- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Cabim sakin ol emin ol iki gundur bende panik halindeyim. Ben turgay beye gitcem o atatürk havalimanina taksiyle 10 dk esenler otogara da yakinmis ondan bide esnek demissin sakaryanin da esnekti merak etme turgay beye olmstu o bilmiyorum harun özkan da cok iyi .. akin beyi de bi ara dusunmustum ama onun sitesinde miydi yanlis olmasin lazerle dikim dln yaziyodu direkt eledim güvenimi kaybetmistim.. bende yeni bilet aldim carsambaya..Şimdi sakaryanında kanaması olunca kafam karıştı aceba akın bey mi yoksa turgay bey mi ilk bu konuya baktığımda karşıma ilk çıkan insan turgay bey oldu ve internetteki yorumları okuyup turgay beye karar vermiştim sonra akın beye ama şimdi arada kalmış durumdayım resmen birde artık kızlar yavaş yavaş benimde gitme vaktim yaklaşıyor uçak bileti almaya çalışıyorum ama korkuyorum ve doktor konusundada gerçekten kafam karıştı birde benim zarım esnek ya yapamazsa sorusu kafamın içinde deli gibi dönüp duruyor diğer sıkıntılar desen ayrı nasıl gidicen napcam ve istanbulun yabancısıyım pfff sabiha gökçenden turgay beye mi daha yakın olurum yoksa akın beye mi bilen arkadaşlar var mı yaa birde avrupdan anadoluya veya anadoludan yani sabiha gökçenden avrupa nasıl geçiş yaparım ucuz ve hızlı bir şekilde havataşlar var falan diyolar ama sabihada insem ordan avrupaya geçebilir miyim ki yaa kızlar yardımcı olun özellikle doktor konusunda bende bi an önce gidip gelmek istiyorum ve az çok maddiyat konusunda düzelmiş gibiyim ani değişiklik sonucu ondada gerçekten Rabbim yardım ediyo sanırım yaa ne biliyim çom şükür ki neyse kızlar lütfen yardım edin boğaz manzarası arkadaşaım sen daha iyi bilirsin çünkü çok uzun zamandır bu sitedesin doktor konusunda ebru hanımı katmadan sence turgay bey mi akın bey mi fiyat konusunda bilgisi olan var mı
Canim te kat da cift kat da var ama yaptranlarla konustum tek kati bile cift diks atiyomus yani bence cift kata gerek bile yok yaptranlar hep tek kat kime sorduysam v3 ilk gecelerinde zor iliski yasadiklarini soyluyolar sakarya maviminval ikiai de oyle.. özgür kartal var istanbulda manolya da ona yaptrdi onun da kanamasi oldu secim senin artik canim.. turgay beye ben indiirmli 2430 tl ye yaptrym akin ne kadar ? Biletini de bi an once al cok pahali ve hemen tukenio duusnme hemen al.. ben gozumu kararttm aldim bide uzak bi yerden geliyorum beni dusun sabaha kadar suruncem havalimaninda ama bitecek bu iskence guzel olcak hersey inaniyorum..Kızlar turgay bey de mi çift flep yöntemi yapıyor?
Benim bildiğim her ikisinde de var o ihtimal.. harun beye diktiren biri bile gidince anlamis doktor.. ama anlar esine soylemez belki insallah..Canım Allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerle gelirsin bize umut olursun.. nasıl yani canım mesela ilişkiye girdik ve kan gelmedi diyelim doktora götürdü eşim yinede doktor daha önceden bi operasyon geçirmişsin diyebilme ihtimali var mı? Böyle bir ihtimal varsa bile sadece kalıcıda mı yoksa kalıcı ve geçicide mi ?
Benim bildiğim her ikisinde de var o ihtimal.. harun beye diktiren biri bile gidince anlamis doktor.. ama anlar esine soylemez belki insallah..
