Kesinlikle onunki çok çok çok daha büyük bi hata... kısasa kısas olmaz... sana yazık olur çocuklarına yazık olur... sen hata yaptın geçmişte sadece o emin ol senin yaptığın hatayı sayıca çok çok fazla yaptı ama artık onun hayatında sen seninkinde o var... sadık olmak tek eşli olmak önemli...Off bilmiyorum en kotu gitmem rn kotu nişan atilir yani napim ya biktim artik herseydenben o bana karsi hata yaptysa kisasa kisas olarak dusunuyorum ama haklisin onunki cok buyuk bi hata ben ona ihanet etmedimki..
Ne yapmami tavsiye ediosun peki diktircek akadr deger vermiyorum artik yani emin degilim ama eger aldatyysa bu adam icin nie kendime işkence ediyim..itiraf etmek de istemiyorum..sence?Kesinlikle onunki çok çok çok daha büyük bi hata... kısasa kısas olmaz... sana yazık olur çocuklarına yazık olur... sen hata yaptın geçmişte sadece o emin ol senin yaptığın hatayı sayıca çok çok fazla yaptı ama artık onun hayatında sen seninkinde o var... sadık olmak tek eşli olmak önemli...
Bence aldatılıp aldatılmadığından emin olmalısın bir şekilde... aldatılıyorsan evlenince de aldatılacağından şüphen olmasın... bu durumda ayrılmak ya da devam etmek senin kararın... itiraf etme olayına gelince asla etme o dürüstlüğünü asıl haketmiyor... dikim olayı ise onlar için değil kendimiz için yapıyoruz bence...Ne yapmami tavsiye ediosun peki diktircek akadr deger vermiyorum artik yani emin degilim ama eger aldatyysa bu adam icin nie kendime işkence ediyim..itiraf etmek de istemiyorum..sence?
nisanlin anlar çünkü bakire ve bakire kadın arasında dağlar kadar fark var.kanama olmaya bile erkekler anlar çünkü vajina çok dar olduğu için zaten erkek bunu rahatlıkla hissederYa böyle biseye takilmicagini nasil anlayabilirimki bu saatten sonra ben seni asla birakamamki nasil yapim fln dio naparsan yap yine birakmam dio acaba hic sesimi cikarmasam kanamam olmasa da bilmiyorum desem bu mevzu böyle kapanır mi
Haklisin canim şok olmakta valla ben iki sene once bikac kisiyle konustugumda hic oyle problemleri olmamisti ilkinde olmasa da ikinci iliskide dikilen yirtilmisti.. napti bu doktorlar bu sene anlamadim manolya maviminval fln da öyle seninki gibi olduya.. insallah sıkıntı olmaz peki doktor ne önerdi çözüm icin? Bi yandan da iyi karsindaki suphelenmezKızlar uzun bir aradan sonra merhaba. Bundan iki ay önce bende araştırma karar verme aşamasını geçip operasyonu Harun Özkan’a oldum. İki ay boyunca aklımı karıştırmamak kimseye de sebep olmamak İçin nişan düğün hazırlıkları olduğu İçin yazmadım. İyi ki de yazmamışım. Çünkü Bugün yaşadığım şehirde kontrol oldum ve büyük bi şok yaşadım. Doktora dikiş yaptırdığımı söylemedim kontrol eder misiniz dediğim halde bakar bakmaz farketti sen dikiş yaptırmışsın dedi şok oldum inanamadım Harun Özkan’ın sloganı anadan doğma kızlık zarın olacak’tı çünkü. Nasıl anladınız dedim iğne ucu kadar yer bırakmış baya belli anatomik yapısı bu değil nasıl regl oluyosun hayret dedi normal kızlık zarının ortada daha büyük açıklık olur girer girmez kanama olur dedi. O gece çok zorlanırsın giremez burdan dedi girerse eğer kanaman olur ama cerrahi müdahale gerekebilir o gün giremeyince açılması gerekecek dedi. Ne diyeyim bilmiyorum ben tutmamasından korkuyodum ya tutmazsa diye bu sefer de çok tutmasından korkmaya başladım. İnanın ki şuan Harun Özkan kötü gitmeyin ya da çok iyi gidin diyemiyorum o geceyi atlatmadan bi şey söyleyemicem. Keşke geçici yaptırsaydım diyorum ama iki ay önce de bir an önce kurtulmak istediğim için kalıcı olmasını istemiştim. Allah yardımcımız olsun
Haklisin canim şok olmakta valla ben iki sene once bikac kisiyle konustugumda hic oyle problemleri olmamisti ilkinde olmasa da ikinci iliskide dikilen yirtilmisti.. napti bu doktorlar bu sene anlamadim manolya maviminval fln da öyle seninki gibi olduya.. insallah sıkıntı olmaz peki doktor ne önerdi çözüm icin? Bi yandan da iyi karsindaki suphelenmez
Heralde bende ayni durumdayim kontrole gittigim doktor cok iyi iyilesmis epitelize olmus gibi bi tabir kullandi yirtilmayabilir dedi ama cok kalin kizlik zarina sahip olanlar var onlarinki nasil yirtiliyo ve bidr bu dikimin cift kat olani var benimki tek kat o zaman coft kat nasil yirtilacak aklim almiyo
Geciçiyımı onerıyorsunuz yanı kafam karıştı bende akın hocaya gıdecekdım o cıft kat yapıyor bırdeHarun Özkan 3 kat yapıyo galiba tek katta problem olacağını sanmıyorum ama ben gerçekten problem yaşıcam anladığım kadarıyla fırsatım olsaydı ve sabredebilseydim geçici yaptırırdım sonuç almayan yokmuş ondan
Geciçiyımı onerıyorsunuz yanı kafam karıştı bende akın hocaya gıdecekdım o cıft kat yapıyor bırde
Kızlar siz bu olayı nasıl atlattınız ya benim kaç sene oldu hala aynı psikolojideyim üstelik yaşadığım kişi hala hayatımda gerçi onla olmayacak ama olsun. Nasıl üstesinden geldiniz bunun. kimseye de anlatamıyorum bazen hiçbir şey yaşanmamış gibi oluyor bazen de kafayı yiyecek gibi oluyorum
Psikolojik olarak mi soruyosun? Cok dusundum ağladım kafayi yicektim.. ama ilk once o insanı hayatımdan cikarrak adim attim.. sonra sıkı bi tövbe ettim kesinlikle bundan sonra aklimi basima alcam die.. hatta evlilikten vazgectim bundan sonra kimseyle bisey yasamaya yasatmaya hakkim yok die kendimi sartladim ama kismet iste nisanlim cikti karsima.. bubdan sonra yapilcak bisey yok ustunden 6 yil gecti benim bide.. diger kisiyi Allaha havale ettim.. diger boyutunu diosan onu bende agustosun sonunda kalici yaptrcam pek bilinmeyen bi doktor ama olsun artik sabrim kalmadi her doktor yapio nasil olsa.. yaptrp bi iki ay sonra yasicam sonucu da buraya yazcam insallah..Kızlar siz bu olayı nasıl atlattınız ya benim kaç sene oldu hala aynı psikolojideyim üstelik yaşadığım kişi hala hayatımda gerçi onla olmayacak ama olsun. Nasıl üstesinden geldiniz bunun. kimseye de anlatamıyorum bazen hiçbir şey yaşanmamış gibi oluyor bazen de kafayı yiyecek gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?