Bence kalıcı daha mantıklı ama tabii ki işinin ehli doktor yaptığı sürece. Geçici de bir süre var çünkü ve aksilik çıkar bir şey olur yapamazsın riskli diye düşünüyorum. Off nelerle uğraşıyoruz ya

Canım sen kıme gitmeye karar verdın

Atkadaslar bence insanlari yanlisa tesvik etmeyin gecici kesinlikle cok riskli ve anlasilma ihtimali cok yuksek vajina genislemeye musait bi yapi ve tekrardan kendi kendiligine tibbi olarak daralmasi imkansiz ve iliskiye birden fazla girmis olan herkesin genisleme oluyor yani kan gelse de simdiki erkekler artik herseyin farkinda ve daha suphe duyuyolar genisliginden anlayabilir boyle supheli bi durumla karsi karsiya kalmak istemiyosanz kaliciyi tercih etmeniz daha mantikli ama doktorlari iyi arastirin iyi sonuc alinms doktorlarin ustunde durun sonra yaptirin. Boyle bi duruma ne yazikki dusmez istemezdik ama dustuk iste bundan aonra her detayi degerlendirip dogru hareket etmemiz lazim ihtimallere yer yok arkadaslar kucucuk bi ihtimal bile herseyi mahvedebilir

Çok haklısın canım benim...

vajina genişliği de kişiden kişiye değişebilen genetik olan bir durum diye biliyorum canım... her yapılan kalıcı tutmuş olsa garanti olmuş olsa zaten herkes 500-1000 tl daha fazla verip onu yaptırır bence... buradaki kalıcılar da geçici yaptırıp öyle ilişkiye girdi sonuçta bir kısmı da...

Bence o sırada erteleme pek düşünülmez ama dediğin ihtimalde bayagi yüksek eğer sana çok kıyamiyosa. Ama bi yolunu bulup ikna edersin o sırada. Yada acı çektiğini asla belli etmiyeceksin o kadar. Sırf o sora halletmek için . Birde ha şimdi olmuş ha sonra olmuş aynı şey kurtulmak istiyorum fakan denilebilir :) bütün ihtimalleri düşündüm bende ya

Kalıcıda da gecicide de vajina genişliğini değiştirmiyor. Bana daraltma da dediler kalıcı yaptırdığım zamanlar ama bi işlem uyguladığıni bile düşünmüyorum o doktorun. Bildiğin kizlik zari kalıntıları ile onarmaya çalıştı. Bilmiyorum belki başka doktorlar daha farklıdır hepsi için demiyorum. Daha sonra geçici yaptırdım Tutmadıgini düşünerek ama gayette hic birsey anlaşılmadi hersey orjinal gibiydi . Sadece biraz fazla acı oldu ama o da geçti zaten. İplerde hissedilmiyor. Arka tarafından dikiliyor çünkü. Hatta gördüm kendim baktım. Bu işlemi yine aynı doktora yaptırdım. Baya da kanamam olmustu çarşaf falan...bence geçici daha garanti benim icin. Evet riskleri de olabilir ama her ihtimali de düşünüp önlem almak gerek tabi. Mesela 7 gün vakit varsa geçici icin hemen dügünden 1 gün önce gitmek gerek artık onunda bi yolu bulunur isteyen herseyi yapar

Eğer geçici yaptırmasaydın kalıcıdan kanama olurmuydu

3-4 gün önce gitsek olmaz mı canım yaa bir de ben Turgay Karakaya nın 14 günlük geçici yaptığını da okumuştum nasıl oluyorsa anlamadım ama :/

Ben daraltma yaptirdim akin beye insallah olmustur yani ancak iliski sirasinda anlasilacak bide daha yeni 1 ay olmadi islemi yaptirali. Bana gore kalici daha iyi yapabilen bir doktor buldugunda daha once kalicidan memnun kalan cok kisi okudum burda

3-4 gün önce gitsek olmaz mı canım yaa bir de ben Turgay Karakaya nın 14 günlük geçici yaptığını da okumuştum nasıl oluyorsa anlamadım ama :/
O doktor biraz daha bu konular üzerinde bilindik biri yaptığı doğrudur belkide olabilir yani ipine göre degisiyormus

Ben daraltma yaptirdim akin beye insallah olmustur yani ancak iliski sirasinda anlasilacak bide daha yeni 1 ay olmadi islemi yaptirali. Bana gore kalici daha iyi yapabilen bir doktor buldugunda daha once kalicidan memnun kalan cok kisi okudum burda
Evet bence de

Kızlar ben hesapladim tam adet donemimden bi hafta once fln yaptrmis oluyorum.. sıkıntı olurmu basina gelen varmi burda? Eger öyleyse de adet geciktirici hap kullansam nasil olur? Bildiginiz varmi oyle hap benim hic bilgim yok bu konuda..eczaneden gidip direkt alabilir miyim yoksa doktorun mu yazması lazim?

Canım bende Harun Özkan’a oldum farklı doktorlara gittim kanar dediler ama öyle giremez vs demediler.3lü flep yapıyor evet şimdi bende tedirgin oldum.

Eczaneden alabiliyorsun direk veriyorlar birden fazla ilaç ismi var vermeyim ben. Zaten ücretli veriyorlar bazılarınida o yüzden yazmıyor doktorlar pek

Benim öyle olmuştu canım amelyattan 3 gün önce falan adet olucaktım ilaç kullandım 10 gün idare etti beni amelyatın 1.haftası kanama oldu doktor bırak dedi bıraktım sonrada adet oldum. Eczaneye gidip söylersen sana direk verir zaten

Hadi ya cok iyi bi hafta sonrası sıkıntı olmuyorsa problem yok benim icin.. tamam hap alirim en kotu cok sagolun hepiniz

Geçici operasyonu 4-5 gün önce yaptırıp sonuç alan yok mu hiç arkadaşlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…