Kızlar benimde eylülde benimde çok az kaldı . Başımdan bir kez geçmesine rağmen bu olayın yani olumlu sonuç almama rağmen bende tereddutluym stresliyim . Bu sefer bilinmeyen bi doktora gidicem geçici icin insallah sağ salim atlatirim bende. Atlatma yazıcam muhakkak. Bi aksaklık çıkmasından korkuyorm

Kime yaptiriyodun?

Bu durumu ailesinden birine söyleyeniniz oldu mu hic? Ben söylemk istiyorum ablama ama nasil tepki verir kestiremiyorum

Ben ona oldum 13 gunum canm asistaari ile surekli konusuyorum ama iste sonuc dlki degil sakaryanin dugunu var turgay bye oldu onu bekliyorim 30 agustos dugnu gerdekden sonr haber vercek yuregimize su serpecek oda turgay beye oldu zamanjn varsa biraz bekle

Ozgur hanjmi hic duymadjm ben cNm ama son kontrole cagiran doktor gitmeyin denildigunu bu platformda cok duydm kontrolum 13 eylul bakalm ne dicek
Bu durumu ailesinden birine söyleyeniniz oldu mu hic? Ben söylemk istiyorum ablama ama nasil tepki verir kestiremiyorum
Hyir hic kimsee o yuzden yapayanlizim

Evet canim vende onu bekliyorum ama fazla da zamanim yok artik bu hafta yaptirmam lazim herkesin kanamsi oluuo turgay beyde..

Evet canim vende onu bekliyorum ama fazla da zamanim yok artik bu hafta yaptirmam lazim herkesin kanamsi oluuo turgay beyde..
Gercekten mi ayy insallah canimm yaaa sakarya bi atlatsa Allahin izni ile rabbim karanliklaromizo aydinliga cikarsin hayaytima hic kimseyi almiyorum haketmiyorim belkide ck buyuk vicdan azabi icindeyim ne zaman gulecek yuzumuz

Kızlar turgay beyin asistanina sordum dikimden bi hafta sonra adet olmak sorun olurmu geciktirciye gerek varmi die.. gerek yok adetliyken bile ameliyat yapilabilio dedi.. özgür hanima sordugumda kullan geciktirici demisti. Bilmiyorum ama turgay beye bi guven var icimde sanki adam kendine daha cok guveniyo ve bu isi yapabilio gibi gelio.. burayi yeni okuyanlara söylüyorum bakin maddiyatiniz varsa harun özkana gidon adam cok iyi benim gibi maddiyat yoksa istanbulda özgür kartala bi kisinin kanamasi oldu bide turgay bey.. fikir istiyo herkes surekli ben 2 3 yildir burda arastryorum artik ogrendim herseyi.

kızlar benim seneye eylülde düğünüm var ve bu işlemi artık yaptırmam lazım hep yaptırmak istiyordum ama bi denk getiremedim Almanya’da yaşıyorum burda da yapan doktorlar var ama kesin mi emin değilim. Konyada senede bi tatil yapıyoruz orda iki doktor buldum ama siz hiç duydunuz mu bana bi yardımcı olun lütfen biri Murat bayram Sancaktar diğeri gülgün Köseoğlu seçkin lütfen banada yardım edin başka şehire gitmem baya zor nişanlım sıkıntı yapar

Canım bende Harun hocaya gitmeye karar vermıstım ama burda bır yorumda tutmayan bırı olmus hocada ve tekrardan para almıs ondan dolayı vazgecmıstım emınmısın Harun hocanın ıyı olduğuna bende bılıyorsun hala doktor araştırıyorum

Ya iyi ama iyi odugu kadar da paragöz bence.. bana da ek para alirim tutmazsa dedi orda bitirdim kafamda..

Konyayi bilmiyorum canim iatanbula mecbur gunübirlik gidip gelio herkes bende dahil

bana da oyle demislerdi canim ben adetim biter bitmez gittim hemen semoatik birisi kendine guveni var bubu hissettim bende guleryuzlu bide rahat ve cool tavirlari vardi ustune basa basa 10 kere sordum son kontrole cagiriyormusunuz ben uzakdaim gelemm dedim hayir dediler tutuktan sinra bakire bi bayanla esitsin dediler su 1 ay sen cok dikkat edeceksin dediler oyle de yapmaya calisiyorum bide dogulu oldugumu o kanin gelmesi gerektigini soyledim yoksa ölum kalim meselesi bu vebali aldiniz mi dedim bana butun msjlari yorumlari herseyi attilar bilmiyorim cnm inandim guvendim yaptordim Allahim yardim etsin gorucu gelecek vala kimseye evet diyemiom yaa biktim usandim artik bi evlensek de kurulsak bu izdirapdan

Aynen öyle sakarya cok sansli ne güzel korumuş tutmus simdi iliskisi olcak inslalah darmis baya bide snein de oylemi? Allahim bu cumartesi en gec artik yaptrcam biktim artik ya.nolcaksa olsun valla. Aktarmali gitcem ben bide biletleri ayarlamak bile sıkıntı bana.. bide dikimden sonra en fazla 1 hafta evde yatabilirim ben sonra mecbur is var insallah bi sıkıntı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…