Burfak
psikolojik boyutunu sordum canım diğerini ben de yaptırdım da yaptırınca da bitmiyor o şeyi atamıyorsun yani içinden ne bileyim ya sanki bir daha hiçbir şey yoluna girmeyecekmiş gibi umarım sen de sorunsuz bir şekilde atlatırsın

Tesekkur ederim canim insallah.. seni hatrliyorum yaptrmistin bende yaptrp bi kurtulsam biktim artik ya stres sebebi valla..

Arkadaşlar İzmir’de dikim yapan var mı aranızda benim araştırmam sonucu Hasan Yıldız ve Mustafa Alihanoğlunu çok duydum ama sonuç alan oldu mu merak ediyorum bir de şimdi benim hayatımda evlilik Yok ama psikolojik olarak rahatlamak istiyorum dikim için erken mi yıllar sonra evlilik olsa dikişlerin açılma ihtimali var mı

Herkesin psikolojisi altüst canım merak etme yalnız değilsin... ben de kendimde bazen güç görüyorum her şeyin düzeleceğine inanıyorum bazen de dünya başıma yıkıldı mümkün değil ayakta kalamam oluyor ruh halim :/ allah affetsin yardım etsin diye dua ederek rahatlatmaya çalışıyorum. Bazen ailemden birine anlatmak istiyorum ama onun da doğru bir şey olmadığı ortada.. burada edindiğimiz arkadaşlar ile olan sohbetlerdeki destek yüreğime su serpiyor açıkçası...

Amin canım inşallah tövbe ettikten sonra Allah affeder kul hakkıyla gelmeyin diyor bunu yapan şerefsizler düşünsün bunu. Allah burdaki herkesim gönlüne göre versin inşallah

Amin canım inşallah tövbe ettikten sonra Allah affeder kul hakkıyla gelmeyin diyor bunu yapan şerefsizler düşünsün bunu. Allah burdaki herkesim gönlüne göre versin inşallah
Amin, inşallah ... Allah affetsin de, söylediğin gibi kul hakkına girenler düşünsün... o kişiye hakkımı helal edemiyorum, ki gerçekten hayattaki en büyük imtihanım bu oldu...

Bende bi gun kesin kanayacak diyorum bigun de kanamazsa nereye kacarim diye plan yapiyorum iyice dengesiz oldum 12 gunum kaldi kizlar dua edin lutfen
Kanayacak Allahın izniyle merak etme canım... Allah’ın affettiğini kulunun affedememesi bile garip.. herkes hata yapabilir biz kuluz... erkeklerin bu akıl almaz takıntısını anlamıyorum... evlendikten sonra aldatabilen berbat karakterde insanlar var sonuçta.. önemli olan sadakat değil mi o varken başkasıyla olmamak değil mi ... erkek olarak onların yaptıklarına ne demeli... o erkek yapar zihniyeti dinimizle ne kadar örtüşüyor da kendi hesaplarını değil bizimle uğraşıyorlar ki... üstüne üstlük kendileri gibi düşünen biri tarafından kandırıldık çoğunlukla... inandık, kendimiz gibi bilip...

Kızlar nolur sonuç alanlar bize haber etsin ki dualarım sizlerle inşallah bunu kazasız belasız atlatırsınız

Ben insallah bu ayin sonunda dikim yaptrp sonucumu da yazcam.. coook uzun zamandir takip ediyorum artik biktim ayni seylerden yaptrp bitircem kanamazsa da artik yapcak bisey yok karsimdaki guvensin bu kadar cektigim yeter bana. Sakaryayi dört gözle bekliyorum.. turgay beye yaptrmicam ama olsun.

Diğer düşünen arkadaşlarada diyorum mümkün oldukça kalıcıdan uzak durun ağrısı sızısı zaten cabası tuttumu tutmadımı derdi kontrolleri bide tutmadıysa vay halinize ozaman psikolojikmen daha çok çökersiniz bide düğün yaklaştıkça ya kanamazsa stresi en mantıklısı düğünden kaç gün önce geçici yaptırmak dertsiz tasasız ardından ilişki. iyi düşünün lütfen

Canım bence artık sen geçici yaptır ne gerek var kalıcıyla uğraşmaya
Canim onun süresi ne kadardı 7 gün değilmi? Ya o sirada eşin canin cok yandi biraz erteleyelim derse ısrar da edemezsin cok kötü olur yani.. her an olmama ihtimali var ama olcagi kesin olsa tabiki geçici en iyisi .. ama kalici yaptrsam da bi ay önce kontrole gitcem ben.. bilmiyorum ya bi özGür hanimla konusup karar vermem lazim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…