- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Ayni fikirdeyim.. o stresle bide yola ugrasma istanbul buyuk sehir..ben akın beye kontrole dahi gitmedim. sadece whatsptan resim gönderdim öyle kontrol etti ve tuttugunu söyledi. son dikiş yapıcakmısınız ben son dıkıs ıstıyorum her ıhtımale karsı dedım . öyle birşeye ihtiyac yok kanaman gerçeklesicek fakat ilişkiyi yarıda bırakmayın tam anlamıyla ıcınızde olsun demek istesi
Valla canım bence ıstla gelınce hıc rıske girme 2000 tl yi gözden cıkardıysan 50 tl yi de gözden cıkar dırek taksıye bın daha rahat edersin.
ben akın beye kontrole dahi gitmedim. sadece whatsptan resim gönderdim öyle kontrol etti ve tuttugunu söyledi. son dikiş yapıcakmısınız ben son dıkıs ıstıyorum her ıhtımale karsı dedım . öyle birşeye ihtiyac yok kanaman gerçeklesicek fakat ilişkiyi yarıda bırakmayın tam anlamıyla ıcınızde olsun demek istesi
Valla canım bence ıstla gelınce hıc rıske girme 2000 tl yi gözden cıkardıysan 50 tl yi de gözden cıkar dırek taksıye bın daha rahat edersin.
Farkli sehirdeim canim turgay beye oldm ben gidemem ki ahh gidebilsem on kere gitmistmSevilsuna arkadaşım gergin olma sakin ol sende inşallah atlatıcaksın merak etme bu arada düğğn tarihi ne zaman ki ve yarın evru hocaya kontrole mi gidiceksin ben mi yanlış anladım? Ve saykoylu arkadaşım sen kime ameliyat olmuştun bi doktorunla görüşsen nolur ne olmaz belkide mikrop falan kaptıysan Allah korusun şimdi biz burdan kesin bi yorum yapamayız veya doktoruna muayeneye gitsen
Canim o dolgunluk hissini sakarya da yazıyodu die hatrliyorum psikolojikmi acaba.. mecbur bekliceksin bi ay olsun gidersin bi doktoraFarkli sehirdeim canim turgay beye oldm ben gidemem ki ahh gidebilsem on kere gitmistm
3 bucuk ay sonra evlendim canımAnladım canım çok teşekkür ederim valla bugün merve hanımlada konuştum aklıma takılanları ve sağolsun o kadar soruma rağmen uzun uzun açıkladı yardımcı oldu birde gidersem ve tutarsa kanamda olursa daha ne olsun sanada çok teşekkür ederim sende bıkmadan usanmadan bütün sorularıma cevap verdin bu arada canım sen operasyonu olduktan 4 ay sonra mı kanaman gerçekleşmişti ?
inşallah güzel olucak stres yapma bukadarKızlar stresten uyuyamiyorum cok kotu hissediyorm su an bi an önce yaptrp evime dönebilsem
Amin canim insallah insallah..Bogazmanzarasi da bugün bu yükten kurtuluyor rabbim yardımcısı olsun
Amin amin canim insallah siz varya iyiki varsiniz sizin yazdiklariniz sayesinde geldiim bi cesaret..Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine taş çatlasın 1 ay dikkat etmen lazım allah sabrını verir inşallah
Hayirli olsun kuzum hangi havalimanindan aldin biletini? Hic korkma Allah yardimcin olsun. Benim aci esigim yuksk biraz da cok aci hissetmedim adet donemim olmasina ragmen..geciktirici kullaniyorum hâlbuki daha hassasim..ya her doktorda kanama oluyo bence onemli olan dikkat etmek hemsiresi cok guzel oldu inanki ama biraz da dikkat edersen tutcak dedi genelde dikkatsizlikten tutmuo cunku ben cok dar dikiyorum fln dedi turgay bey..islemden sonra parmagini soktu harbiden dardi hissetim off dedim bi kere yani.. ben tepli verince zaten tamam cok iyi dedi.. insallah bundan 1 2 ay sonra guzel haberle gelirim buraya şu telefonda artik zarla ilgili.ne fiyat ne resim hicbisey gromek istemiyorum ..Gözün aydın canım çok geçmiş olsun bi an önce şu bir iki ayıda atlatırsın sonra düğün için güzel haberini beklemeye kalırız :) bu arada bende biletimi aldım kızlar boğazmanzarsı arkadaşımızın dediği gibi bileti bile alınca insanın üstünden yük kalkıyo rahatlıyo resmen asıl önemliler gideceğim gün ama bakalım o zaman neler olucak bu arada bileti almama rağmen hala doktor konusunda karar verebilmiş değilim ben yaa ama bi arkadaş mesajda turgay beyin yaptığı biraz daha belli akın beyin yaptığı normal kızlık zarıymış gibi duruyo dedi burdan bi kaç arkadaşın resmini görmüş sonuç olarak ikisindede kanama oluyo ama hala kafam karışık yine biraz da olsun maddiyat nedeniyle ve akın beyin yaptığının normal kızlık zarı gibi görünmesinin de göz önüne alarak akın bey aklıma yatıcak gibi ama hala diyorum bu esneklik konusu ve 1 sene sonra düğünün olması nedeniyle korkuyorum aklımın bi tarafı turgay bey de bakalım neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?