- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kafami karistirdin valla off off bi kurtulsam bezdim hayatimdan.. aslinda hic adini duymadigim doktorlardan bile sonuc alan var ona guvenerek biraz ben kendime yakin bi doktoru seçmiştim.Suanda elimden geldigince actirmiyorum 9 gun buyuk tuvalet bile yapmadm kasinti ve batma var baska sorun yok sizinti seklinde kanamam dahi olmadi cok sukur evlilik oncesi kontrole cagiran hic bir doktoru tercih etmeyin ben cok arastirdim burcu bur demirel gazeteci onun yazisindan destek alarak gittim sende oku cnmm
Sen nerden gideceksin ki canm gozunu karart iyi oldugnu dusundugun doktora git ben oyle yaptim benim ailem sehrimde kiz arkadasimda kalmama dahi izin vermez h bi cesaret cktm kendini uzme hersey guzel olucak icinde suphe kalmasin 1 hafta 1 ay konusmazlar belki ama sonrasi husran olmasin kuzum hakkimizda hayirlisinolsun sakarya evlendi mi haberin var miKafami karistirdin valla off off bi kurtulsam bezdim hayatimdan.. aslinda hic adini duymadigim doktorlardan bile sonuc alan var ona guvenerek biraz ben kendime yakin bi doktoru seçmiştim.
Canım ne yaptın sen son kontrole falan gittin mi ya da gidecek misin ?Benin dugun 30unda kizlar haber edicem size
Senin 1 yil oldu demi canm turgay beye yaptormsitin Allahim yardim etsn cok guEl Haberler ver kuzum insAllahGitmedim gitmiycem o kadar kapali ki nasil acilacak diye dusunuuyorum
Olacak inşallah Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzGitmedim gitmiycem o kadar kapali ki nasil acilacak diye dusunuuyorum
Korkma kuzm duam seninle Allah feraha cikarsin yardim etsin hic korkmaInsallah kizlar dua edin bana cok stresliyim cok korkuyorum
Valla kendime yakin olan doktora yaptrcam heralde canim ya kanamazsa da kanamasin biktim artik.. sakarya 30 agustosta evlenio tam bi sene olcak dikiminden sonraSen nerden gideceksin ki canm gozunu karart iyi oldugnu dusundugun doktora git ben oyle yaptim benim ailem sehrimde kiz arkadasimda kalmama dahi izin vermez h bi cesaret cktm kendini uzme hersey guzel olucak icinde suphe kalmasin 1 hafta 1 ay konusmazlar belki ama sonrasi husran olmasin kuzum hakkimizda hayirlisinolsun sakarya evlendi mi haberin var mi
Insallah bi sıkıntı olmaz canim stres yapmamaya calis..Gitmedim gitmiycem o kadar kapali ki nasil acilacak diye dusunuuyorum
Canım bak sonuç almayan kimse yok ve herkes sonrasında korkulacak bir şey yok diye yorumlar yaptı senin de öyle olacak. Evet insanlar bunları düşünemiyor ama birçok kişi aynısını söyledi bit kere kınan ve düğünün olacaz az da olsa keyfini çıkarmaya bak. İyi dileklerim seninle, atlat bize de umut ol.Stres yapmamak elinde degil insanin kizlar kinam olacak ona bile odaklanamiyorumbugunlerde cok giremem kinam dugunum olacak gerdekten sonra mutlaka yazicam dua edin bana
Haklisin tabi canim tadini cikarmaya calis şu gunlerinin bak bizim abarttigimiz kadar bisey yok gercekten.. herkes sonuç alio sende alcaksin buna inaniyorum.Stres yapmamak elinde degil insanin kizlar kinam olacak ona bile odaklanamiyorumbugunlerde cok giremem kinam dugunum olacak gerdekten sonra mutlaka yazicam dua edin bana
Zaten darlik olacak kuzum ilk defa giris yapildigi anlasilcak doktora gitsen bile yeni bozuldugunu soyluyormus ben oyle duymustym insAllah guzel olur cnm yaptirdikdan sonra yaz kuzmValla kendime yakin olan doktora yaptrcam heralde canim ya kanamazsa da kanamasin biktim artik.. sakarya 30 agustosta evlenio tam bi sene olcak dikiminden sonra
Şu an turgayla özgür hanim arasinda inanilmaz gdiip geliyorum kizlar yaptran yaptrmayamlar nolur bi fikir verin..Zaten darlik olacak kuzum ilk defa giris yapildigi anlasilcak doktora gitsen bile yeni bozuldugunu soyluyormus ben oyle duymustym insAllah guzel olur cnm yaptirdikdan sonra yaz kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?