- 8 Nisan 2018
- 81
- 88
- 38
- 30
Ya sen ne kadar şanslı olduğunun farkında değil misin ne güzel doğumda yirtilacakmis daha ne diye ameliyat falan düşünüyosun evlensen doktora gitseniz o zaman da doğumda yirtilacak diyecekler niye boşu boşuna canını sıkıyorsun kiAnladım canım benim 3 kez denedik yırtılmadı benimki ve doktora gittim senin zarın doğumda yırtılacak zarlardan dedi raporda aldım ama o zaman o şerefsize inanmadı niyeti belliymiş şimdide bu hallerdeyiz işte neyse seninki yine yırtılmış yani canım ama ne biliyim benimkinin doğumda yırtılacak olması ne biliyim çok kafam karışık ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum yaa
Canim o işler öyle olmuyor ki ama karşındaki insan hiv cinsellik yaşamamış bi insan da değildir sonucta kan gelmese de orasi iki defa iliskiye girdikten sonra genişlemeye başlıyo ve iliskiye girme sayın arttıkça da genişlik artıyo yani kan gelmese bunun raporu görünse bile farketmez sonucta delik genişlemiş dar değil anlaşılır yani bu işler sakata gelmez her ihtimali değerlendirip ona gore davranmak gerek bence işlemi yaptırmali doktoruna da aynen benim soyledigim seyleri Soyle onun cevabi da benimki gibi olacaktırYa sen ne kadar şanslı olduğunun farkında değil misin ne güzel doğumda yirtilacakmis daha ne diye ameliyat falan düşünüyosun evlensen doktora gitseniz o zaman da doğumda yirtilacak diyecekler niye boşu boşuna canını sıkıyorsun ki
Canim bence o biraz da yapiyla alakali genetik yani. Bide bence öyle hemen genişlemez en cok dogum zarar veriyo yani..Kızlar yani fark oluyor mu bir kerelik ilişkiyle devamlı gerçekleşen ilişki?
Canim adet zarar vermez heralde degilmi ben geciktiriciyle dikimden 9 10 gün sonra olcam ama..gerci doktor adetliyken bile dikim yapilir geciktirici kullanma dedi de..hic dikimden sonra erken adet olan var mi ya ?Kizlar 20. Gun bittii 10 gun kaldi 1 aya safak sayiyorm resmen bugun biraz sol tarafimda sizlama oldu oda gecti hastaligm bitti adimlarim hizlandi bilmiyorum daha iyi hissediyorum sanki yanliz oturmakdan acmaktan korkuyorum yapilalidan beri bir kere bile aralmadm hala ciplak yatiyorm ara arada kasinti oluyor kuruluk oluyor ama iyim ya sukurler olsun sormak istedigiginiz varsa 20 gunluk surec icin sorabilirsiniz cocuk bezi cok rahat geldi bana hastalik boyunca
16 gun sonra oldum ben canim bi zorluk gormedim cis gibi kanin akio he biraz is yerinde zorluk oldu ama ona da katlandim o ara buyuk tuvaletimide yapamiodm bitti sukur bgun azcik kahverengimsi gelmis oda leke gibi aynen banada oyle demislerdi ben de hemen adetim biter bitmez gittim cnmCanim adet zarar vermez heralde degilmi ben geciktiriciyle dikimden 9 10 gün sonra olcam ama..gerci doktor adetliyken bile dikim yapilir geciktirici kullanma dedi de..hic dikimden sonra erken adet olan var mi ya ?
