Yok işte canım gidemiyorum ilkini zorlukla yaptırdım daraltma yapmış altıda dikmiş yarıya kadar artık işim şansa kaldı

Ben dikimden sonra bir gün izin alabildim ertesi gün işe gittim dikim olduğum gün nişan alışverişine bile çıktım :/ Bir hafta baya iyi bi zaman çok güzel toparlanırsın
İcimi rahatlattin canim Allah razi olsun senin de icin rahatlasin insallah feraha er bi an once hepimiz erelim..

Kızlar derdimizden büyük rabbimiz var içimizden geçeni kalbimizdeki pişmanlığı en iyi o biliyor biraz ona teslim olun rabbim hepimiz için hayırlısını versin dua edelim herşey onun elinde
Canim ne güzel yazmışsın içim açıldı.. dogru soyluyosun biraz tevekkül giriyo devreye artik..

Amin inşallah gercekten bi kizin bizim ulkede alabilecegi en aci dersi aldik zaten..bazilarina abarti gibi geliyo ama dışlanmak cok cok kötü.. dikimi yaptirayim cumartesi günü.. sonra kanamam da olsun en ince ayrintisina kadar anlatcam buraya girip.

Kizlae ise basladim 15 gun yattjm dinlendm bugun ise geldim oturamiyorm nasil oturayim bi fikir verin off yaaaa tuvalet de klozet is yerinde valla su bi hafta gecse rahat edecem birsey olur mu cok korkuom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…