Cabim sakin ol emin ol iki gundur bende panik halindeyim. Ben turgay beye gitcem o atatürk havalimanina taksiyle 10 dk esenler otogara da yakinmis ondan bide esnek demissin sakaryanin da esnekti merak etme turgay beye olmstu o bilmiyorum harun özkan da cok iyi .. akin beyi de bi ara dusunmustum ama onun sitesinde miydi yanlis olmasin lazerle dikim dln yaziyodu direkt eledim güvenimi kaybetmistim.. bende yeni bilet aldim carsambaya..

Kızlar turgay bey de mi çift flep yöntemi yapıyor?
Canim te kat da cift kat da var ama yaptranlarla konustum tek kati bile cift diks atiyomus yani bence cift kata gerek bile yok yaptranlar hep tek kat kime sorduysam v3 ilk gecelerinde zor iliski yasadiklarini soyluyolar sakarya maviminval ikiai de oyle.. özgür kartal var istanbulda manolya da ona yaptrdi onun da kanamasi oldu secim senin artik canim.. turgay beye ben indiirmli 2430 tl ye yaptrym akin ne kadar ? Biletini de bi an once al cok pahali ve hemen tukenio duusnme hemen al.. ben gozumu kararttm aldim bide uzak bi yerden geliyorum beni dusun sabaha kadar suruncem havalimaninda ama bitecek bu iskence guzel olcak hersey inaniyorum..

Benim bildiğim her ikisinde de var o ihtimal.. harun beye diktiren biri bile gidince anlamis doktor.. ama anlar esine soylemez belki insallah..

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için ve sakin olamıyorum bi an önce bitsin diye uğraşıyorum ama biletler dediğin gibi çok pahalı fiyatlarını gördükçe panik oluyorum ve bende inan çok ama çok uzak bir yerden geliyorum benim ailem falan sıkıntılı hele ki nişanlım ve mümkünatı yok benim nolursa olsun gün içinde gidip gelmem gerekiyor onun dışında hiç bir şekilde şansım yok anlayacağın kalmaya bile inan fırsatım yok gece de evede geç gelirsem öyleside ayrı sıkıntı zaten napcam bilmiyorum ve doktorlarla görüşmedim akın beyi bilmiyorum yani fiyatı nedir ama ne olursa razıyım yeterki şu işkenceden kurtulayım başka bişey isteniyorum karar veremediğim içinde arayıp görüşemiyorum ayrıca birde çok korkuyorum ya telefon kayıtlarıma bakılabilirsede görülürse herşey ortaya çıkarsa diye kafayı yemiş durumdayım o zaman çift kata gerek yook mu diyosun canım ama ne biliyim çok korkuyorum ya benmki olmazsa ya farklıysa off Allahım nolur yardım et hepimize bi an önce şu dertten kurtar bizi

Bu arada canım sen neyle gidiceksin yani bu çarşamba mı gidiyosun ? birde benim adet dönemim de çok yakın geciktirici kullanayım diyorum kullanmazsam ayın yarısını doldururum hatta sonunu getiririm sanırım bitti etti diyene kadar o yüzden o zamana kalmak istemiyorum

Kızlar bu arada turgay beyin numarası 0212 664 8684 değil mi yanlışlık olmasında sahtekar birine falan rastlamayalım turgay beyin adını kullanan falan

Canim once otobüsle aktarma yapcam ordan ucakla gitcem istanbula donuste de ayni sekilde..turgay beyin asistanina whatsaptan yaziyorum bende aramiyorum kayittan fln korkma o verdigin numara galiba evet ama iki tane de cep tel var ben ondan ulasiyorum.. cift kat konusuna da birazcik doktora birakiyorum ben o gerekirse soyler daraltma da ilk basta dusunuyodum artik dusunmuyorum zaten zorlaniolar diktirenler iliskide bide giidp doktora o dikisi actriolar vazgectim daraltmadan

Ben ailemle olmadigim icin o konuda rahatim ama yine de gunubirlik gidip gelmis olcam geceden yolda olcam sadce..
Calisiyo muusn okuyo musun bi bahane bul canim ya nolur nolmaz buyuk bi sehirdeysen 5 6 saat icinde halledip eve gidersin aksam da arkadaslarla geziyoduk dersin..
Bileti alinca biraz da olsa rahatladim cok şükür Rabbim yardimcimiz olsun inşallah..

