Canim inan zor degil yaptir yarina al biletini dusundukce insan kuruyo aniden git ve yaptr benim gibi senelerce sürünme..
Doktor o kadar cok yapmiski hic normal bisey yapio gibi yani..

Evet cnm nelee cektim hala cekiom is terinde mecbur oturuom gerim gerim gerilio serviste nasils surunuom anlatamam;((

Kizlar sagolun ya iyiki varsinuz tek sorunum oturmak is yrnde sekilden sekildr giriom herkese yalan soyluom bide bu beni yjyup bitirio kimine bacagjmi burktum kimine basur oldm Insallah olmustur tutlmustur o kadar ozen gosterdm o kadar dikkat ettim ki anlatamam ilk 15 gun kiilmdamadin desem yri hep yattm simdi neden bu batma sol tarafimda sizlama yanma ve dolgunluk var anlamiyorun akinti bile yok
Sag saglm varmissindir insaallah cnim oyavas yavas minik adimlar at cnm yat surekli inan ben oturamiom bellim bacaklarim mahvoldu sakat gibiyim ben 7 saat yol geldm cnm korkma bisi olmas kendne cok iyi baak sarimsak sogan ye ilaclarini al yarin kullan surubuda mutlaka ic

Yaşamaya mecbur değiliz canım ama olacağı varmış ki yaşıyoruz her ne kadar seçimler bizim elimizde olsada bunlar yazılmış bi kere yapacak bişey yok bundan sonraki yaşamımıza bakıcaz ve daha dikkatli yaşıcaz yaşamak zorundayız çünkü kimseye güvenilmiyor bu devirde inan bende o kadar kötü bir psikolojideydim ki anlatamam ta ki böyle bişeyin var olduğunu öğrenene kadar öğrendikten ve okuduklarım karşısında hayatımı öyle bir aydınlattı ki bu şey ben böyle bir umutla yaklaşmış olmayı kendimden beklemezdim şahsen daha öncede söyledğim gibi ölümden başka herşeyin çaresi varmış bazı arkadaşlarında dediği gibi sıkma canını ve takılma sen dediğin gibi çok güçlü birisin bunca şeyin altından tek başına kalktın seneler boyunca araştırdın gözlemledin ve en sonunda yaptırdın şimdi bunun sevincini yaşa olumsuz şeyler düşünme sakın güzel şeyler düşünmeye çalış biz her ne kadar böyle desekte ister istemez geliyor ve arada psikolojimiz bozuluyor çünkü derdin biri biterken diğeri başlıyor ve olumsuz ihtimaller hep var düşünki eğer böyle bişey yaşamamış olsaydın bile evlendiğin zaman boşanma ihtimalinde olucak hepimizinde var yani ama dua edelim bizim tek çıkar yolumuz bu biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi herşeyi olurunu bırak ve olumsuz düşünmemeye çalış dikkat et kendinede

Keşke bizi böyle kabul edebilselerdi. Daha doğrusu kabul etme gibi bi secenek bile olmamaliydi. İnsanız biz en başta ve bu durum da böyle olmuyor . Karşıdaki her ne kadar kabul ettim dese bile ki kabul etmek ne hadlerine hiç sevmediğim bir cümle ama bir süre sonra ısıtılıp ısıtılıp karşımıza koycaklar guvenemiyosun her kim olursa olsun. Keşke bizleri biz olduğumuz için sevseler. Konustuklari Kelimeler bunlar olsada aslında öyle olmuyor işte. Herşey o kadar acımasız ki... biz hepimiz güçlüyuz burdakilerin. Asamayacagimiz bir engel yok artık. Karşındaki insanın düşüncesini herseyini anlar olduk artık daha temkinliyiz hepimiz. Birseyler çıkardık ders aldık . Ha birde hata yapmayip doğuştan böyle olanlar bile var ve bu bazi kemik beyinli erkekler yüzünden onlarda mahrum oluyorlar. Her ne kadar raporları olsa bile güvensizlik yaşayıp gidip işlem yaptiriyorlar. Ben çok üzülüyorum kadınlarımizn durumlarına. Ama inşallah bizler çocuklarımızi daha bilinçli yetsitircez.

Kızlar bu ameliyatı,ne zaman evleneceğimiz belirsizse de yaptırabiliyor muyuz? Yoksa 3-5 sene geçse risk mi olur açılma konusunda falan. O kadar çok yazı var ki okusam da bulamadım sanki bu yanıtı.

