- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
benımde bi süre zor oldu balayından dönene kadar . bence sık sık ilişkiye girmeye calıs nekadar cok girersen okadar ıyı cabuk acılır. benım suanda çok ıyı durumdaKendi kendine acilir mi o dikisler kac gundur deniyoruz yirtilmiyo hamile falan kalirsam doktor kontrolunde anlasilir benve cunku ben bile gorebiliyorum
Canım bişey sormak istiyorum sana sen akın beyde yaptırmıştın gidiş yolu nasıl yani ben sabiha gökçende inicem ve ben akın beye nasıl gidebilirim sabiha gökçenden akın beyin ki çok mu uzak merve hanım sabiha gökçen bize daha yakın demişti ama nasıl yakın anlamıyorum birde daha önceden bi kere mi ilişki yaşamıştın ? Yani ben bi kişiyle 3 kez ilişki yaşadım ve üçündede gelmedi sonun dışında hiç ilişkim okmadı akın beyde çift kat flep yaptığı için ya benimkide sizlerikinden bile çok zor açılırsa diye korku var içimde ama yardımcım olabilirmisin ?benımde bi süre zor oldu balayından dönene kadar . bence sık sık ilişkiye girmeye calıs nekadar cok girersen okadar ıyı cabuk acılır. benım suanda çok ıyı durumda
Canim ben tam bilmiyorum ama asistani merve hanim sanirm? Ondan yardim iste o sana anlatir ben turgay beyin asistanina herseyi sordum otel bile soyledi sagolsun baya yardimci oluyorlar biliolar ihtiyacmz oldugunu.Canım bişey sormak istiyorum sana sen akın beyde yaptırmıştın gidiş yolu nasıl yani ben sabiha gökçende inicem ve ben akın beye nasıl gidebilirim sabiha gökçenden akın beyin ki çok mu uzak merve hanım sabiha gökçen bize daha yakın demişti ama nasıl yakın anlamıyorum birde daha önceden bi kere mi ilişki yaşamıştın ? Yani ben bi kişiyle 3 kez ilişki yaşadım ve üçündede gelmedi sonun dışında hiç ilişkim okmadı akın beyde çift kat flep yaptığı için ya benimkide sizlerikinden bile çok zor açılırsa diye korku var içimde ama yardımcım olabilirmisin ?
Valla canım bence ıstla gelınce hıc rıske girme 2000 tl yi gözden cıkardıysan 50 tl yi de gözden cıkar dırek taksıye bın daha rahat edersin.Canım bişey sormak istiyorum sana sen akın beyde yaptırmıştın gidiş yolu nasıl yani ben sabiha gökçende inicem ve ben akın beye nasıl gidebilirim sabiha gökçenden akın beyin ki çok mu uzak merve hanım sabiha gökçen bize daha yakın demişti ama nasıl yakın anlamıyorum birde daha önceden bi kere mi ilişki yaşamıştın ? Yani ben bi kişiyle 3 kez ilişki yaşadım ve üçündede gelmedi sonun dışında hiç ilişkim okmadı akın beyde çift kat flep yaptığı için ya benimkide sizlerikinden bile çok zor açılırsa diye korku var içimde ama yardımcım olabilirmisin ?
Insallah canim benim insallah simdi otele geldim sabah ucak var :)Aynen öyle canım ama parasal sıkıntım var yaa tam denkelştirdim dedim bu sefer sıkıntı çıktı bu arada canım sende kurtulursun bi an önce inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?