Kızlarrr az önce akın beyin ve turgay beyin asistanlarıyla görüştüm ikiside çok iyi öncelikle ve özellikle akın beyin asistanına bir sürü soru sordum ve bana güzel cevaplar verdi ilk turgay beyinkiyle görüştüm esra hanım fiyat olarak 2700 dedi ama indirim olarak sordum bişeyler yapamazmısınız falan dedim o da nakit 2400 olur dedi ve atatürk havalimanına 10 dk mış bilginiz olsun ama atatürktede fiyatlar çok yüksek.. sonra akın beyin asistanı merve hanımla görüştüm yanlış hatırlamıyorsam 2300 dedi ve bu iki kat flep yöntemi fiyatıymış zaten indirimle 2000 lira dedi ve sabiha gökçede insem falan dedim o da dediki zaten bize sabiha gökçen yakın dedi yol hakkındada bilgi aldım ve sabihanın fiyatları ve saatleri daha uygun bu yüzden akın beye gidicem yaa ama hala içimde bi sıkıntı var nedense korkuyorum aceba turgay beye mi gitsem diyorum bilemedim adetle olsun yol vesayre herşeyi sordum merve hanım çok güzel cevapladı sonra numarasını verdi burdan yazabilirsin istersen her şekilde yardımcı olurum dedi merve hanım daha yakın geldi ama fiyatıda duyunca biraz korktum neden turgay beyden düşük diye başka bi yönden bakıncada turgay bey tek flep yöntemiyle yapıyo belki seninki olmazsa diyorum kendi kendime sizce kızlar benim için yol bakımından ve ücret bakımından akın daha iyi ama sizce ?

canm bence ikisi de iyi ama ben burdan 5 kişiyle fln knustum turgay beyden sonuc alan akın beyi tam hatrlamıyorum ama onda da vardı şu önemli son kontrole cagrıomu? çağırıyosa pek güvenme.. son karar senin canım turgay sözde tek kat ama masallah insanlar ilk gece ilişkiye zor girio :)) ama sen netsen akın beye git sna da baglı tutup tutmaması çünkü

Arkadaşlar benim 3 haftam bitti akin beye yaptırdım lazer falan yok lazerle yapmıyo kesinlikle uyuşturmasini da spreyle yapıyo narkoz bilmem ne yok yani. Onun dışında çift kat yapıyo ihtiyaca gore daraltma da yapıyo ben akin beyden zorlanan duymadim pek zorluk yasayanlar olmuş olabilir tabiki ama ben duymadım hiç. Ben daraltma da yaptırdım dogum falan yapmamış olmama rağmen ısrarla istedim o da zorlanabilirsin biraz daha fazla acıyabilir canin biraz daha fazla kanaman olabilir dedi ama ben sorun yok kabul ediyorum dedim. Yani ilgileri alakaları guzel sabah nermin hanim hemşiresini aradim bisey sordum bana bugun cevap vereceğini soyledi ve saat aksam 10 olduğu halde sagolsun yazdı beni unutmayıp ve normal arkadasim gibi konusuyoruz bi sorun falan oldugunda hemşiresi gercekten muazzam bir kadin. Bi sorunuz falan varsa aklınızda bana sorabilirsiniz ama böyle konuştuğuma da bakmayin daha iyileşme sürecim tamamlanmadi ve iliski yasamadim o yüzden size öneremem henüz ama ekimin ilk haftası düğünüm var Allah nasip ederse size ekimin ilk haftasından sonra sonuçlar istediğim gibi olursa detaylıca anlatirim ve önerebilirim size. Turgay bey de akin bey de memnun kalınan doktorlar ikisine de yaptirabilirsiniz hangisine yaptirirsaniz yaptırın dikkat ettiğiniz sürece iyileşme suresinde tutacaktır

arkadaslar merhaba . ben melis1734 kullanıcı adıyla üyeydim. beni bilen bilir burda cok kısıyle konusmuslugumuz var. uyeliğimi iptal ettikten sonra yine sizleri ara ara takip ettim. en sonunda dayanamıp sizlere bilgi vermek için tekrar üye oldumm. ben operasyonumu nisan 20 de akın beyde gerçekleştirdim. düğünüm ağustos ayındaydı ve kanamam oldu. akın beyde kararsız kalanlar hiç tereddüt etmeden gidebilirler. sımdı ıse cok sukr cok mutlu bi evliliğim var. allah hepınızı bu dertten kurtarsın

Peki canım bişey sorucam o bölgedeki açıklık nasıldı ve ilişkiye girerken zorlandınız mı sende ilk başta deneyip çok acıdığı için sonra bir daha mı denediniz ? Nasıl oldu anlatırmısın ben akın beye gitmek istiyorum ama tereddütteyim benim düğünümde seneye ve bu ayın içinde yaptırıcam seneye kadar dayanırmı tereddütü var sakarya arkadaşımızda turgay beye yaptırdı bi sene sonra evlendi kanaması oldu bu yüzden bi yönden benim aklıma turgay bey yatmaya başladı ama napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…