Canim iyiki varsin Allah binlerce kez razi olsunnn 14 gun kaldi 1 ay olmasina vugun 16. Gunum

Canim valla billa öluom ya yemin ederim nengunah ettim gozum gibi bakmaya calisiom adet beni mahvetti bugun öldum resmen
Ya adet o kadar etkiliomu? Ben dikimden sonra adet olcam dikimden bi hafta 10 gun sonra fln iste.. doktor geciktiriciye gerek yok adetliyken bile ameliyat yapilio hic sıkıntı olmaz dedi.

Ya adet o kadar etkiliomu? Ben dikimden sonra adet olcam dikimden bi hafta 10 gun sonra fln iste.. doktor geciktiriciye gerek yok adetliyken bile ameliyat yapilio hic sıkıntı olmaz dedi.
Etkilemez canimda benim buyuk tuvaletim baski yapio du bide adet agrum cok oluo ondan dolayi sanrm ici sizladi birazcuk ama iyim sukurler olsun ezan okunuyot rabbim su ezanlar hurmetine hepimizi selamete cikarsin

Etkilemez canimda benim buyuk tuvaletim baski yapio du bide adet agrum cok oluo ondan dolayi sanrm ici sizladi birazcuk ama iyim sukurler olsun ezan okunuyot rabbim su ezanlar hurmetine hepimizi selamete cikarsin
Amin amin canim insallah..
Aboo 72 lirami masallah neyse battik zaten iyice yeterki sorun cikmasin da gerisi boş.. Rabbim yardimcimiz olsun.

Kızlar ben artik dayanamiyoum zaman yaklastikca cok kotu oluyorum.. ablama anlatcam galiba. Bari o bilsin bi yol gostersin bana..tas olsa catlar ya cok kotuyum gercekten.. aktarma yapark gitcem istanbula.. o aktarma yapcagim sehirde bi gece kalmak zorundayim yer baktim masallah oteller almis basini gidio 300 tl de ona dokucem. Biktim Allah belasini versin o insanin insallah beni bu duruma dusurdu kendi de gulemesin. Durup durup aglayasim gelio ya.

Canım anlatma bence. Abla da olsa nasıl tepki vereceğini bilemezsin bu sıradan bir konu değil çünkü. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şimdiye kadar dayandıysan bundan sonrasını da halledebilirsin herkes nasıl yapıyorsa sen de o şekilde yapacaksın, yapacağız. Bozma moralini düşündüğümüz kadar zor bir şey değil bu.

KIzlar sakin olun... ilk değiliz son da olmayacağız etraftan böyle ölen, boşanan kimseler duymadım sebebi bu yaptığımız hata olan... allah yardım edecek inanıyorum bunaltmayın kendinizi... her şey güzel olacak... başaracağız... kendimize güvenmemiz soğukkanlı olmamız lazım... yoksa hata üzerine hata yapmış olacağız... tek çıkar yolumuz var bu işten Rabbim işimizi kolaylaştıracak inşallah... kendinize güvenin... bunu bizden önce de kaç bin insan yaptı... biz hata yaptık... sonucunun bu olacağını bilmeden... Allah affetsin. Bunun geleceğe taşınmasına izin vermeyeceğiz!!! Her şey güzel olacak... Allah hayatımız boyunca aynı sebeple sınamayacaktır...

Ya siz ne güzel insanlarsiniz gerçekten yuzunu gormedigin insanin hislerini hissettmek cok guzel bisey Allah hepinizden razi olsun moral veriyosunuz..

Kizlar 17.gunum bugun icinde dun adet olmustm ici sizlamisti bugun sabah da biraz sizladi sorun teskil edrmi
Bide ben adetken cocuk bezi aldim onu kullaniyorum yumusacik aklinizda olsun sizinde orkid falan yapisio bu iyi oldu
Gece snrm biraz bacagmi acmisim sabah sizi ile uyandm bide hizli adim attim bugun birsey olur mu

Canın olmaz o kadardan bir şey iki hafta geçmiş zaten ben de 17. Günümde adet olmuştum iki haftadan sonrası artık kaynamış oluyor normal ameliyat gibi düşün iki haftaya kaynıyor

Canın olmaz o kadardan bir şey iki hafta geçmiş zaten ben de 17. Günümde adet olmuştum iki haftadan sonrası artık kaynamış oluyor normal ameliyat gibi düşün iki haftaya kaynıyor
Canim sizlayinca dedim herhalde gitti biede kuzum ip dusuyor ya bnde dusmedi scaba eriyip mi yok oldu kucuk tuvaletimi bile ilk gunler ayakda yaptmben mi gormedm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…