Kizlar kime olursaniz olun bence kanama oluyo hatta yirtilmasi cok cok zor ben hala penisin ucunu alabiliyorum hepsi girmiyo acilmiyo alt taraflar ben turgay beye oldum tam bi sene sonra girdim gerdege cok az biyer acilmasina ragmen baya kanamam oldu korkunuz olmasin oyle kolay bozulmuyo bence iki uc sene sonda girseydim yine kanamam olurdu gercekten zor yani ben simdi parmaklarimla acmaya calisiyorum

canım senın kanamanın olmasını okuyunca cok sevındımm sende kurtuldun cok sukur

benım baya kapalıydı hatta burdan bırkac arkadasla resımlestık. ben adet kanımın nerden geldıgıne bıle saırıyordum okadar kapalıydı. ilk denememizde yalan yok cok canım yandı asırı derecede zorlandım. kanamam oldu hemde baya baya yani böyle boncuk boncuk kan akıyor. ayağa kalktıgımda bile bacaklarımdan kan süzüldü öyle düşünün yani. ikincisinde gene zorlandım ama ılkı kadar değil. ıkıncı bırlesmede de kanama oldu ama ılkı gibi değil tabiki zorlanmadan dite dusunuyorum ıkıncı kanama ıcın cunku delik cok dardı

şuanda da hiçbir problemım yok. ilk birkaç gün zorlandım ilk girerken canım acıyorrdu ama suan da çok sukur bi problemım yok cok rahat ilişkiye girebiliyorum sıfır acı

Kizlar burdaki yazismalarinizi telefonun gecmisinden siliyormusunuz ve kadinlar kulubunden çıkış yaparak çıkın sakin bu sayfayla ilgili birsey kalmasin yoksa burdaki yazilanlatida okuyabilirler

İşte canım seninki bir sene sonra olduğu ve senin zarında benimki gibi esnek olduğu için bende o yüzden turgay bey aklıma yatmaya başladı çünkü sanırım hiç bir zarı esnek olarak akın beye gideni duymadım

şuanda da hiçbir problemım yok. ilk birkaç gün zorlandım ilk girerken canım acıyorrdu ama suan da çok sukur bi problemım yok cok rahat ilişkiye girebiliyorum sıfır acı
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ayrıca bi sorum daha olucaktı senin zarında esneklik durumu söz konusumuydu ? Çünkü benim zarım esnek ve sakaryanınkide öyleymiş o yüzden akın beyr gitmekten korkuyorum çünkü hiç zarı esnek olup ona gidipte kanaması olanı duymadım ve sen uçakla mk gitmiştin canım ? Gittysen hangi hava alanında indin ben sabiha gökçene inip akın beye veya turgay beye geçmeyi düşünüyorum ama ulaşımın saatlernden çok korkuyorum yol hakkındada bilgi verebilirmisin?

Ped bile takiyorlar rahat giyin yeter kuzum
Hadi yaa cok iyi o zaman.. Allahim rahatliyorum su yaptirmis sonuc alanlarla konustukca yüregime su serpiyosunuz siz hep yazın buraya bikac ay sonra bende yazcam insallah herkese yardim etcem yeterki atlatayim.. carsamba günü bi an once gelsin

Sakin ol sadece inan bana 19 gun oldu bugun igne yaparken aciyor birazcik sinek isirogi gibi bi oyyy diosun sonra gecio inanki kendini yipratma hepsi gecicek canim kani sildirmek icin gazli bezle siliyor abla bide orda hissedion kasma kendni popunu kaldirma sal kendjni birak biticek de dua et icinden

Ayy insallah canim benim.. bide dusa ne kadar sonra girdin dikimden?
Tuvalatte fln nasil yikiyosun o bölgeyi ya insan rahat yikayamaz kurulayamaz da

Kizlar bana yaparlerken aralarinda dokulari cok sert diyip gulustuler yani ben bile olduysam siz de olursunuz ben basimdan gecen olaydan hemen 2 ay sonra oldum vaktim yoktu bi sekilde yapmam gerkiodu eski halimi istiodum benim eski zarimda esnek falan deildi eski zari kafanizdan atin yepyeni bir zar yapiliyir eski zarin hemen onune eski zarla bi islem degil yanlardan kesti iki kanli bolgeyi birlestirdi arkadasim benimkini izledi

Ayy insallah canim benim.. bide dusa ne kadar sonra girdin dikimden?
Tuvalatte fln nasil yikiyosun o bölgeyi ya insan rahat yikayamaz kurulayamaz da
Ben 3 gun sonra yaptm cnm dusu tuvalet alani genis bizim yere comeldim afedersin ama oraya actirmadim bacaklariminoraya kucuk dudaklari ayirion hafif tasla su dokuon sonra oecete ile tampon yapip kuruladim saten 9ngun buyuk tuvaletmi yaomadim kokrtm snrm buyuk tuvaleti yapinca elimle aldim one kacmasn diye arkadan kolumu uzattim elimle yikadim hala oyle yapiom orayda pecete ile kurulaip kalkiom

Anladim canim tesekkur ederim

Kızlar ya ben daha once ucaga binmedim biraz korkuyorum napicam diye nasil yapilio napilio havalimaninda yazabilir misiniz bana gece 3 ten sabah 7 ye kadar beklicem bide havalimaninda korku bastı Allahim ne diye bu delilige girdim ben ya

Kuzum Allah yardımcın olsun dualarım seninle her ne olursa olsun boşver git gel bugün zahmetine katlanıp yarın bir gün inşallah sefasını sürüceksin mutlu bi evliliğin çocukların olucak güzel şeyleri düşün biliyorum çok zor geçicek korkuyosun bir sürü zahmet çekiyosun dediğim gibi sonunda güzel şeyler olucak ve inan iyiki diceksin Allahın izniyle

Yani şöyle diyim canım. İlk ilişkimde benim zarım yırtılmamıstı esnekti. 2 nci denememde yırtılmıstı. Operasyondan sonra ilk denemede yırtıldı

Anladım canım benim 3 kez denedik yırtılmadı benimki ve doktora gittim senin zarın doğumda yırtılacak zarlardan dedi raporda aldım ama o zaman o şerefsize inanmadı niyeti belliymiş şimdide bu hallerdeyiz işte neyse seninki yine yırtılmış yani canım ama ne biliyim benimkinin doğumda yırtılacak olması ne biliyim çok kafam karışık ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…