Canım sen kıme gitmeye karar verdınBen insallah bu ayin sonunda dikim yaptrp sonucumu da yazcam.. coook uzun zamandir takip ediyorum artik biktim ayni seylerden yaptrp bitircem kanamazsa da artik yapcak bisey yok karsimdaki guvensin bu kadar cektigim yeter bana. Sakaryayi dört gözle bekliyorum.. turgay beye yaptrmicam ama olsun.
Çok haklısın canım benim...Atkadaslar bence insanlari yanlisa tesvik etmeyin gecici kesinlikle cok riskli ve anlasilma ihtimali cok yuksek vajina genislemeye musait bi yapi ve tekrardan kendi kendiligine tibbi olarak daralmasi imkansiz ve iliskiye birden fazla girmis olan herkesin genisleme oluyor yani kan gelse de simdiki erkekler artik herseyin farkinda ve daha suphe duyuyolar genisliginden anlayabilir boyle supheli bi durumla karsi karsiya kalmak istemiyosanz kaliciyi tercih etmeniz daha mantikli ama doktorlari iyi arastirin iyi sonuc alinms doktorlarin ustunde durun sonra yaptirin. Boyle bi duruma ne yazikki dusmez istemezdik ama dustuk iste bundan aonra her detayi degerlendirip dogru hareket etmemiz lazim ihtimallere yer yok arkadaslar kucucuk bi ihtimal bile herseyi mahvedebilir
Atkadaslar bence insanlari yanlisa tesvik etmeyin gecici kesinlikle cok riskli ve anlasilma ihtimali cok yuksek vajina genislemeye musait bi yapi ve tekrardan kendi kendiligine tibbi olarak daralmasi imkansiz ve iliskiye birden fazla girmis olan herkesin genisleme oluyor yani kan gelse de simdiki erkekler artik herseyin farkinda ve daha suphe duyuyolar genisliginden anlayabilir boyle supheli bi durumla karsi karsiya kalmak istemiyosanz kaliciyi tercih etmeniz daha mantikli ama doktorlari iyi arastirin iyi sonuc alinms doktorlarin ustunde durun sonra yaptirin. Boyle bi duruma ne yazikki dusmez istemezdik ama dustuk iste bundan aonra her detayi degerlendirip dogru hareket etmemiz lazim ihtimallere yer yok arkadaslar kucucuk bi ihtimal bile herseyi mahvedebilir
Bence o sırada erteleme pek düşünülmez ama dediğin ihtimalde bayagi yüksek eğer sana çok kıyamiyosa. Ama bi yolunu bulup ikna edersin o sırada. Yada acı çektiğini asla belli etmiyeceksin o kadar. Sırf o sora halletmek için . Birde ha şimdi olmuş ha sonra olmuş aynı şey kurtulmak istiyorum fakan denilebilir :) bütün ihtimalleri düşündüm bende yaCanim onun süresi ne kadardı 7 gün değilmi? Ya o sirada eşin canin cok yandi biraz erteleyelim derse ısrar da edemezsin cok kötü olur yani.. her an olmama ihtimali var ama olcagi kesin olsa tabiki geçici en iyisi .. ama kalici yaptrsam da bi ay önce kontrole gitcem ben.. bilmiyorum ya bi özGür hanimla konusup karar vermem lazim benim
Kalıcıda da gecicide de vajina genişliğini değiştirmiyor. Bana daraltma da dediler kalıcı yaptırdığım zamanlar ama bi işlem uyguladığıni bile düşünmüyorum o doktorun. Bildiğin kizlik zari kalıntıları ile onarmaya çalıştı. Bilmiyorum belki başka doktorlar daha farklıdır hepsi için demiyorum. Daha sonra geçici yaptırdım Tutmadıgini düşünerek ama gayette hic birsey anlaşılmadi hersey orjinal gibiydi . Sadece biraz fazla acı oldu ama o da geçti zaten. İplerde hissedilmiyor. Arka tarafından dikiliyor çünkü. Hatta gördüm kendim baktım. Bu işlemi yine aynı doktora yaptırdım. Baya da kanamam olmustu çarşaf falan...bence geçici daha garanti benim icin. Evet riskleri de olabilir ama her ihtimali de düşünüp önlem almak gerek tabi. Mesela 7 gün vakit varsa geçici icin hemen dügünden 1 gün önce gitmek gerek artık onunda bi yolu bulunur isteyen herseyi yaparAtkadaslar bence insanlari yanlisa tesvik etmeyin gecici kesinlikle cok riskli ve anlasilma ihtimali cok yuksek vajina genislemeye musait bi yapi ve tekrardan kendi kendiligine tibbi olarak daralmasi imkansiz ve iliskiye birden fazla girmis olan herkesin genisleme oluyor yani kan gelse de simdiki erkekler artik herseyin farkinda ve daha suphe duyuyolar genisliginden anlayabilir boyle supheli bi durumla karsi karsiya kalmak istemiyosanz kaliciyi tercih etmeniz daha mantikli ama doktorlari iyi arastirin iyi sonuc alinms doktorlarin ustunde durun sonra yaptirin. Boyle bi duruma ne yazikki dusmez istemezdik ama dustuk iste bundan aonra her detayi degerlendirip dogru hareket etmemiz lazim ihtimallere yer yok arkadaslar kucucuk bi ihtimal bile herseyi mahvedebilir
