- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
canım senın kanamanın olmasını okuyunca cok sevındımm sende kurtuldun cok sukurKizlar kime olursaniz olun bence kanama oluyo hatta yirtilmasi cok cok zor ben hala penisin ucunu alabiliyorum hepsi girmiyo acilmiyo alt taraflar ben turgay beye oldum tam bi sene sonra girdim gerdege cok az biyer acilmasina ragmen baya kanamam oldu korkunuz olmasin oyle kolay bozulmuyo bence iki uc sene sonda girseydim yine kanamam olurdu gercekten zor yani ben simdi parmaklarimla acmaya calisiyorum
benım baya kapalıydı hatta burdan bırkac arkadasla resımlestık. ben adet kanımın nerden geldıgıne bıle saırıyordum okadar kapalıydı. ilk denememizde yalan yok cok canım yandı asırı derecede zorlandım. kanamam oldu hemde baya baya yani böyle boncuk boncuk kan akıyor. ayağa kalktıgımda bile bacaklarımdan kan süzüldü öyle düşünün yani. ikincisinde gene zorlandım ama ılkı kadar değil. ıkıncı bırlesmede de kanama oldu ama ılkı gibi değil tabiki zorlanmadan dite dusunuyorum ıkıncı kanama ıcın cunku delik cok dardıPeki canım bişey sorucam o bölgedeki açıklık nasıldı ve ilişkiye girerken zorlandınız mı sende ilk başta deneyip çok acıdığı için sonra bir daha mı denediniz ? Nasıl oldu anlatırmısın ben akın beye gitmek istiyorum ama tereddütteyim benim düğünümde seneye ve bu ayın içinde yaptırıcam seneye kadar dayanırmı tereddütü var sakarya arkadaşımızda turgay beye yaptırdı bi sene sonra evlendi kanaması oldu bu yüzden bi yönden benim aklıma turgay bey yatmaya başladı ama napıcam bilmiyorum
Hayir canim yaa alakasi yoÖyle duydum canım. Bekaret kontrolü yapılıyormuş Sağlık kontrolü falan.
Kizlar burdaki yazismalarinizi telefonun gecmisinden siliyormusunuz ve kadinlar kulubunden çıkış yaparak çıkın sakin bu sayfayla ilgili birsey kalmasin yoksa burdaki yazilanlatida okuyabilirlerTeşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için ve sakin olamıyorum bi an önce bitsin diye uğraşıyorum ama biletler dediğin gibi çok pahalı fiyatlarını gördükçe panik oluyorum ve bende inan çok ama çok uzak bir yerden geliyorum benim ailem falan sıkıntılı hele ki nişanlım ve mümkünatı yok benim nolursa olsun gün içinde gidip gelmem gerekiyor onun dışında hiç bir şekilde şansım yok anlayacağın kalmaya bile inan fırsatım yok gece de evede geç gelirsem öyleside ayrı sıkıntı zaten napcam bilmiyorum ve doktorlarla görüşmedim akın beyi bilmiyorum yani fiyatı nedir ama ne olursa razıyım yeterki şu işkenceden kurtulayım başka bişey isteniyorum karar veremediğim içinde arayıp görüşemiyorum ayrıca birde çok korkuyorum ya telefon kayıtlarıma bakılabilirsede görülürse herşey ortaya çıkarsa diye kafayı yemiş durumdayım o zaman çift kata gerek yook mu diyosun canım ama ne biliyim çok korkuyorum ya benmki olmazsa ya farklıysa off Allahım nolur yardım et hepimize bi an önce şu dertten kurtar bizi
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ayrıca bi sorum daha olucaktı senin zarında esneklik durumu söz konusumuydu ? Çünkü benim zarım esnek ve sakaryanınkide öyleymiş o yüzden akın beyr gitmekten korkuyorum çünkü hiç zarı esnek olup ona gidipte kanaması olanı duymadım ve sen uçakla mk gitmiştin canım ? Gittysen hangi hava alanında indin ben sabiha gökçene inip akın beye veya turgay beye geçmeyi düşünüyorum ama ulaşımın saatlernden çok korkuyorum yol hakkındada bilgi verebilirmisin?şuanda da hiçbir problemım yok. ilk birkaç gün zorlandım ilk girerken canım acıyorrdu ama suan da çok sukur bi problemım yok cok rahat ilişkiye girebiliyorum sıfır acı
Ped bile takiyorlar rahat giyin yeter kuzumCanim o normal die biliyorum daha önce yazanlar olmustu kasinio diye.. bu arada ben giderken yanima bisey almama gerek varmi ped alcam baska bisey gerekirmi?
