- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
Doktoruna soylersen veriyor aynı durum bende de oldu çünkü cnm tam bi hafta önceydi benim de kullandım kuruluk olması gerekiyormus ilk bir hafta çünkü. ilac verir vermezse bana mesaj atarsan adini yazarım sanaKızlar ben hesapladim tam adet donemimden bi hafta once fln yaptrmis oluyorum.. sıkıntı olurmu basina gelen varmi burda? Eger öyleyse de adet geciktirici hap kullansam nasil olur? Bildiginiz varmi oyle hap benim hic bilgim yok bu konuda..eczaneden gidip direkt alabilir miyim yoksa doktorun mu yazması lazim?
Canım bende Harun Özkan’a oldum farklı doktorlara gittim kanar dediler ama öyle giremez vs demediler.3lü flep yapıyor evet şimdi bende tedirgin oldum.
Hadi ya cok iyi bi hafta sonrası sıkıntı olmuyorsa problem yok benim icin.. tamam hap alirim en kotu cok sagolun hepiniz
yaklaşık 4 gün önce yaptırıp sonuç alan biri var mimikon diye birimi ne yanlış hatirlamiyorsamGeçici operasyonu 4-5 gün önce yaptırıp sonuç alan yok mu hiç arkadaşlar???
O zaman çok da sorun olan bir şey değil bi an panik oldum herkes kalıcı iyi modda olduğu için şu an da girememe sorunu ön planda.. yıllardır yapılan bu işlemle anlaşılmadıysa yine anlaşılmaz bence yaa :/yaklaşık 4 gün önce yaptırıp sonuç alan biri var mimikon diye birimi ne yanlış hatirlamiyorsam
Oldun mu sen kime oldunUzun zamandir burayi takip ediyorum yeni uye olabildm yani uye olmak baya zormus ben oldum ameleyat sormak istediginiz birsey varsa yardimci olurum desteginize ihtiyacim var cok mutsuzum gulemiyorun
Canim bn turgay beye oldm baska sehirden gittim bugun 11.gunum cok dikkat ettim bakalm bi 15 gunu atlatsamOldun mu sen kime oldun
Ne durumdasın pekı resım falan cektınmi bende ankarada yasıyorum akın hocayı düşünüyorum ama hala karar vermedim yakın zamanda dugunun varmıCanim bn turgay beye oldm baska sehirden gittim bugun 11.gunum cok dikkat ettim bakalm bi 15 gunu atlatsam
Suanda elimden geldigince actirmiyorum 9 gun buyuk tuvalet bile yapmadm kasinti ve batma var baska sorun yok sizinti seklinde kanamam dahi olmadi cok sukur evlilik oncesi kontrole cagiran hic bir doktoru tercih etmeyin ben cok arastirdim burcu bur demirel gazeteci onun yazisindan destek alarak gittim sende oku cnmmNe durumdasın pekı resım falan cektınmi bende ankarada yasıyorum akın hocayı düşünüyorum ama hala karar vermedim yakın zamanda dugunun varmı
O yazıyı bende okudum canım dedıgın gıbı kesınlıkle son kontrola çağıran doktora gıtmeyın dıyor bende Ankara’da araştırdım hepsı son kontrola çağırdığından ıstanbula gıtmeye karar verdım ıns senınkıde tutar canım haberlerını beklıyoruzSuanda elimden geldigince actirmiyorum 9 gun buyuk tuvalet bile yapmadm kasinti ve batma var baska sorun yok sizinti seklinde kanamam dahi olmadi cok sukur evlilik oncesi kontrole cagiran hic bir doktoru tercih etmeyin ben cok arastirdim burcu bur demirel gazeteci onun yazisindan destek alarak gittim sende oku cnmm
13 eylulde kontrol var ama calistihim icin 1.5 ay sonra filan arkadasin nisani var diyip cikixam kuzum onemli olan su 1 aylik sure haber vericem kolay degil gercekten kendjne cok iyi bakman lazim he bide her yemekde 2 dis sarimsak yiyorum baska sormak istedign varsa sor cnm numara dahi verebilirim kesinlikle reklam filan yapmiyorm 11.gunum icim icimi yiyor inanki oldu bitti degil su 1 ay zor bir surec ama ona da dikkat edicez artik Rabbim hepimizi selamete cikarsin benm yanimda arkadasim vardi o olmasydi napardim blmiom hic bilmedigum bir yer cok zor gercektemO yazıyı bende okudum canım dedıgın gıbı kesınlıkle son kontrola çağıran doktora gıtmeyın dıyor bende Ankara’da araştırdım hepsı son kontrola çağırdığından ıstanbula gıtmeye karar verdım ıns senınkıde tutar canım haberlerını beklıyoruz
13 eylulde kontrol var ama calistihim icin 1.5 ay sonra filan arkadasin nisani var diyip cikixam kuzum onemli olan su 1 aylik sure haber vericem kolay degil gercekten kendjne cok iyi bakman lazim he bide her yemekde 2 dis sarimsak yiyorum baska sormak istedign varsa sor cnm numara dahi verebilirim kesinlikle reklam filan yapmiyorm 11.gunum icim icimi yiyor inanki oldu bitti degil su 1 ay zor bir surec ama ona da dikkat edicez artik Rabbim hepimizi selamete cikarsin benm yanimda arkadasim vardi o olmasydi napardim blmiom hic bilmedigum bir yer cok zor gercektem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?