli fakat bizim öyle bi derdimiz yok. Derdimiz doğru bilgilerle bizim için hayati önem taşıyan mevzudan sıyrılmak... bu kadar basit olmamalı sizin için de bence...
İrfan T. İçin zaten yaptığı işlemin arkasında durduğunu söyleyenler oldu ve yoğun olarak kendisine gitmeyi bende düşünüyorum geçici için şartları ayarlayabilirsem fakat direkt övme odaklı olmuş sonuç almadan memnun kaldığın şeyi de anlamadım... burada kimse o kadar rahat olup memnun olmadı sonuç almadan, gözlemlediğim kadarıyla doktorundan... bilmiyorum bende biraz şüphe oluşturdu kusura bakma yazdıkların ve tarihleri... bu sebeplerden o şekilde düşündüm sadececanm 2 ay hatali yazdim haziran sonunda islemi yaptirdim yinede burdanda arastirmasini yaptim islemden memnun kalinca bilgilendirmek istedim amacim kotu niyet yada reklam degil bende zor durumdayim bu psikolojinin nasil oldugunu iyi bilirim iyi niyetimden yazdim reklam degil emin olabilirsin reklam.olsa daha onceden soylerdim ben memnun kaldim insallah hepimiz iyi sonuc aliriz z sonuc aldigimda da yazicam
Merhaba akin beyin soyadi nedir acaba ve fiyat ne veriyorkızlar o an kendımı okadar kastım ki bacaklarım titremeye basladı kanamıcak diye. ama cok sukur kan geldi hatta eşim gördü ben farketmedim peçeteyi sürdüğümde kan gelmşti banyoya girdim pıt pıt diye yere dfe bi kaç damla damladı
bende kışn gıtmeyı düşünüyorum canım istanbulaKızlar bu ay gidecek olan var mi ben bayramdan sonra istanbulda yaptrcam
Emin olmadan niye böyle şeyler düşünüyorsun ki canım :/ bence iyi gözlemleKızlar ben vazgeccem galiba ya yaptrmaktannisanlimin aldattgndan supheliydim bahsetmistim size emin de degilim kendi inkar ediyo ama butun hevesim kacti evlilikten.. kanama olmazsa da ben sana nasil guvebip evlendiysem sende bana guvenceksin derim.. nefret ediyorum hepsinden cok kotuyum belki de ayrılırım bilemiyorum.olmuyo biseyler..
Canım sakin ol belkıde öyle bırsey yoktur kendın gormeden duymadan deme böyle seylerKızlar ben vazgeccem galiba ya yaptrmaktannisanlimin aldattgndan supheliydim bahsetmistim size emin de degilim kendi inkar ediyo ama butun hevesim kacti evlilikten.. kanama olmazsa da ben sana nasil guvebip evlendiysem sende bana guvenceksin derim.. nefret ediyorum hepsinden cok kotuyum belki de ayrılırım bilemiyorum.olmuyo biseyler..
Ya böyle biseye takilmicagini nasil anlayabilirimki bu saatten sonra ben seni asla birakamamki nasil yapim fln dio naparsan yap yine birakmam dio acaba hic sesimi cikarmasam kanamam olmasa da bilmiyorum desem bu mevzu böyle kapanır mi
Off bilmiyorum en kotu gitmem rn kotu nişan atilir yani napim ya biktim artik herseydenDoktora gidelim aklımda soru işareti kalmasın ile kapanır mevzu bence canım erkek zihniyeti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?