Aglama lutfen valla ben de yaotrdim ama onun skntisi icineeim kuzum hayirlisi sali git sabret lutfen
çok sağol cam bnm zaten siz olmasanız çekilcek dert değil kendimi bırakmak istemiyorum ama dayanamıyorum.. her ihtimali tekrar tekrar düşünmek çok yoruo insanı bıktım artık bi an itiraf etsemmi diyrm sonra etsem nolcakki diyorum diktrmesem diktrsem derken aksamı ediyorum. Rabbim bu cektiğim sıkıntıları huzura çevrsin inşallah inanılmaz kötüyüm.

kızlar adet sonrası mı gitsem yani 2 hafta sonra falan? yoksa bu salı gidip kurtulsammı bi yandan hemen gidip bitirmek istiyorum bi yandan da çok stres yaptım sinirlerim bozuldu kendimi rahat bıraksam diorum biliyorum çok düşündüğüm için bu durumdayım

kızlar benimki tam olarak tutmadı bilen biliyor. hani bu kadar zor yırtılan birşey için benimki yeterli olmaz mı onu merak ediyorum. ayın 5 inde akın beye muayeneye gidicem bakalım o ne dicek merak ediyorum
senin önceki iyi korumadığın için tutmamstı dimi canım?ne kadar olmuştu yaptralı yenisini

Canm.bende sirf bu yuzden uye oldim sizler anliyorsunuz halimden bi tek baska kimsem yok adetinr daha cok varms hallet bnce bnde 16 gun sonra hasta oldum cnm daha rahatti cok varmis

Kızlar bu kızlık zarı mevzusu subaylık ya da polislik için engel mi bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen ya

Canm.bende sirf bu yuzden uye oldim sizler anliyorsunuz halimden bi tek baska kimsem yok adetinr daha cok varms hallet bnce bnde 16 gun sonra hasta oldum cnm daha rahatti cok varmis
canım önümzdeki hafta yaptrrsam adetme 5gün fln kalmıs oluo belkide daha az

Ya oyle bisey oldugunu sanmiyorum bunun ne amaci olabilir ki. Internetten arastirabilirsin ya da bilen görevli birilerine sorman da mantikli

Evlilik dışı bir ilişki var mı yok mu o evlenmiş ya da ayrılmışsan sorun yok. Af edersiniz ters ilişkiye girilmiş mi ona bile bakıyorlarmış askeriye için böyle söylendi de sorayım dedim

Kızlar çarşamba günü biletimi aldim gidiyorum kesin.. adet için de nolur nolmaz die geciktirici kullancam doktor gerek yok dedi ama olsun. Bileti alinca bile üstümden bi yük kalkti 3 4 yildir bugünü bekliyorum ben hersey guzel olcak bundan sonra inaniyorum.

Merak etme canım herkes gibi güzel şeyler ysşayacağız...

Sevindim cnmm senin adina hersey istedn gibi olur umarim

Canım Allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerle gelirsin bize umut olursun.. nasıl yani canım mesela ilişkiye girdik ve kan gelmedi diyelim doktora götürdü eşim yinede doktor daha önceden bi operasyon geçirmişsin diyebilme ihtimali var mı? Böyle bir ihtimal varsa bile sadece kalıcıda mı yoksa kalıcı ve geçicide mi ?

Şimdi sakaryanında kanaması olunca kafam karıştı aceba akın bey mi yoksa turgay bey mi ilk bu konuya baktığımda karşıma ilk çıkan insan turgay bey oldu ve internetteki yorumları okuyup turgay beye karar vermiştim sonra akın beye ama şimdi arada kalmış durumdayım resmen birde artık kızlar yavaş yavaş benimde gitme vaktim yaklaşıyor uçak bileti almaya çalışıyorum ama korkuyorum ve doktor konusundada gerçekten kafam karıştı birde benim zarım esnek ya yapamazsa sorusu kafamın içinde deli gibi dönüp duruyor diğer sıkıntılar desen ayrı nasıl gidicen napcam ve istanbulun yabancısıyım pfff sabiha gökçenden turgay beye mi daha yakın olurum yoksa akın beye mi bilen arkadaşlar var mı yaa birde avrupdan anadoluya veya anadoludan yani sabiha gökçenden avrupa nasıl geçiş yaparım ucuz ve hızlı bir şekilde havataşlar var falan diyolar ama sabihada insem ordan avrupaya geçebilir miyim ki yaa kızlar yardımcı olun özellikle doktor konusunda bende bi an önce gidip gelmek istiyorum ve az çok maddiyat konusunda düzelmiş gibiyim ani değişiklik sonucu ondada gerçekten Rabbim yardım ediyo sanırım yaa ne biliyim çom şükür ki neyse kızlar lütfen yardım edin boğaz manzarası arkadaşaım sen daha iyi bilirsin çünkü çok uzun zamandır bu sitedesin doktor konusunda ebru hanımı katmadan sence turgay bey mi akın bey mi fiyat konusunda bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…