- 24 Mart 2018
- 15
- 2
- 1
Almanya’da olucam ben mecbur Türkiye geldiğimde konyada tekrar bi muayene olup emin olucam amaInsallah canimm duam hep sizle valla bende usandim Allah yardimcin olsun kime olacaksin
Almanyadadamı buna önem veriyolarrAlmanya’da olucam ben mecbur Türkiye geldiğimde konyada tekrar bi muayene olup emin olucam ama
Burda almandan çok Türk olunca evetAlmanyadadamı buna önem veriyolarr
Ucakla gelemezmisin turkiye de ol bence sen bilirsin amaAlmanya’da olucam ben mecbur Türkiye geldiğimde konyada tekrar bi muayene olup emin olucam ama
Çok bilio nisanlin kac kere kizlik zari olmus onun acaba? Evet ck acik bi pembe gelio.. bende de gelmemisti ilkinde.. inanmiyosa link fln at bak ben okudum merak ettim gecen gun fln de boyle yazio gibi.. ben bazen öyle atiyorum aa böylemi oluuomus fln diyince okuo demekki boyleymis dioKızlar benim nişanlım sürekli baya kanar filan diyor. Ama benim ilk seferimde bile kan gelmemişti ki çok hafif pembe bişeydi ben diyorum herkeste kanamak zorunda değil filan inanmıyor yani kesin kan görmesi lazım inşallah kimde ameliyat olursam oluyum kanar bana da dua edin o kadar çok çektim ki artık mutlu olmak istiyorum
Ya benim nişanlım aşırı kıskanıyor yani evden zor çıkarken bunu yapmam baya zor Ağustos’ta konyada olucam konyada da iki doktor buldum ama emin değilimUcakla gelemezmisin turkiye de ol bence sen bilirsin ama
İşte kan olayına takılıyor salaklar o yüzden korkuyorum az gelse bile sorun mu yapcakÇok bilio nisanlin kac kere kizlik zari olmus onun acaba? Evet ck acik bi pembe gelio.. bende de gelmemisti ilkinde.. inanmiyosa link fln at bak ben okudum merak ettim gecen gun fln de boyle yazio gibi.. ben bazen öyle atiyorum aa böylemi oluuomus fln diyince okuo demekki boyleymis dio
Canim gunu birlik bi dene bence zaten kilinikler hava limanlanlarina cok yakin uck imkanjm olsaydi ben ucakla gidixektim 7 saat yol cektm o halimle hayat soz konusu olunca bence bir gun olsun denemelisin isinin ehli birine emanet et kendini kolay birsey degilYa benim nişanlım aşırı kıskanıyor yani evden zor çıkarken bunu yapmam baya zor Ağustos’ta konyada olucam konyada da iki doktor buldum ama emin değilim
Sen hangi doktora gittinCanim gunu birlik bi dene bence zaten kilinikler hava limanlanlarina cok yakin uck imkanjm olsaydi ben ucakla gidixektim 7 saat yol cektm o halimle hayat soz konusu olunca bence bir gun olsun denemelisin isinin ehli birine emanet et kendini kolay birsey degil
Ben turgay beye oldm sakarya da ona olmustu kanamasi oldu hatta dun yazdi kanamam oldu diye bende cok mutluyum umut oldu bana daSen hangi doktora gittin
Igreniyorm ya böyle bilip bilmeden konuşuyorlar ya en iyisini biliyor gibi... neyse sinirlenmicem. Aynısini bende yaşadım ve ayrıldım aynı o da böyle konuşuyordu . Ama inşallah senin iyi olurKızlar benim nişanlım sürekli baya kanar filan diyor. Ama benim ilk seferimde bile kan gelmemişti ki çok hafif pembe bişeydi ben diyorum herkeste kanamak zorunda değil filan inanmıyor yani kesin kan görmesi lazım inşallah kimde ameliyat olursam oluyum kanar bana da dua edin o kadar çok çektim ki artık mutlu olmak istiyorum
Bence bir şey olmaz canım Bak sana çok zor yırtılan birşeyKizlarr birsey sorucam banyo yaparken biraz bastirdim snrm cok acio hastaym kan arada kaliyor diye actirdim bastirdim biraz birsey olur mu cok acidi nolursun cevap yaz
kızlar benimki tam olarak tutmadı bilen biliyor. hani bu kadar zor yırtılan birşey için benimki yeterli olmaz mı onu merak ediyorum. ayın 5 inde akın beye muayeneye gidicem bakalım o ne dicek merak ediyorum
Hava limaninda beklesen cnmKızlar bisey sorucam size nolur fikir verin.. ben aktarmali gitcem ama tam ucak saatima otobus yok.. iki secenek var.. ya gidip otelde kalip sabah havalimanina geccem.. ya da gece otobusuyle 3-4 saat önce varip havalimaninda beklicem hangisi daha guvenli sizce?
Bence otelde kal bide oralarda surunme cnmmKızlar bisey sorucam size nolur fikir verin.. ben aktarmali gitcem ama tam ucak saatima otobus yok.. iki secenek var.. ya gidip otelde kalip sabah havalimanina geccem.. ya da gece otobusuyle 3-4 saat önce varip havalimaninda beklicem hangisi daha guvenli sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?