evet canım ben sürekli açtım baktım psikolojikmen iyi bi durumda değildim.senin önceki iyi korumadığın için tutmamstı dimi canım?ne kadar olmuştu yaptralı yenisini
Canim once otobüsle aktarma yapcam ordan ucakla gitcem istanbula donuste de ayni sekilde..turgay beyin asistanina whatsaptan yaziyorum bende aramiyorum kayittan fln korkma o verdigin numara galiba evet ama iki tane de cep tel var ben ondan ulasiyorum.. cift kat konusuna da birazcik doktora birakiyorum ben o gerekirse soyler daraltma da ilk basta dusunuyodum artik dusunmuyorum zaten zorlaniolar diktirenler iliskide bide giidp doktora o dikisi actriolar vazgectim daraltmadanBu arada canım sen neyle gidiceksin yani bu çarşamba mı gidiyosun ? birde benim adet dönemim de çok yakın geciktirici kullanayım diyorum kullanmazsam ayın yarısını doldururum hatta sonunu getiririm sanırım bitti etti diyene kadar o yüzden o zamana kalmak istemiyorum
Ben ailemle olmadigim icin o konuda rahatim ama yine de gunubirlik gidip gelmis olcam geceden yolda olcam sadce..Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için ve sakin olamıyorum bi an önce bitsin diye uğraşıyorum ama biletler dediğin gibi çok pahalı fiyatlarını gördükçe panik oluyorum ve bende inan çok ama çok uzak bir yerden geliyorum benim ailem falan sıkıntılı hele ki nişanlım ve mümkünatı yok benim nolursa olsun gün içinde gidip gelmem gerekiyor onun dışında hiç bir şekilde şansım yok anlayacağın kalmaya bile inan fırsatım yok gece de evede geç gelirsem öyleside ayrı sıkıntı zaten napcam bilmiyorum ve doktorlarla görüşmedim akın beyi bilmiyorum yani fiyatı nedir ama ne olursa razıyım yeterki şu işkenceden kurtulayım başka bişey isteniyorum karar veremediğim içinde arayıp görüşemiyorum ayrıca birde çok korkuyorum ya telefon kayıtlarıma bakılabilirsede görülürse herşey ortaya çıkarsa diye kafayı yemiş durumdayım o zaman çift kata gerek yook mu diyosun canım ama ne biliyim çok korkuyorum ya benmki olmazsa ya farklıysa off Allahım nolur yardım et hepimize bi an önce şu dertten kurtar bizi
canm bence ikisi de iyi ama ben burdan 5 kişiyle fln knustum turgay beyden sonuc alan akın beyi tam hatrlamıyorum ama onda da vardı şu önemli son kontrole cagrıomu? çağırıyosa pek güvenme.. son karar senin canım turgay sözde tek kat ama masallah insanlar ilk gece ilişkiye zor girio :)) ama sen netsen akın beye git sna da baglı tutup tutmaması çünküKızlarrr az önce akın beyin ve turgay beyin asistanlarıyla görüştüm ikiside çok iyi öncelikle ve özellikle akın beyin asistanına bir sürü soru sordum ve bana güzel cevaplar verdi ilk turgay beyinkiyle görüştüm esra hanım fiyat olarak 2700 dedi ama indirim olarak sordum bişeyler yapamazmısınız falan dedim o da nakit 2400 olur dedi ve atatürk havalimanına 10 dk mış bilginiz olsun ama atatürktede fiyatlar çok yüksek.. sonra akın beyin asistanı merve hanımla görüştüm yanlış hatırlamıyorsam 2300 dedi ve bu iki kat flep yöntemi fiyatıymış zaten indirimle 2000 lira dedi ve sabiha gökçede insem falan dedim o da dediki zaten bize sabiha gökçen yakın dedi yol hakkındada bilgi aldım ve sabihanın fiyatları ve saatleri daha uygun bu yüzden akın beye gidicem yaa ama hala içimde bi sıkıntı var nedense korkuyorum aceba turgay beye mi gitsem diyorum bilemedim adetle olsun yol vesayre herşeyi sordum merve hanım çok güzel cevapladı sonra numarasını verdi burdan yazabilirsin istersen her şekilde yardımcı olurum dedi merve hanım daha yakın geldi ama fiyatıda duyunca biraz korktum neden turgay beyden düşük diye başka bi yönden bakıncada turgay bey tek flep yöntemiyle yapıyo belki seninki olmazsa diyorum kendi kendime sizce kızlar benim için yol bakımından ve ücret bakımından akın daha iyi ama sizce ?
Canim o normal die biliyorum daha önce yazanlar olmustu kasinio diye.. bu arada ben giderken yanima bisey almama gerek varmi ped alcam baska bisey gerekirmi?Kizlar 18m gunde kasinti normalmi ayy bu stres beni oldurecek yaâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?