Doktoruna soylersen veriyor aynı durum bende de oldu çünkü cnm tam bi hafta önceydi benim de kullandım kuruluk olması gerekiyormus ilk bir hafta çünkü. ilac verir vermezse bana mesaj atarsan adini yazarım sana

Canım bende Harun Özkan’a oldum farklı doktorlara gittim kanar dediler ama öyle giremez vs demediler.3lü flep yapıyor evet şimdi bende tedirgin oldum.

Benim gittiğim doktora ben ameliyat oldum demedim direk bana sen hymenoplasti olmuşsun dedi kanar mı diye sorduğum da kanar ama girebilirse tabi dedi

Hadi ya cok iyi bi hafta sonrası sıkıntı olmuyorsa problem yok benim icin.. tamam hap alirim en kotu cok sagolun hepiniz

O ilaçları kullanmanı çok tavsiye etmem aslında olunca çok fazla kanama oluyo adet döneminde böyle parça parça geliyo kopuyo gibi oluyo içten bi şeyler de onlar dökülüyomuş gibi sanki zarar vermez mi ameliyattan sonra o şekilde şiddetli adet olmak bilemedim ben ameliyattan 10 gün sonra olmuştum doktor antibiyotik falan yazıyo zaten onlarda geciktiriyo ya bekle adet döneminden sonra yaptır ya da kullanma derim o ilacı ya da önden bi dene bakalım çok ağrı kanama olacak mı

yaklaşık 4 gün önce yaptırıp sonuç alan biri var mimikon diye birimi ne yanlış hatirlamiyorsam
O zaman çok da sorun olan bir şey değil bi an panik oldum herkes kalıcı iyi modda olduğu için şu an da girememe sorunu ön planda.. yıllardır yapılan bu işlemle anlaşılmadıysa yine anlaşılmaz bence yaa :/

Aynen öyle herkes bi şekilde atlatiyor ya çok takmayın rahat olun siz rahat oldukça hersey oluyor gidiyor. Benim başımdan geçti hersey normal oluyor. İnşallah bu seferde olur

Bencede raaht olun atlatanlarin yazdigi sey hep ayni.. bosuna abartmisim diyolar.. bende artik koyverdim nolcaksa olsun.. bi an once yaptrcam. Yoksa cikmicak aklimdan bu beni yiyip bitircek böyle..

Kizlar sordum doktora geciktirici kullan dedi.. demekki bi zarari olmuyo sizin de haberiniz olsun

Uzun zamandir burayi takip ediyorum yeni uye olabildm yani uye olmak baya zormus ben oldum ameleyat sormak istediginiz birsey varsa yardimci olurum desteginize ihtiyacim var cok mutsuzum gulemiyorun

Ne durumdasın pekı resım falan cektınmi bende ankarada yasıyorum akın hocayı düşünüyorum ama hala karar vermedim yakın zamanda dugunun varmı
Suanda elimden geldigince actirmiyorum 9 gun buyuk tuvalet bile yapmadm kasinti ve batma var baska sorun yok sizinti seklinde kanamam dahi olmadi cok sukur evlilik oncesi kontrole cagiran hic bir doktoru tercih etmeyin ben cok arastirdim burcu bur demirel gazeteci onun yazisindan destek alarak gittim sende oku cnmm

O yazıyı bende okudum canım dedıgın gıbı kesınlıkle son kontrola çağıran doktora gıtmeyın dıyor bende Ankara’da araştırdım hepsı son kontrola çağırdığından ıstanbula gıtmeye karar verdım ıns senınkıde tutar canım haberlerını beklıyoruz

Doktor ismide soylemicem msj atan kisiler reklam diyor gencligimin hayrini gormeyeym ki reklam icin geldi isem benim her gece olup olup dirildigimi Allah biliyor ben size sadece yasadigim sureci anlatayim igne olurken bi aci hisettim sonra hisettmedm 4 yere filan igne yapti bide hemsiresi kani temizlerken hissediyorsuunuz olanlar bilir
Buyuk tuvaletimi 9 gun yapmadim kabizda olmadm sukur tuvalet alaturkaya yapiyorim ve kucuk dudaklari birlstigu yerden tutuom yikarkende orayi biraz ayiroom tasla su dokuom sonra pecete ile tampon yaoarak kuruluom yan otuurom surekli soranlara da bacagimi buruktum oturamiom diom 11 gun icinde de 2 sefer diaari ciktim sonra hep yattm adimlarm bira daha yavas ve dikkatli agir kaldirmadim ve 7 saat otobus yolculugu yaparak aglaya aglaya geldim ilk gun sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz kolay degil ama bi sekilde yapmam gerekiyordu psikoljim cok bozuktu hala oyle ama insallah sonucu guzelnokur Rabbim hepimize yardim etsin

13 eylulde kontrol var ama calistihim icin 1.5 ay sonra filan arkadasin nisani var diyip cikixam kuzum onemli olan su 1 aylik sure haber vericem kolay degil gercekten kendjne cok iyi bakman lazim he bide her yemekde 2 dis sarimsak yiyorum baska sormak istedign varsa sor cnm numara dahi verebilirim kesinlikle reklam filan yapmiyorm 11.gunum icim icimi yiyor inanki oldu bitti degil su 1 ay zor bir surec ama ona da dikkat edicez artik Rabbim hepimizi selamete cikarsin benm yanimda arkadasim vardi o olmasydi napardim blmiom hic bilmedigum bir yer cok zor gercektem

2011 yilindan itibiran tum yorunlari her gece okumusumdur yapay kizlik zari dahi aldim ama evlenirken o heycanla benim aklim calismaz zaten ustumuzde bi stres olacak ben evlenene kadar burda olucam dugun yok insallah olurda su cektigum izdiraplardan kurtulurum kimseye birsey diyememek boyle mal gibi olmak cok kotu evet belki hata belki yanlis ama ne yasadigimizi biz biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…