- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Hic iyi degilim durup durup agliyorumHava limaninda beklesen cnm
Bence otelde kal bide oralarda surunme cnmm
Aglama lutfen valla ben de yaotrdim ama onun skntisi icineeim kuzum hayirlisi sali git sabret lutfenHic iyi degilim durup durup agliyorum
. Cumartesiye bilet bulamadim saliya gitcemertelemek hic istemiyodum ya
çok sağol cam bnm zaten siz olmasanız çekilcek dert değil kendimi bırakmak istemiyorum ama dayanamıyorum.. her ihtimali tekrar tekrar düşünmek çok yoruo insanı bıktım artık bi an itiraf etsemmi diyrm sonra etsem nolcakki diyorum diktrmesem diktrsem derken aksamı ediyorum. Rabbim bu cektiğim sıkıntıları huzura çevrsin inşallah inanılmaz kötüyüm.Aglama lutfen valla ben de yaotrdim ama onun skntisi icineeim kuzum hayirlisi sali git sabret lutfen
senin önceki iyi korumadığın için tutmamstı dimi canım?ne kadar olmuştu yaptralı yenisinikızlar benimki tam olarak tutmadı bilen biliyor. hani bu kadar zor yırtılan birşey için benimki yeterli olmaz mı onu merak ediyorum. ayın 5 inde akın beye muayeneye gidicem bakalım o ne dicek merak ediyorum
Canm.bende sirf bu yuzden uye oldim sizler anliyorsunuz halimden bi tek baska kimsem yok adetinr daha cok varms hallet bnce bnde 16 gun sonra hasta oldum cnm daha rahatti cok varmiskızlar adet sonrası mı gitsem yani 2 hafta sonra falan? yoksa bu salı gidip kurtulsammı bi yandan hemen gidip bitirmek istiyorum bi yandan da çok stres yaptım sinirlerim bozuldu kendimi rahat bıraksam diorumbiliyorum çok düşündüğüm için bu durumdayım
canım önümzdeki hafta yaptrrsam adetme 5gün fln kalmıs oluo belkide daha azCanm.bende sirf bu yuzden uye oldim sizler anliyorsunuz halimden bi tek baska kimsem yok adetinr daha cok varms hallet bnce bnde 16 gun sonra hasta oldum cnm daha rahatti cok varmis
Asla öyle biseye engel olamaz canim imkan yokKızlar bu kızlık zarı mevzusu subaylık ya da polislik için engel mi bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen ya
yok artık askeriyeye polisliğe kadar mı düşmüş bu konu? bundaki amaç ne olabilirki sağlık problemi değil sonuçta..Öyle duydum canım. Bekaret kontrolü yapılıyormuş Sağlık kontrolü falan.
Merak etme canım herkes gibi güzel şeyler ysşayacağız...Kızlar çarşamba günü biletimi aldim gidiyorum kesin.. adet için de nolur nolmaz die geciktirici kullancam doktor gerek yok dedi ama olsun. Bileti alinca bile üstümden bi yük kalkti 3 4 yildir bugünü bekliyorum ben hersey guzel olcak bundan sonra inaniyorum.
Sevindim cnmm senin adina hersey istedn gibi olur umarimKızlar çarşamba günü biletimi aldim gidiyorum kesin.. adet için de nolur nolmaz die geciktirici kullancam doktor gerek yok dedi ama olsun. Bileti alinca bile üstümden bi yük kalkti 3 4 yildir bugünü bekliyorum ben hersey guzel olcak bundan sonra inaniyorum.
Merak etme canım herkes gibi güzel şeyler ysşayacağız...
İnsallah insallah hepimizin..Sevindim cnmm senin adina hersey istedn gibi olur umarim
Kizlar ben akin beye yaptirdim dugunum ekimin ilk haftasinda olacak 29 agustosta 20nci gunum oluyo yani akin bry garanti veriyo son muayeneye falan da cagirmiyo sadece normal kontrolum var dikisler dustukten sonra. Daraltma da yaptim ben daha once akin beyden memnun kalan bi kac kisiyi okudum ankarada yasiyo olmama ragmen son dakika doktorumu degistirip akin beyi tercih ettim normalde ankarada gokcen erdogana yaptiracaktim. Yani ben olumlu olumsuz ne sonuc alirsam size yazarim zaten benden haber bekleyen bes kisi var suan bu sitede zaten burdan da yazarim yani ekimin ilk haftasinda. Sizi yanlis yonlendirmekte istemem tabiki ama bu operasyonu kim yaparsa yapsin gercekten isinde iyi ve dikkatli bir baska doktora gittignzde isterse yapan kisi mukemmel yapsin farketmiyo yine de anlasilir diktirme yapildigi. Iliskiye girdikten sonra anlasilmiyo sadece girmeden bi operasyon gecirdiginix anlasiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?