Eğer geçici yaptırmasaydın kalıcıdan kanama olurmuyduKalıcıda da gecicide de vajina genişliğini değiştirmiyor. Bana daraltma da dediler kalıcı yaptırdığım zamanlar ama bi işlem uyguladığıni bile düşünmüyorum o doktorun. Bildiğin kizlik zari kalıntıları ile onarmaya çalıştı. Bilmiyorum belki başka doktorlar daha farklıdır hepsi için demiyorum. Daha sonra geçici yaptırdım Tutmadıgini düşünerek ama gayette hic birsey anlaşılmadi hersey orjinal gibiydi . Sadece biraz fazla acı oldu ama o da geçti zaten. İplerde hissedilmiyor. Arka tarafından dikiliyor çünkü. Hatta gördüm kendim baktım. Bu işlemi yine aynı doktora yaptırdım. Baya da kanamam olmustu çarşaf falan...bence geçici daha garanti benim icin. Evet riskleri de olabilir ama her ihtimali de düşünüp önlem almak gerek tabi. Mesela 7 gün vakit varsa geçici icin hemen dügünden 1 gün önce gitmek gerek artık onunda bi yolu bulunur isteyen herseyi yapar
Ben daraltma yaptirdim akin beye insallah olmustur yani ancak iliski sirasinda anlasilacak bide daha yeni 1 ay olmadi islemi yaptirali. Bana gore kalici daha iyi yapabilen bir doktor buldugunda daha once kalicidan memnun kalan cok kisi okudum burdaKalıcıda da gecicide de vajina genişliğini değiştirmiyor. Bana daraltma da dediler kalıcı yaptırdığım zamanlar ama bi işlem uyguladığıni bile düşünmüyorum o doktorun. Bildiğin kizlik zari kalıntıları ile onarmaya çalıştı. Bilmiyorum belki başka doktorlar daha farklıdır hepsi için demiyorum. Daha sonra geçici yaptırdım Tutmadıgini düşünerek ama gayette hic birsey anlaşılmadi hersey orjinal gibiydi . Sadece biraz fazla acı oldu ama o da geçti zaten. İplerde hissedilmiyor. Arka tarafından dikiliyor çünkü. Hatta gördüm kendim baktım. Bu işlemi yine aynı doktora yaptırdım. Baya da kanamam olmustu çarşaf falan...bence geçici daha garanti benim icin. Evet riskleri de olabilir ama her ihtimali de düşünüp önlem almak gerek tabi. Mesela 7 gün vakit varsa geçici icin hemen dügünden 1 gün önce gitmek gerek artık onunda bi yolu bulunur isteyen herseyi yapar
O doktor biraz daha bu konular üzerinde bilindik biri yaptığı doğrudur belkide olabilir yani ipine göre degisiyormus3-4 gün önce gitsek olmaz mı canım yaabir de ben Turgay Karakaya nın 14 günlük geçici yaptığını da okumuştum nasıl oluyorsa anlamadım ama :/
Evet bence deBen daraltma yaptirdim akin beye insallah olmustur yani ancak iliski sirasinda anlasilacak bide daha yeni 1 ay olmadi islemi yaptirali. Bana gore kalici daha iyi yapabilen bir doktor buldugunda daha once kalicidan memnun kalan cok kisi okudum burda
Doktor bana olurdu dedi ama az olurmus. Ben inanmadim ona daEğer geçici yaptırmasaydın kalıcıdan kanama olurmuydu
Harun Özkan 3 kat yapıyo galiba tek katta problem olacağını sanmıyorum ama ben gerçekten problem yaşıcam anladığım kadarıyla fırsatım olsaydı ve sabredebilseydim geçici yaptırırdım sonuç almayan yokmuş ondan
Eczaneden alabiliyorsun direk veriyorlar birden fazla ilaç ismi var vermeyim ben. Zaten ücretli veriyorlar bazılarınida o yüzden yazmıyor doktorlar pekKızlar ben hesapladim tam adet donemimden bi hafta once fln yaptrmis oluyorum.. sıkıntı olurmu basina gelen varmi burda? Eger öyleyse de adet geciktirici hap kullansam nasil olur? Bildiginiz varmi oyle hap benim hic bilgim yok bu konuda..eczaneden gidip direkt alabilir miyim yoksa doktorun mu yazması lazim?
Benim öyle olmuştu canım amelyattan 3 gün önce falan adet olucaktım ilaç kullandım 10 gün idare etti beni amelyatın 1.haftası kanama oldu doktor bırak dedi bıraktım sonrada adet oldum. Eczaneye gidip söylersen sana direk verir zatenKızlar ben hesapladim tam adet donemimden bi hafta once fln yaptrmis oluyorum.. sıkıntı olurmu basina gelen varmi burda? Eger öyleyse de adet geciktirici hap kullansam nasil olur? Bildiginiz varmi oyle hap benim hic bilgim yok bu konuda..eczaneden gidip direkt alabilir miyim yoksa doktorun mu yazması lazim?
Hadi ya cok iyi bi hafta sonrası sıkıntı olmuyorsa problem yok benim icin.. tamam hap alirim en kotu cok sagolun hepinizBenim öyle olmuştu canım amelyattan 3 gün önce falan adet olucaktım ilaç kullandım 10 gün idare etti beni amelyatın 1.haftası kanama oldu doktor bırak dedi bıraktım sonrada adet oldum. Eczaneye gidip söylersen sana direk verir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?