Yok malesefPekı alttan cektıgın resım varmı canım özelden atsan
Son dıkıs dedıyse kesın gıt çünkü son kontrola cagıranlar gecıcı yapıyor genelde ve son kontrolde dıkıs atıyor gıtmemızlık yapmaBenimki son dikiş dedi de gitmiyicem ben napacağımıda bilmiyorum kafam karmakarışık
Ben senın adına korktum eğer doktor yakınsa kuaföre agdaya gıdıyorum falan dıye gıtsen olmazmıGidemem işte sorunda orda ya
Insallaj sorunsuz geçer alalhım yardım Etsın sanada canım gıdememen kötü olmusYok işte canım gidemiyorum ilkini zorlukla yaptırdım daraltma yapmış altıda dikmiş yarıya kadar artık işim şansa kaldı
Çok haklısın ınsan bu durumda sadece o gece hersey normal gecsın dıye beklıyor dugune bıle adaptö olamıyorsunGünler yaklaştıkça daha zor oluyo stres korku hepsi beraber
Kına düğün onların heycanı kimin umrundaki bu süreçte
İcimi rahatlattin canim Allah razi olsun senin de icin rahatlasin insallah feraha er bi an once hepimiz erelim..Ben dikimden sonra bir gün izin alabildim ertesi gün işe gittim dikim olduğum gün nişan alışverişine bile çıktım :/ Bir hafta baya iyi bi zaman çok güzel toparlanırsın
Canim ne güzel yazmışsın içim açıldı.. dogru soyluyosun biraz tevekkül giriyo devreye artik..Kızlar derdimizden büyük rabbimiz var içimizden geçeni kalbimizdeki pişmanlığı en iyi o biliyor biraz ona teslim olun rabbim hepimiz için hayırlısını versin dua edelim herşey onun elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?