Kendi kendine acilir mi o dikisler kac gundur deniyoruz yirtilmiyo hamile falan kalirsam doktor kontrolunde anlasilir benve cunku ben bile gorebiliyorum

Kendi kendine acilir mi o dikisler kac gundur deniyoruz yirtilmiyo hamile falan kalirsam doktor kontrolunde anlasilir benve cunku ben bile gorebiliyorum
benımde bi süre zor oldu balayından dönene kadar . bence sık sık ilişkiye girmeye calıs nekadar cok girersen okadar ıyı cabuk acılır. benım suanda çok ıyı durumda

canım bana sorarsan bır ıkı hafta bekle zaten bir iki haftada hamile oldugunu anlamazsın bile. baktın olmuyor en son caren actırmak olsun.. benımde cok zor yırtıldı cıft kat flepti cok canım yandı ama ilişkiye girdikçe acılıyor

My family arkadaşım Allah yardımcın olsun ama bir dahada yaptırırsan kendi elinle sonunu hazırlama bence çünkü yazık yani o kadar emek çekiyosun sonuçta ne biliyim bakma bir daha zaten yapmazsında sanırım bundan sonra.. poncik ve sakarya arkadaşım valla içimize öyle bi su serptiniz ki anlatamam yaa çok teşekkür ederim

Bu arada sakarya arkadaşım ben kendim bile görebiliyorum demişin ya yani dikişleri kendin görebiliyomusun eşin farketmiyo mu birde sen kendin fark edebiliyosan eşimizin fark etmemesi için mutlaka karanlıkta mı ilişkiye girmemiz gerekiyor ?

Ne dikişi Sakarya'nın kalıcı olmadımi yaa ... kalici islem gormus zar bozulduktan sonra anlaşılmaz doktora gidilsede ben öyle düşünüyorum yani . Ama geçici olsaydi dikişler erimeyecegi için gozukecekti . Sakarya'nın dikişler eriyen 1 sene olmadı mi

Evet benimki kaliciydi bi sene oldu ameliyat olali yanlis konustum heralde dikis goruyorum derken dikilen yerleri goruyorum ben cok dikkatli baktigim icin ve dikilen yeri bildigim icin anliyorum baskasi anlayamaz biraz zaman gecsin acildi acildi acilmazsa doktora actirmayi dusunuyorum

Anladım ya açılır doktora falan gitme sen. Kanaman olduysa hatta orası değişmistir bile . Dikimden pek eser bile kalmamıştır kaldıysa bir bölümü kalmistir

O zaman akın turgay harun farkmetmez yeterki son kontrole çağırmayan bi doktora gitmemiz gerekiyor anlaşılan yinede tereddütteyim turgay ve akın bey arasında ama neyae bu arada valsvalss arkadaşım seninde gözün aydın içimizi sende serinlettin ve çok sevindim senin adına Allahım mutluluğunu daim etsin ve bir an önce çocukların olsun inşallah Ve çok teşekkür ederiz burda paylaştığın için sonucu

benımde bi süre zor oldu balayından dönene kadar . bence sık sık ilişkiye girmeye calıs nekadar cok girersen okadar ıyı cabuk acılır. benım suanda çok ıyı durumda
Canım bişey sormak istiyorum sana sen akın beyde yaptırmıştın gidiş yolu nasıl yani ben sabiha gökçende inicem ve ben akın beye nasıl gidebilirim sabiha gökçenden akın beyin ki çok mu uzak merve hanım sabiha gökçen bize daha yakın demişti ama nasıl yakın anlamıyorum birde daha önceden bi kere mi ilişki yaşamıştın ? Yani ben bi kişiyle 3 kez ilişki yaşadım ve üçündede gelmedi sonun dışında hiç ilişkim okmadı akın beyde çift kat flep yaptığı için ya benimkide sizlerikinden bile çok zor açılırsa diye korku var içimde ama yardımcım olabilirmisin ?

Kızlar yarin gidiyorum cok heyecanliyim insallah hayirlisiyla biter gider..bi rahatladim ya 4 seneden sonra sonunda harekete gecince.. yarin yazarm yine bu saatlerde isim bitmis olcak İnsallah :)

Canim ben tam bilmiyorum ama asistani merve hanim sanirm? Ondan yardim iste o sana anlatir ben turgay beyin asistanina herseyi sordum otel bile soyledi sagolsun baya yardimci oluyorlar biliolar ihtiyacmz oldugunu.

Anladım canım merve hanıma mesaj attım ama daha geri dönüş sağlamadı ve ben çok korkuyorum benimde bi an önce gidip gelmem lazım ve turgay bey gerçekten aklıma yatıyo ona gitmek istiyorum ama 2400 verirsem hemen tekte çok geçe kalcam ayın 19 veya bir hafta sonrasında gitmek zorunda kalıcam napıcam bilmiyorum gerçekten akın bey 2000 dedi o yöndende o aklıma yatıyo parasal nedenden dolayı ama tereddütteyim bir sene dayanır mı diye işte ya dayanmazsa birde iyi yapan bir adam neden turgay beyden daha az fiyat verir diyorum kendi kendime ne biliyim kızlar napcamı bilemedim lütfen yardım edin

Canim guzelce otur düşün ve git yaptr gercekten insan dusundukce cok kotü oluyo..

Aynen öyle canım ama parasal sıkıntım var yaa tam denkelştirdim dedim bu sefer sıkıntı çıktı bu arada canım sende kurtulursun bi an önce inşallah :)

ben akın beye kontrole dahi gitmedim. sadece whatsptan resim gönderdim öyle kontrol etti ve tuttugunu söyledi. son dikiş yapıcakmısınız ben son dıkıs ıstıyorum her ıhtımale karsı dedım . öyle birşeye ihtiyac yok kanaman gerçeklesicek fakat ilişkiyi yarıda bırakmayın tam anlamıyla ıcınızde olsun demek istesi
Valla canım bence ıstla gelınce hıc rıske girme 2000 tl yi gözden cıkardıysan 50 tl yi de gözden cıkar dırek taksıye bın daha rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…