Çok sevindim Sakarya Allah musmutlu nice güzel yıllar nasip etsin :)Kizlar kanadi :)))detaylari anlaticam harika gecti opuyorum hepinizi
Dönem dönem herkesin acısı tazeliyor sanki... burada tanıştığım insanların desteği ile ayağa kalkıyorum ben de... birbirimize destek oluyoruz çünkü yara aynı... ben de paranoyak biriyim... olumsuz senaryolar geçiyor kafamdan hep... dönem dönem iyi dönem dönem kötüyüm ama görüyoruz ki bir şekilde elimizi tutuyor AllahYa siz ne güzel insanlarsiniz gerçekten yuzunu gormedigin insanin hislerini hissettmek cok guzel bisey Allah hepinizden razi olsun moral veriyosunuz..
Ya inanmiyorum seninle aylardir konusuyoruz senin yerine ben stres olmustum cok şükür cok sukur... rabbim bize de yaşatsın bunu inşallah detaylari bekliyoruz.. baya kapaliydi giremicek diyodun ama olmus bak :) turgay beyde artik netim :)Kizlar kanadi :)))detaylari anlaticam harika gecti opuyorum hepinizi
Herseyi aciklamissin zaten canim bundan sonra cok mutlu ol cok sevindim senin adina.. bize de dua et heaabini kapatmazsin insallah aklimiza geldikce seninle konusuruz..Kizlar benimki tam giremedi hafif bi acilma oldu sadece penisi tam icime alamadim ama o hafif yirtilmada bile belirgin kanama oldu bugun de ara ara kanamam var size tavsiyem yaparken belinize yastik koyun oyle daha rahat ama acisi felaket onu da soyleyeyim daha sonra tekrar denedigimizde yine kanadi yavas yavas acilacak diye dusunuyorum olmasa doktorda actiririm ama simdilik cok guzel sorulariniz varsa ara ara cevaplayayim
Ya kurban olurum cok cok cok sevindim kan olsunda bende bsska bisi istemiom kuzum 1 sene sonra bile doktorumuza guveniyorum icime sulari nasil serptn anlatamamKizlar benimki tam giremedi hafif bi acilma oldu sadece penisi tam icime alamadim ama o hafif yirtilmada bile belirgin kanama oldu bugun de ara ara kanamam var size tavsiyem yaparken belinize yastik koyun oyle daha rahat ama acisi felaket onu da soyleyeyim daha sonra tekrar denedigimizde yine kanadi yavas yavas acilacak diye dusunuyorum olmasa doktorda actiririm ama simdilik cok guzel sorulariniz varsa ara ara cevaplayayim
4 sene sonra kanamasi olan da vardı o yuzden artik esneme konusunda rahattim :)Ya kurban olurum cok cok cok sevindim kan olsunda bende bsska bisi istemiom kuzum 1 sene sonra bile doktorumuza guveniyorum icime sulari nasil serptn anlatamam
Kuzum sen gidion demi4 sene sonra kanamasi olan da vardı o yuzden artik esneme konusunda rahattim :)
Evet evet canim cumartesi randevu aldim turgay beye :)Kuzum sen gidion demi
Allah kolay etsin bundan sonrasini kuzum bende ona gittm kontrole gideyim yazicam buraya ya cok cok cok tskler oyle bir rahatlk verdin ki Allah ne muradin varsa versinnnnnSimdiye kadar tavsiye edemiyodum tam olarak ama simdi gonul rahatligiyla turgay beye gidin diyorum kizlar tam bi sene sonra kanama oldu ufacik bi yirtikta ve ameliyattan sonra korkmaya bile gerek yokmus cunku cok zor yirtiliyo oyle oturup kalkmayla hoplamayla ziplamayla asla bozulmaz baya guc kullandi girmek icin asla esnemez hele benim onceki zarim esnekti bi damla bile kanamamisti dedim buda esner ama hic esnememis o kadar ugrastik delik hafif genisledi sadece insallah bu aksam tam yirtabilirz
Hadi insallah bitanemEvet evet canim cumartesi randevu aldim turgay beye :)
7 saat yolculik yaotim otobuste ilk gun cnm sonra izne cikmistm zaten ben yattim surekli istanbulda mecbur biniosun dolmusa ilk 5 .6 gun zorlugu oluo bana oldu sonra bi ara hic bisi hisetmedim sanki yapilmamis gibi esfoman giydim ben ordaki abla esfomani kendi giydirdi disarda da elbise giyiyomYa kizlar ben yaptircam ama 4 5 gün anca evde durabilcem galiba.. sonra surekli is ev yapcam ama sikinti olurmu burda kimi okusam cok dikkat ettim eve kapandim diyo da.. gercekten öylemi ya. Kimse mi surekli calismiyo dolmusa binmio?korkuyorum tutmaz die.. gerci sakarya demis zaten hemen bozulck bisey degil dio da.. bide esofman giyemezmiyiz mesela o derece mi zorluyo illa etek mi?
Artik mecbur robot gibi hareket etcem millete de hep basurum cok kotu oldu dicem.. bacak bacak ustune atip yan oturulur dimi? Şunlari cevaplayin nolur kafamda donup duruyo
Insallah canimm duam hep sizle valla bende usandim Allah yardimcin olsun kime olacaksinKızlar benim nişanlım sürekli baya kanar filan diyor. Ama benim ilk seferimde bile kan gelmemişti ki çok hafif pembe bişeydi ben diyorum herkeste kanamak zorunda değil filan inanmıyor yani kesin kan görmesi lazım inşallah kimde ameliyat olursam oluyum kanar bana da dua edin o kadar çok çektim ki artık mutlu olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?