Yan oturom kuzum ayagim uyusuo yaa ofd ayakta dikiliom artik ayy cnmm icime su serptin yaaa bende diom ilk gunku gibi acimio sizma yok nedennki diye dusunup duruodmCanım 15 ten sonra et birbirine kaynıyo zaten hiçbişeyde olmaz inşallah. Hep yan otur 1 aya kdar
Benimde öyleydi canım kemiklerim ağırıyodu artık ama sonra geçti en geç 2aya ağrılar bitiyo zaten[/QU insallah canm ya bi de su icerden buyuk tuvalet baski yapmasa sinir oluom valla tam nefes aldm diyom baska birsey cikio hergun dua ediom bunaldim yoruldm psikoljim cok kotu 15 gun gecti ama nasil gecti bi ben biliom
Verdi kuzum surup kullaniom bakam da gaz yapio oda persembe cumartesi pazar tatil su 4 gun biraz is yerinde zorlancM ama 3 haftayi bitircem Allahin izni ileAllah yardımcın olsun canım benim çok zor seni çok iyi anlıyorum buda bizim sınavımız napalım. Bi ilaç vardı büyük tuvalet için sıvılaştırıyodu doktor vermedimi sana
Canim zaten klozet daha iyi degilmi benim evde de klozet var aslinda bacaklarini acmadigin icin daha iyi degilmi?ya yan otur soran olursa dersin basur var die rahatsizim die.. bacak bacak ustune atmak yasak degildi burda diktirenler oyle oturuyodu galiba?Kizlae ise basladim 15 gun yattjm dinlendm bugun ise geldim oturamiyorm nasil oturayim bi fikir verin off yaaaa tuvalet de klozet is yerinde valla su bi hafta gecse rahat edecem birsey olur mu cok korkuom yaaa
2 hafta cok dikkat ettim cnm ayy insallah ya yiregime su serpiyorsunuz Allahim hrrkesin muradni versin bacaklarm hep kapali merdiven de yok zaten cnmm sukurler olsun icimi oyle bi rahatlattinix ki anlatmamBana doktor klozet kullan demişti. Oturmada da bir sıkıntı olmuyor ki sadece bacakları çok açmamaya ve ilk zamanlarda merdiven çıkarken adımlara dikkat et demişti iki haftaya zaten kaynamış oluyor canım korkmana gerek yok
Klozet yok evde zaten tuvalet genis bacaklarimi acmadan yere comeliom afedersiniz ama buyuk tuvaletimi bile elimle yikiyorim one gitmesin diye simdin oyle yaptim canm sag kalcama oturdum bacak bacak ustune attimCanim zaten klozet daha iyi degilmi benim evde de klozet var aslinda bacaklarini acmadigin icin daha iyi degilmi?ya yan otur soran olursa dersin basur var die rahatsizim die.. bacak bacak ustune atmak yasak degildi burda diktirenler oyle oturuyodu galiba?
İnsallah bugunler de gecicek canim..Klozet yok evde zaten tuvalet genis bacaklarimi acmadan yere comeliom afedersiniz ama buyuk tuvaletimi bile elimle yikiyorim one gitmesin diye simdin oyle yaptim canm sag kalcama oturdum bacak bacak ustune attim
Çok dar giymemek gerekiyo sadece ben kumaş giydim rahatsız etmedi pekİnsallah bugunler de gecicek canim..
Bende cumartesi gunune bi cesaret randevu aldim.. bu arada su an giyimin nasil pantalon fln yasak die biliyorum ama oylmi?
Evet canim ben elbise giyiyorum is yerinde de kumas giyiyom fazla baski olmasin diye karnima hic kot giymedim disarincikarken hep elbise giydimİnsallah bugunler de gecicek canim..
Bende cumartesi gunune bi cesaret randevu aldim.. bu arada su an giyimin nasil pantalon fln yasak die biliyorum ama oylmi?
Canim geciktiriciyi benim doktor da kullnma demistiKizlar buyuk tuvalwtim baski yapiyor demistim ya biraz sizlama oldu bugun bide yarin adet gunum offf yaaa doktora sordum geciktirico kyllansam diye kullanma dedi isal ilaci aldim kullansammkki adetken cok agrim oluo bide baski olunca kicim agrio ikisi birden napacam ya offff
Cikmqza girdim resmen su 15 gun daha bi gecse birsey olurmu cok korkuom
Al bende de o kadar insanlarla konusmak dahi istemiyorim cok mutsuzum psikolojim hic iyi degil kendime 2 ay verdim yaptrdm ama ya olmazsa ya tutmazsa var suanda kafamda yarin ne cikacak belli dgl herseyden yildim yaaaYa kizlar cok ozur dilerim sizi de mutsuz etmek istemiyorum ama benim ruh halim cok kotu karar verdigimden beri.. bi vaxgeciyorum bi yaptrcam diyorum bi nişanlıma itiraf edicem diyorum stresliyim cok kotu.. bi koruma sureci o 1 ayi kafama takiyorum.. hic iyi degilim ya kimseye de anlatamiyosun kendi icinde gidip geliyosun cok kotu.. evlilikten sogudum artik ya.
Sen neden vazgecıyorsun yaa anlamıyorum nasıl ıtıraf edeceksın anlamıyorum erkek mıllettı kabul etmez yapma hayatını bıtırme lutfen o kadar doktor araştırdın sendeYa kizlar cok ozur dilerim sizi de mutsuz etmek istemiyorum ama benim ruh halim cok kotu karar verdigimden beri.. bi vaxgeciyorum bi yaptrcam diyorum bi nişanlıma itiraf edicem diyorum stresliyim cok kotu.. bi koruma sureci o 1 ayi kafama takiyorum.. hic iyi degilim ya kimseye de anlatamiyosun kendi icinde gidip geliyosun cok kotu.. evlilikten sogudum artik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?