Hadi yaa cok iyi o zaman.. Allahim rahatliyorum su yaptirmis sonuc alanlarla konustukca yüregime su serpiyosunuz siz hep yazın buraya bikac ay sonra bende yazcam insallah herkese yardim etcem yeterki atlatayim.. carsamba günü bi an once gelsinPed bile takiyorlar rahat giyin yeter kuzum
Sakin ol sadece inan bana 19 gun oldu bugun igne yaparken aciyor birazcik sinek isirogi gibi bi oyyy diosun sonra gecio inanki kendini yipratma hepsi gecicek canim kani sildirmek icin gazli bezle siliyor abla bide orda hissedion kasma kendni popunu kaldirma sal kendjni birak biticek de dua et icindenHadi yaa cok iyi o zaman.. Allahim rahatliyorum su yaptirmis sonuc alanlarla konustukca yüregime su serpiyosunuz siz hep yazın buraya bikac ay sonra bende yazcam insallah herkese yardim etcem yeterki atlatayim.. carsamba günü bi an once gelsin
Ayy insallah canim benim.. bide dusa ne kadar sonra girdin dikimden?Sakin ol sadece inan bana 19 gun oldu bugun igne yaparken aciyor birazcik sinek isirogi gibi bi oyyy diosun sonra gecio inanki kendini yipratma hepsi gecicek canim kani sildirmek icin gazli bezle siliyor abla bide orda hissedion kasma kendni popunu kaldirma sal kendjni birak biticek de dua et icinden
Ben 3 gun sonra yaptm cnm dusu tuvalet alani genis bizim yere comeldim afedersin ama oraya actirmadim bacaklariminoraya kucuk dudaklari ayirion hafif tasla su dokuon sonra oecete ile tampon yapip kuruladim saten 9ngun buyuk tuvaletmi yaomadim kokrtm snrm buyuk tuvaleti yapinca elimle aldim one kacmasn diye arkadan kolumu uzattim elimle yikadim hala oyle yapiom orayda pecete ile kurulaip kalkiomAyy insallah canim benim.. bide dusa ne kadar sonra girdin dikimden?
Tuvalatte fln nasil yikiyosun o bölgeyi ya insan rahat yikayamaz kurulayamaz da
Anladim canim tesekkur ederimBen 3 gun sonra yaptm cnm dusu tuvalet alani genis bizim yere comeldim afedersin ama oraya actirmadim bacaklariminoraya kucuk dudaklari ayirion hafif tasla su dokuon sonra oecete ile tampon yapip kuruladim saten 9ngun buyuk tuvaletmi yaomadim kokrtm snrm buyuk tuvaleti yapinca elimle aldim one kacmasn diye arkadan kolumu uzattim elimle yikadim hala oyle yapiom orayda pecete ile kurulaip kalkiom
Yani şöyle diyim canım. İlk ilişkimde benim zarım yırtılmamıstı esnekti. 2 nci denememde yırtılmıstı. Operasyondan sonra ilk denemede yırtıldıAnladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ayrıca bi sorum daha olucaktı senin zarında esneklik durumu söz konusumuydu ? Çünkü benim zarım esnek ve sakaryanınkide öyleymiş o yüzden akın beyr gitmekten korkuyorum çünkü hiç zarı esnek olup ona gidipte kanaması olanı duymadım ve sen uçakla mk gitmiştin canım ? Gittysen hangi hava alanında indin ben sabiha gökçene inip akın beye veya turgay beye geçmeyi düşünüyorum ama ulaşımın saatlernden çok korkuyorum yol hakkındada bilgi verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?