- 22 Ağustos 2018
- 202
- 174
- 23
- 32
15 gun oldu benm cnm su 1 ay gecip doktor guzel habero versin fakir sevindircem cok kotuyum innakiAllah hepimizin yardımcısı olsun yaptıranların içi bir nebze daha rahatlasın en azından 0dan başlamış gibisiniz hayata...
Merhqba hg twkrardan kimin ki anlasilmis ki ben onu gormedimKızlar uzun süreden sonra merhaba hepinize Girmediğim günden itibaren okudum da Herkesin bi sıkıntısı var anlaşılan yaptırmadan birde yaptırdıktan sonra yetmiyomuş gibi o ana kadar yani kanamayı görene kadar sıkıntısı bitmiyor bu işin bazı karaktersiz insanların yüzünden nelerimize mal oluyo işte Allah hepimizin yardımcısı olsun düğünü yakın olan arkadaşlar lütfen yazın bizi olanlardan mahrum etmeyin hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve eğerki Allah nasip ederde kurtulursanız bunun sevincini bizimle paylaşın ki bizim yolumuzu aydınlatın çünkü o kadar büyük bir karanlığın içindeyiz ki hepimiz neyse lafı uzatmadan şu konuya da değinmek istiyorum ben bayram önü veya hemen sonrası yaptırmayı planlıyorum herşey istediğim gibi gitmedi malesef bu yüzden bu işlemi yaptıramadım ve büyük koşuşturmalar sonrası burdayım bilgilendirmek istedim olur ki düşünmeyin belkide yaptırıp çekip gitti diye benimde düğünüm seneye fakat inşallah bi öani olmazsa bir iki ay sonra akın beye yaptıracağım her ne kadar bu darlık nedeniyle harun özkana yaptıran arkadaşın anlaşılması sinirlerimi bozup korkmama neden olsada başka çaremiz yok sanırım neyse yinede ara ara gireceğim herşeyimden haberdar edeceğim amleiyatı olduğumda yaşadıklarımı ve inşallahta seneye olumlu sonucumu payalaşacağım sizlerle ki bizden sonra gelen arkadaşlarımızın karanlığına ışık yakabilelim tekrardan söylüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
YApıyor diye biliyorum yani muayene olduğum doktor öyle demişti bana geçiciyi herkes yapar kanayacak duruma getirilir ama flep ustalık gerektiriyor demişti.Kızlar geçici işlemi her doktor yaparmi ki basarili olurmu korkuyorum ben ya düğüne yaklaştıkca
Sizlama var cnm biraz bide batma yapio cok korktum ise basladim dun valla keske 2 ay izne ciksaymism kaynarmi 15 gun icinde canm15 gün sonra kanaman olmaz merak etme büyük ihtimal adet oldun
Hayir akin beye yaptrmadi manolya özgür kartala yaptrdi. Yirtildi galiba ama az bi yer kalmisti ona doktor mudahale ettiAminn canım inşallah .. kızlar bu arada herkes bu zamana kadar burda olumlu veya olumsuz sonuçlarını yazan arkadaşların isimlerini ve doktorlarını bildikleri kadarıylada yazarlarsa en azından bütün sayfaları gezmek zorunda kalmaz bazı arkadaşlar bizimde belkide bilmediklerimiz varsa öğrenmiş oluruz hem.. manolya tek diye bi arkadaşımız cardı sanırım ayrıldı diye hatırlıyodum manolya akın beye yaptırmıştı ve yırtılmamıştı doktorun müdahalesiyle yırtılmıştı değil mi.?
Canım sakınan göze çöp batarmış bu kadar yıpratma kendini. Söylediklerinin hepsi psikolojik ben de ilk yaptırdığımda böyleydim. Zaten olmuş iki hafta. Kaynamıştır şimdiye merak etme yani.Adet oldum ama sanki rengi bile degisik gekio insana yaa ayy vala sinirlerim psikolojim alt ust geciktirici icme dedi doktir icmedim keske icseydm kasiklarim catlicak buyuk tuvaletimde baski yapuo kizlar ne olur dua ediin yaaa Allah askina perisanum is yerinde tuvalete gidiom agliip geri geliom keske ölsem de kurtulsam
Canim 15 gunden sonra bisey olmaz bence.. burdan okuduklarim oyleydi. Sen sakin ol insallah atlatrsinAdet gunum bugun ama daha olmadim ufak kan gelmis birsey mi oldu ki yaaa batioda sizlio da gerilio da arama pamuk pez koymustum ona kan gelmis adet kanimi acaba yoksa acildi mi ki off yaaaa kizlar bisi deyin lutfen oturmuyorum bile ya korkuma
Boyle soyleyince icim cok rahatliyo ya ben dhaa yaptrmadigim icin hemen bozuluvercek bisey gibi gelio.. cumartesi gircez bakalim. Bi hafta evde olmayi planliyorum sonrasi is.. insallah hepimzi atlatrz ya ne bicim psikolojik bi surec ne berbat bi surec.Batma bende hala oluyo canım korkma bana 3 ay oldu nerdeyse adet olacaksındır öyle açmayla gerilmeyle yırtılacak bi şey değil bende tuvalete gitmeye korkuyodum ya kanadıysa diye ama hiç korkma gününü doldur muayeneni ol göreceksin tuttuğunu
Boyle soyleyince icim cok rahatliyo ya ben dhaa yaptrmadigim icin hemen bozuluvercek bisey gibi gelio.. cumartesi gircez bakalim. Bi hafta evde olmayi planliyorum sonrasi is.. insallah hepimzi atlatrz ya ne bicim psikolojik bi surec ne berbat bi surec.
Canim valla billa öluom ya yemin ederim nengunah ettim gozum gibi bakmaya calisiom adet beni mahvetti bugun öldum resmenCanım sakınan göze çöp batarmış bu kadar yıpratma kendini. Söylediklerinin hepsi psikolojik ben de ilk yaptırdığımda böyleydim. Zaten olmuş iki hafta. Kaynamıştır şimdiye merak etme yani.
Kizlar cok tsk edrrim adet oldum gaz da cikarmaya basladm icime su serpiyorsinuz Allah hepiniz den rwzi olsun ya skntimizdan derdimizren kurtarsjn sizden baska.kimsem yokBoyle soyleyince icim cok rahatliyo ya ben dhaa yaptrmadigim icin hemen bozuluvercek bisey gibi gelio.. cumartesi gircez bakalim. Bi hafta evde olmayi planliyorum sonrasi is.. insallah hepimzi atlatrz ya ne bicim psikolojik bi surec ne berbat bi surec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?