Kızlar bu ameliyatı,ne zaman evleneceğimiz belirsizse de yaptırabiliyor muyuz? Yoksa 3-5 sene geçse risk mi olur açılma konusunda falan. O kadar çok yazı var ki okusam da bulamadım sanki bu yanıtı.
Evet kalici flep yontemi valla burda sakarya yaptirdi 1 sene sonra evlendi hic bir sorun olmadi hatta oyle saglam dikiolar ki kandan ziyade actiranlar bile oluyor

Vardım canim cok sagol.. ic camasirsiz geceligimle uyudum sadece hava alsin die sizin bahsettiginiz agriyi gece biraz anladim kizlar yami agri gibi degildi ama beni uyandirdi orda bi huzursuzluk oldugunu hissettrdi.hep.. ama agri kesici icmedim yine de. Bide ne zaman bacagimi acmaya kalksam uyurken hemen uyandim yaa insan beyni gercekten nasil sartliyosak hemen hemen uyandim ben alisana kadar acarik bi iki kere bilmeden diodum ama dün gece bi kere bile açmadım bacaklarimi.
Aslinda otururken de sıkıntı yok sadece yan otrdgu n icin belin fln agrio cok uzun sure yuruyunce ya da oturumca da agrio dün oyle oldu bebim turladim havalimaninda sürekli rezillik yani.

Canim sakaryaya turgay bey ne kadar erken o kadar iyi demis kalicida.. ama ideal iliski dikimden 6 hafta sonra sanirim dugune cok varsa erkenden diktirmek mantikli bisey olursa müdahale edilir ki sanmiyorum adam masallah öyle bi dikiyoki cok dar yani millet iliskiye grerken zorlanio

Ayrica flepte 4 yil sonrada kanamasi olan var 1 yil sonra da.. hangi doktor hatrlamiyorum ama gonul rahatligiyla yaptrabilirsin bence

Aynen canm olsun kurtuldun artik aynen ilk zamanlar bende de oyle oldu ne zmn bacagmi kaldirmaya kalksam hemen uyandim 15 gun oyle oluyor cnm bakalm sen benim yasadiklarimi yasican mi bak 2 gun oluverdi zaman hemn gecio pasartesi 1 ay olucak benim ne dicek bakalm doktor

Kizlar ben direk turgay beye yazdm batmasini yanmasini dolgunluk hissini iyilesme doneminde normal seylr dedi gecici durum bunlar dedi

Kizlar ben direk turgay beye yazdm batmasini yanmasini dolgunluk hissini iyilesme doneminde normal seylr dedi gecici durum bunlar dedi
Canim ya turgay bey sahsi telini vermsiti ama yanlis mi yazdi napyi kullanilmamaktadir dio ozelden bana yazar mısın bana da batikon sprey yerine solüsyon verdi eczaci doktorun parantez içinde solüsyon yazmis o da olur dedi bi sormak istiyorim gerci tek farkı biri püskürtmeli de..

Gerek kalmadi canim sordum olur dedi.. biraz yavas yuruyorum 10 dklik yolu 20 dk da gittim bi an once gecer insallah su bi ay hayirlisiyla.. calismaya da engel olmucak gibi yarin işteyim ayakta daha rahat oluyo oturmamaya caliscam..

Gerek kalmadi canim sordum olur dedi.. biraz yavas yuruyorum 10 dklik yolu 20 dk da gittim bi an once gecer insallah su bi ay hayirlisiyla.. calismaya da engel olmucak gibi yarin işteyim ayakta daha rahat oluyo oturmamaya caliscam..
aman dikkat et açıp açıp bakmaya calısmada ..

Evet dikilince ve yatinca daha iyi cnm benim ki puskurtmeli idi oda bitio

Aynen öyle canım çok haklısın hepimiz bu yaşadıklarımızdan en azından bir ders çıkardık ve eskisi gibi değiliz önemli olan zaten ders çıkarmak en sonunda belki iki belki üç belki 10 kez aynı hatayı yapmış olsak bile çünkü insanlar bin bir türlü ve bizi bir şekilde kandırmayı başarıyorlar sonuç olarak insanları tanıyıp ders çıkarabilmemiz ve hepimiz dersimizi aldığımız için burdayız ki çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…