Çok bilio nisanlin kac kere kizlik zari olmus onun acaba? Evet ck acik bi pembe gelio.. bende de gelmemisti ilkinde.. inanmiyosa link fln at bak ben okudum merak ettim gecen gun fln de boyle yazio gibi.. ben bazen öyle atiyorum aa böylemi oluuomus fln diyince okuo demekki boyleymis dio

İşte kan olayına takılıyor salaklar o yüzden korkuyorum az gelse bile sorun mu yapcak

Ya benim nişanlım aşırı kıskanıyor yani evden zor çıkarken bunu yapmam baya zor Ağustos’ta konyada olucam konyada da iki doktor buldum ama emin değilim
Canim gunu birlik bi dene bence zaten kilinikler hava limanlanlarina cok yakin uck imkanjm olsaydi ben ucakla gidixektim 7 saat yol cektm o halimle hayat soz konusu olunca bence bir gun olsun denemelisin isinin ehli birine emanet et kendini kolay birsey degil

Igreniyorm ya böyle bilip bilmeden konuşuyorlar ya en iyisini biliyor gibi... neyse sinirlenmicem. Aynısini bende yaşadım ve ayrıldım aynı o da böyle konuşuyordu . Ama inşallah senin iyi olur

Kızlar kanin miktarı önemli değil merak etmeyin o oraya girince engel yaşadığı zaman yani zorlansa yeter zaten anlıyor sorun etmezler korkmayın.

Kizlar bunu yasamis biri olarak size soyluyorum yaptirdiktan sonra lutfen ama lutfen kuruntularla basinizi sisirmeyin mutlaka ama mutlaka kanama oluyor ..iki deri birbirine dikiliyor mutlaka ama mutlaka kanayacak ... benim zarim resmen etlesmisti o yuzden cok az yirtildigi halde kanamami burdaki kizlara atmistim .. bayada kanliydi sikmayin caninizi dugunuzun ceyizinin keyfini cikarin... ben cikaramadim herseyi kafama taktim siz yapmayin

Kizlarr birsey sorucam banyo yaparken biraz bastirdim snrm cok acio hastaym kan arada kaliyor diye actirdim bastirdim biraz birsey olur mu cok acidi nolursun cevap yaz

kızlar benimki tam olarak tutmadı bilen biliyor. hani bu kadar zor yırtılan birşey için benimki yeterli olmaz mı onu merak ediyorum. ayın 5 inde akın beye muayeneye gidicem bakalım o ne dicek merak ediyorum

Kızlar bi doktor arkadaşla konuştum oda dediki oraya dikim yapıldıysa kesin kanama oluyor içinizi ferah tutun

Kızlar bisey sorucam size nolur fikir verin.. ben aktarmali gitcem ama tam ucak saatima otobus yok.. iki secenek var.. ya gidip otelde kalip sabah havalimanina geccem.. ya da gece otobusuyle 3-4 saat önce varip havalimaninda beklicem hangisi daha guvenli sizce?

kızlar benimki tam olarak tutmadı bilen biliyor. hani bu kadar zor yırtılan birşey için benimki yeterli olmaz mı onu merak ediyorum. ayın 5 inde akın beye muayeneye gidicem bakalım o ne dicek merak ediyorum
Hava limaninda beklesen cnm
Bence otelde kal bide oralarda surunme cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…