Basına gelenleri bilmiyordum canım allah hepimizin yardımcısı olsun. Bak ben yaptırdım psikolojim çok bozuktu hep açtım baktim ilk başka bi doktora yaptirmistim hatta kizligim bozulduğu gün 3 saat sonra yaptirmistim ama o bayan doktor dolandırıcı çıktı 1 hafta sonra dikişler açıldı sonra 15 gün geçmeden turgay beye yaptırdım yine ay i şey olucak yine tutmadı psikolojisiyle hep açtım baktim kendi ellerimle kendi sonumu hazırladım. Istesem bugün gider yine yaptırırım ama artık daha sakinim kendimi hazır hissettiğim zaman yaptiricam başkası içinde değil kendim için.Myfamily arkadaşım inan küçüklüğümde böyle bi olayı okumuştum rast gele meraklı biriyimdir o yüzden ve bir gün başıma bunların geleceğini tahmin etmezdim ya olursa ihtimali kafamda hep vardı ama yinede insan ailesinin genetik yapısına bakınca yok ya diyodu ve başıma bir gün o talihsiz olay geldi ve iki tane doktora gittim ikside birbirine yakın ama farklı şeyler söyledi ilkine gittiğimde anlattım inanmadı diğerinden rapor aldım götürdüm yine inanmadı biliyomusnuz neyse nişanlıma gelicek olursak bu konuya çok ama çok önem verdiğini belli etti kendisi bende öyle düşünüyordum doktora gideriz hallolur biter diyodum fakat öyle olmuyomuş tepkisini görünce anladım ve benimle bir yola çıktı ama aklında hala aceba sorusu var ve birgün o talihsiz olayı yaşadığım kişiyle ansızın karşılaşma ihtimalleri var ve o talihsiz olayı yaşadığım kişinin ayrıldıktan sonra kimseye belli etmediği ama sonradan kendi çıkarları uğruna neler yaptığını görmek ve bana söyledikleri konuştukları ya da yaptıkları yaşattıklarıyla bir gün karşımıza çıkıp ben bu kızla bunu bunu yaşadım deme ihtimali çok ama çok yüksek o yüzden ben bu riski göze alamıyorum yoksa ben istemirdiydim bunları yaşamayı hiç birimiz istemezdik ama başımıza gelecek olan varmış ki bu bizim elimizde olmasına rağmen yinede her şerde bir hayır vardır diyorum belki de Allahımın bana bi lütfu yol göstericisi ben öyle zar esnek olduğumu veya başıma geleceğini bilmiyordum ama belkide o bana yaşattı ve önüme güzel bi seçenek sundu niye böyle düşünüyosun derseniz de niye bişiyomusunuz benim yaşadığım yer küçük bi yer ve mesela şu an nişanlım böyle bir durumu kabul edecek yapısı yok ben böyle bir durumumun olduğunu öğrenmemiş olsaydım ve aksini iddia edicekti eminimki ve başka biri olsaydı yine kabullenmicekti bunada eminim bu yüzden bu yoldayım hepimiz öyle ya da böyle bu yola girdij ve Allah sonumuzu hayır etsin güzel sonuçlar alırız inşallah
Yani sizin son olarak turgay beye yaptırdıginizda tutmadı mi açıp baktığınız icinBasına gelenleri bilmiyordum canım allah hepimizin yardımcısı olsun. Bak ben yaptırdım psikolojim çok bozuktu hep açtım baktim ilk başka bi doktora yaptirmistim hatta kizligim bozulduğu gün 3 saat sonra yaptirmistim ama o bayan doktor dolandırıcı çıktı 1 hafta sonra dikişler açıldı sonra 15 gün geçmeden turgay beye yaptırdım yine ay i şey olucak yine tutmadı psikolojisiyle hep açtım baktim kendi ellerimle kendi sonumu hazırladım. Istesem bugün gider yine yaptırırım ama artık daha sakinim kendimi hazır hissettiğim zaman yaptiricam başkası içinde değil kendim için.
Tamam canim çok sağolBen de kullandım aynısını normalde 2 tane kullanıyosun ama bana doktorum 3 defa kullan işimizi garantiye alalım dedi 3 kullandım sen de öyle kullan
tekrardan actırmaya hiç gerek yok maksımum acı 1 bucuk hafta suruyor sonra acılıyor zatenKizlar son gelismeleri anlatiyorum kremle vs tam olarak iliskiye giriyoruz artik sadece ilk giriste cabim yaniyo turgay beri aradim doktora bes dakikada actir dedi zamanla acilir ama canin yanar doktor hemen halleder dedi annemlere gidince actiricam ama iliskiye giriliyo dar oldugu icinde daha inandirici ve dikkat cekmiyo haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?