psikolojik boyutunu sordum canım diğerini ben de yaptırdım da yaptırınca da bitmiyor o şeyi atamıyorsun yani içinden ne bileyim ya sanki bir daha hiçbir şey yoluna girmeyecekmiş gibiPsikolojik olarak mi soruyosun? Cok dusundum ağladım kafayi yicektim.. ama ilk once o insanı hayatımdan cikarrak adim attim.. sonra sıkı bi tövbe ettim kesinlikle bundan sonra aklimi basima alcam die.. hatta evlilikten vazgectim bundan sonra kimseyle bisey yasamaya yasatmaya hakkim yok die kendimi sartladim ama kismet iste nisanlim cikti karsima.. bubdan sonra yapilcak bisey yok ustunden 6 yil gecti benim bide.. diger kisiyi Allaha havale ettim.. diger boyutunu diosan onu bende agustosun sonunda kalici yaptrcam pek bilinmeyen bi doktor ama olsun artik sabrim kalmadi her doktor yapio nasil olsa.. yaptrp bi iki ay sonra yasicam sonucu da buraya yazcam insallah..
Tesekkur ederim canim insallah.. seni hatrliyorum yaptrmistin bende yaptrp bi kurtulsam biktim artik ya stres sebebi valla..Burfak
psikolojik boyutunu sordum canım diğerini ben de yaptırdım da yaptırınca da bitmiyor o şeyi atamıyorsun yani içinden ne bileyim ya sanki bir daha hiçbir şey yoluna girmeyecekmiş gibiumarım sen de sorunsuz bir şekilde atlatırsın
Herkesin psikolojisi altüst canım merak etme yalnız değilsin... ben de kendimde bazen güç görüyorum her şeyin düzeleceğine inanıyorum bazen de dünya başıma yıkıldı mümkün değil ayakta kalamam oluyor ruh halim :/ allah affetsin yardım etsin diye dua ederek rahatlatmaya çalışıyorum. Bazen ailemden birine anlatmak istiyorum ama onun da doğru bir şey olmadığı ortada.. burada edindiğimiz arkadaşlar ile olan sohbetlerdeki destek yüreğime su serpiyor açıkçası...Kızlar siz bu olayı nasıl atlattınız ya benim kaç sene oldu hala aynı psikolojideyim üstelik yaşadığım kişi hala hayatımda gerçi onla olmayacak ama olsun. Nasıl üstesinden geldiniz bunun. kimseye de anlatamıyorum bazen hiçbir şey yaşanmamış gibi oluyor bazen de kafayı yiyecek gibi oluyorum
Amin canım inşallah tövbe ettikten sonra Allah affeder kul hakkıyla gelmeyin diyor bunu yapan şerefsizler düşünsün bunu. Allah burdaki herkesim gönlüne göre versin inşallahHerkesin psikolojisi altüst canım merak etme yalnız değilsin... ben de kendimde bazen güç görüyorum her şeyin düzeleceğine inanıyorum bazen de dünya başıma yıkıldı mümkün değil ayakta kalamam oluyor ruh halim :/ allah affetsin yardım etsin diye dua ederek rahatlatmaya çalışıyorum. Bazen ailemden birine anlatmak istiyorum ama onun da doğru bir şey olmadığı ortada.. burada edindiğimiz arkadaşlar ile olan sohbetlerdeki destek yüreğime su serpiyor açıkçası...
Amin, inşallah ... Allah affetsin de, söylediğin gibi kul hakkına girenler düşünsün... o kişiye hakkımı helal edemiyorum, ki gerçekten hayattaki en büyük imtihanım bu oldu...Amin canım inşallah tövbe ettikten sonra Allah affeder kul hakkıyla gelmeyin diyor bunu yapan şerefsizler düşünsün bunu. Allah burdaki herkesim gönlüne göre versin inşallah
Kanayacak Allahın izniyle merak etme canım... Allah’ın affettiğini kulunun affedememesi bile garip.. herkes hata yapabilir biz kuluz... erkeklerin bu akıl almaz takıntısını anlamıyorum... evlendikten sonra aldatabilen berbat karakterde insanlar var sonuçta.. önemli olan sadakat değil mi o varken başkasıyla olmamak değil mi ... erkek olarak onların yaptıklarına ne demeli... o erkek yapar zihniyeti dinimizle ne kadar örtüşüyor da kendi hesaplarını değil bizimle uğraşıyorlar ki... üstüne üstlük kendileri gibi düşünen biri tarafından kandırıldık çoğunlukla... inandık, kendimiz gibi bilip...Bende bi gun kesin kanayacak diyorum bigun de kanamazsa nereye kacarim diye plan yapiyorum iyice dengesiz oldum 12 gunum kaldi kizlar dua edin lutfen
Bende bi gun kesin kanayacak diyorum bigun de kanamazsa nereye kacarim diye plan yapiyorum iyice dengesiz oldum 12 gunum kaldi kizlar dua edin lutfen
Canim onun süresi ne kadardı 7 gün değilmi? Ya o sirada eşin canin cok yandi biraz erteleyelim derse ısrar da edemezsin cok kötü olur yani.. her an olmama ihtimali var ama olcagi kesin olsa tabiki geçici en iyisi .. ama kalici yaptrsam da bi ay önce kontrole gitcem ben.. bilmiyorum ya bi özGür hanimla konusup karar vermem lazim benimCanım bence artık sen geçici yaptır ne gerek var kalıcıyla uğraşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?