- 1 Eylül 2018
- 72
- 47
- 3
- 32
geçmiş olsun..Amin amin canim insallah siz varya iyiki varsiniz sizin yazdiklariniz sayesinde geldiim bi cesaret..
Cok tesekkur ederim canim sonum da senin gibi olur insallahgeçmiş olsun..
inşallahhhhCok tesekkur ederim canim sonum da senin gibi olur insallah
Hayirli olsun kuzum hangi havalimanindan aldin biletini? Hic korkma Allah yardimcin olsun. Benim aci esigim yuksk biraz da cok aci hissetmedim adet donemim olmasina ragmen..geciktirici kullaniyorum hâlbuki daha hassasim..ya her doktorda kanama oluyo bence onemli olan dikkat etmek hemsiresi cok guzel oldu inanki ama biraz da dikkat edersen tutcak dedi genelde dikkatsizlikten tutmuo cunku ben cok dar dikiyorum fln dedi turgay bey..islemden sonra parmagini soktu harbiden dardi hissetim off dedim bi kere yani.. ben tepli verince zaten tamam cok iyi dedi.. insallah bundan 1 2 ay sonra guzel haberle gelirim buraya şu telefonda artik zarla ilgili.ne fiyat ne resim hicbisey gromek istemiyorum ..
Canım etin birbirine yapışıyor artık oturamıyorsun zorlama kendini biraz daha sıkman lazım dişini olmadı falan da deme bende olmadı olmadı bozuldu dedim hep bunun panigiyle mahvettim herşeyi. Sonun benin gibi olsun istemiyorsan salma kendini bu aşamaya gelmek için nelere katlandığını hatırla ıyi olacak herşeyKesin olmadi benm off yaaa oturamiyorunmm yan bile oturamiom bacaklrim tutmuo artik offff offf
Canim evet o doğru.. bizim ucak 12 ucaktktan sonra ucabildi yarim saat rötar yapti ama nasil olduysa normal saattimizden 10 dk gec indik sıkıntı olmadi yani..Sağom canım ben istanbula gidiş için sabiha gökçenden istanbuldan dönüş için atatürkten aldım sen hangi hava limanındaydın canım atatürk mü bu arada atatürk için de kaos var deniliyo ben dönüş için uçağın rötar yapmasından korkuyorum senin gözüne çarpan bişey oldu mu bu konuda veya senin uçağında gecikme yaşandı mı ? Anladım canım o zaman çok acısız oluyo anlaşılan yada uyuşturma nedeniyle varsada hissetmiyosun neyse umarım ki hiç ağrın sızın olmaz kolaylıkla atlatırsın ayyy denemişte neyse olsun dediğin gibi her seferinde güzel haberlerle gelirsin inşallah buraya aman kendine çok dikkat et bu dönemde anlayabiliyorum canım seni artık yaptırdın tutma haberini kendinde alana kadar buralardan uzak dur bari biz bile şu kadar kısa sürede bıkıyoruz Allah bilir sen nasıl bıktın artık biraz da olsun kafan rahatlamıştır artık birazda olsun dinlenme vaktin geldi :) darısı bizlere artık
Canim bana bugun turgay bey dedi 4 hafta olcak yani batma kasinti o his normal yani aklima sen geldin valla o anlatrken :)))Kizlar su dolgunluk hakknda bilgusu olan yok mu ya sanki icinden birsey cikivercekmis gibu hissediom lutfen bi bilgu verin aci sizi yok birazcik batma oluyor ama bu dokgunluk neyin nesi anlamadjm ;(((
Canim benim cok bi agrim yok acaba hala uyustrcunun etkisindemi bilmiyorum da.. o yan oturmak beni de bitirdi bacaklarim belim biraz agridi 2 3 saattr yan oturuyorum eve gider gitmez uzancam ya. Ama taksiye binerken fln mecbur biraz actik bacagimi insallah ilk gunden mahvetmemisimdir.. ilaclari da yarin alcam artik gece incem cunku otobüsten. Son 2 saat yolum var onu da atlatayim tamam insallah..Kesin olmadi benm off yaaa oturamiyorunmm yan bile oturamiom bacaklrim tutmuo artik offff offf
Anladım canım teşekkür ederim inşallah benimkindede sıkıntı olmazCanim evet o doğru.. bizim ucak 12 ucaktktan sonra ucabildi yarim saat rötar yapti ama nasil olduysa normal saattimizden 10 dk gec indik sıkıntı olmadi yani..
İnşallah tutar canım kalbını ferah tut sen kötü şeyler düşünme ne olur ılk adımı attın ne güzel yaptırdın bak ben daha yaptırmaya gıdemedım bende senin gıbı korkuyorum kıme hangı doktora gıdecegımı bıle bılmıyorum güzel yorumlar okudukca ıcım rahatlıyor ınan kı ınsallah sendende güzel haberler alırızKizlar cikiyim suraya yazmiyim diyorum ama iyice psikolojim bozuldu gerçekten bugunki kizin galiba hamileyim bilmiyorum diyisi bile kafama takiliyo iyice saçmalıyorum su an..eve gidince aglicam kendimi tutamiyorum sinirlerim bzouldu bi yandan is okul bi yandan bu sacmaliklar ben bunlari yasamaya mecburmuyum ya bide tutmazsa derdi kapladi icimi.. bi yuk kalkti illaki ama.. nolur dua edin sakarya gibi olsun benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?