- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Aynen oyle kontrole gitmeye korkar oldum para almak icin dikim gerek derler diye.. hayırlısı olsun cok da dusunmemek lazim galiba ya. Cuma ya da cumartesi gidiyorum ben net kesin karraim..bekle bekle kafayi yedim.. aktarma maktarma farketmez gidip yaptrcam.. havalimaninda sabahlamam gerekebilir ama acik oluyo dimi sabaha kadarBende oyle olunca ondan vazgeçtim para almak ıcın sağlam yapmaz sonra tekrardan paran gıder adamın umrunda musın hayır sadece para para ama bız neler yasıcaz bılmıyor
Daha 13 gunum cnm suanda bi his yok kuru biraz bide buyuk tuvaletim baski yapio biraz ama iyim sende yaptir kuzum en azindan biraz psikolojik olarak rahatlion 1 ay gecmek bilmio 2 hafta oldu ama gecmioAynen öyle sakarya cok sansli ne güzel korumuş tutmus simdi iliskisi olcak inslalah darmis baya bide snein de oylemi? Allahim bu cumartesi en gec artik yaptrcam biktim artik ya.nolcaksa olsun valla. Aktarmali gitcem ben bide biletleri ayarlamak bile sıkıntı bana.. bide dikimden sonra en fazla 1 hafta evde yatabilirim ben sonra mecbur is var insallah bi sıkıntı olmaz..
Bende oyle olunca ondan vazgeçtim para almak ıcın sağlam yapmaz sonra tekrardan paran gıder adamın umrunda musın hayır sadece para para ama bız neler yasıcaz bılmıyor
Sonuçta ben yaptığıma garantı verıyor ama tutmazsada ücret alırım dıyor nasıl oluyor bu ıs anlamadım eğer garantı verıyorsa tutmazsa lafını kullanmaz degılmı ha dıyeceksın kı eğer bakımı düzgün yapamazsan neden yapmayımku böyle en onemlı bır konuyu benım ıcın hayatı değer tasıyan bır olaya herkes ıncelıkle bakar sen onamı oldun ve tuttumu kanaman oldumuHarun Özkan’ın tekrar para almasında ki amaç kendi özel kliniğinde yapmıyo olması, özel bi hastanede yapıyo olması. Yani hastane teçhizatlarını kullanıyor, hastanenin ameliyathanesini işgal ediyor bi kısmı hastaneye gidiyo bunun geri kalan kısmı benim dikişim sağlam tutmadıysa senin yüzünden tutmamıştır diye düşündüğü içindir :) Harun Özkan öyle dikiyo ki bu sefer girecek açıklık bırakmıyor :) öyle sağlam dikiyo sağolsun
Sonuçta ben yaptığıma garantı verıyor ama tutmazsada ücret alırım dıyor nasıl oluyor bu ıs anlamadım eğer garantı verıyorsa tutmazsa lafını kullanmaz degılmı ha dıyeceksın kı eğer bakımı düzgün yapamazsan neden yapmayımku böyle en onemlı bır konuyu benım ıcın hayatı değer tasıyan bır olaya herkes ıncelıkle bakar sen onamı oldun ve tuttumu kanaman oldumu
İnşallah kanar canım bende ılk başta Harun hocayı düşünüyordum anadan dogma gıbı yapıyorum dedıgı ıcın ama dedıgın gıbı tutmadıgı zaman para alması saçma ben hemen hemen her doktoru aradım ama tutmadıgı zaman para alırım dıyen olmadı ondan benı şaşırttı Harun hoca kı anadan dogma gıbı yaptıgını söylüyor ama senınkını başka bır doktor anlamış eğer oyle olsaydı baska doktor anlamazdı ben hala doktor araştırıyorum ama akın hocada karar kıldım gıbı bakalımListe veriyo ilaç veriyo yapman gerekenler belli aksi bi hareket yaptın ya da ilaç kullanmadın dikiş tutmayabilir bu yüzden dikkat edin diyo çok kişi yazdı burda dikkat etmedim benim hatam oldu diye mesela mantar oluyo ya da unutup açıyo bacağını ne bileyim bi türlü bi aksilik yaşıyo tutmayabiliyor ama tutmayınca bence de ekstra yine yüklü miktar para istemesi hoş değil ama muhtaçsın diyo sonuçta :) bende Harun Özkan’a oldum henüz tavsiye edecek pozisyonda değilim benim dikişim tutmuş yaşadığım şehirde gösterdim bi doktora bakar bakmaz anladı :) Harun Özkan’ın sloganı anadan doğma olacak kimse anlamayacak’tı ama küçücük şehirde belki de hayatında bunu hiç görmemiş bi doktor anladı. Tek güvencem dar olması sayesinde zorlamaktan kanaması
Aynen öyle sakarya cok sansli ne güzel korumuş tutmus simdi iliskisi olcak inslalah darmis baya bide snein de oylemi? Allahim bu cumartesi en gec artik yaptrcam biktim artik ya.nolcaksa olsun valla. Aktarmali gitcem ben bide biletleri ayarlamak bile sıkıntı bana.. bide dikimden sonra en fazla 1 hafta evde yatabilirim ben sonra mecbur is var insallah bi sıkıntı olmaz..
İnşallah kanar canım bende ılk başta Harun hocayı düşünüyordum anadan dogma gıbı yapıyorum dedıgı ıcın ama dedıgın gıbı tutmadıgı zaman para alması saçma ben hemen hemen her doktoru aradım ama tutmadıgı zaman para alırım dıyen olmadı ondan benı şaşırttı Harun hoca kı anadan dogma gıbı yaptıgını söylüyor ama senınkını başka bır doktor anlamış eğer oyle olsaydı baska doktor anlamazdı ben hala doktor araştırıyorum ama akın hocada karar kıldım gıbı bakalım
Insalalh guzel sonuç alırsın senın dugun ne zamanDediğim gibi canım tavsiye şuan edemem kimsenin günahına girmek istemem bende süreç bu şekilde sonuç belli değil henüz ama yine Harun Özkan’a olan burda tanıştığım bi arkadaşın kanaması oldu çok az zorlandıklarını ama kanamanın olduğunu söyledi
Insalalh guzel sonuç alırsın senın dugun ne zaman
Gercektenmı çok az kalmıs sonuçtan bızıde haberdar edermısın canımHaftaya benimde inşallah Allah nasip ederse
Gercektenmı çok az kalmıs sonuçtan bızıde haberdar edermısın canım
Ederim canım inşallah inşallah hem kanaman olur hemde sorunsuz gecer inşalllahTabi ederim mutlaka dua edin benim içinde sizde
Pekı alttan cektıgın resım varmı canım özelden atsanTabi ederim mutlaka dua edin benim içinde sizde
Allahım hepımıze yardım etsın canım senın dugun ne zamanAllah hepimizin yardımcısı olsun kızlar banada çok dua edin
Evet az kalmış inşallah sende o geceyı sorunsuz atlatırsın sende kalıcı yaptırmıstın sanırım pekı kıme oldunAmin canım Eylülde az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?