- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Yok yok aklimda.. sadece pansuman yaparken cok hafif acip yediriyorum hareket ettrerek hemsiresi öyle dedi onu yapmazsan mikrop kapar dedi.. bacaklarm kapaliyken baktim tabiki gorunmuo cok icrde :)
akın bey pansuman yaptırmıyor onun yerıne antıbıyotık veriyo canım rahat ol senAyy bide bu sıkıntı var dimi pansuman falan yapıcaz off pansuman yaparken falan bişey olmaz inşallah canım çok dikkat et kendine
Evet canim antibiyotik verdi onu iciyoum pansuman yapiyorum bide kabiz olmamam icin surup verdi ama simdilik onu icmiyorum kabiz durumum yok dieAyy bide bu sıkıntı var dimi pansuman falan yapıcaz off pansuman yaparken falan bişey olmaz inşallah canım çok dikkat et kendine
Ayyy çok mutlu oldum şu an canım çok teşekkür ederim :)akın bey pansuman yaptırmıyor onun yerıne antıbıyotık veriyo canım rahat ol sen
Evet canim antibiyotik verdi onu iciyoum pansuman yapiyorum bide kabiz olmamam icin surup verdi ama simdilik onu icmiyorum kabiz durumum yok die
evet canım bunu normal dikiş gibi dusun. parmagında kesilse dikiş atılsa ona nekadar dıkkat etmen gerekirse bunun ıçnde geçerli. bukadar cok evham yapıp takarsan sen bu kafayla dayanamayıp acıp bakar kurcalarsında . olucak şey olmaz sonra. suan sadece doktorun dedıklerını yap o yeterKizlar bide dikimden bikac ay sonra hic valiz fln gibi agir seyler tasiyan oldu mu? Dusununce dugun hazirligi ev yapilirken fln illaki agirlik kaldrmistir evlenenler dimi? Mecburen 4 ay sonra tasncam m cunku kaldrcam bisey olmaz 4 aya kapanms olur coktan heralde dimi(
Kizlar bide dikimden bikac ay sonra hic valiz fln gibi agir seyler tasiyan oldu mu? Dusununce dugun hazirligi ev yapilirken fln illaki agirlik kaldrmistir evlenenler dimi? Mecburen 4 ay sonra tasncam m cunku kaldrcam bisey olmaz 4 aya kapanms olur coktan heralde dimi(
Yok yok yapmiyorum canim yarin okula gidicem evde yat yat daha cok kafami kurcaladi bari biseylerle mesgul olayim..bi anda tasincagim aklima geldi de dank etti o 3 4 valiz ondan icim rahat etsin die sormak istedim cok sagol:)evet canım bunu normal dikiş gibi dusun. parmagında kesilse dikiş atılsa ona nekadar dıkkat etmen gerekirse bunun ıçnde geçerli. bukadar cok evham yapıp takarsan sen bu kafayla dayanamayıp acıp bakar kurcalarsında . olucak şey olmaz sonra. suan sadece doktorun dedıklerını yap o yeter
Canim benim daha ikinci gunum normal galiba bende de var oksürurken fln hemen kendini belli edio basincmi oluo nedir.. ama turgay beye guven biraz normal demis takma kafana ki bencede normal daha hala iyilesme sürecindesin sonucta:) ya varya bazen rüya gibi gelio cok sukur iyiki cesaret edio gittim bi mutluluk var icimdeBen 8 kilo tasidim agirlikla alakasi yok bence sizma dahi olmadi bende kontrole gideyim tutmus mu tutmamis mi herseyi her detayi nasil yattigumj dahi en ince ayrintisina kadar yazicam turgay beye yazdim anlattiklarin normal iyilesme doneminde olur dedi ben gene kontrole turgay beye gidicrm evet tutumus derde burda baska bi doktora daha gidicem kizlar ne olur dua edin bnm duam hep sizle gozum gibi baktim egilmedim bile bu dolgunluk neden var anlamiyorum siz de de oldumu icinden birsey cikacak gibi ameleyat olanlar lutfen bisey diyin yaaa icim rahat etmio
Bende oyleim kuzum ama iste icim icimide yiyio 23 gun oldu daha iyilesmedi mi yaaaa kicim patlicak sankiCanim benim daha ikinci gunum normal galiba bende de var oksürurken fln hemen kendini belli edio basincmi oluo nedir.. ama turgay beye guven biraz normal demis takma kafana ki bencede normal daha hala iyilesme sürecindesin sonucta:) ya varya bazen rüya gibi gelio cok sukur iyiki cesaret edio gittim bi mutluluk var icimde
Kesinlikle katiliyorum cok cin olsak zaten emin ol kendimize bunu yapmayiz hakliyiz ama hakkimizi savunamiyoruz..Dunyanin en saf insanlari bisleriz bence neler cekios sirf sevdigumiz kisiye ait olduk diye bizim bi tanidik biriylr evlendi oglanla ikiskiye giremiom diye ayrildilar meger oda kiz degilmis simdi ikinciye evleniyor biz ne gunah ettik imtihanimiz buymus diyip her gun tovbe ediyorum Allah affetsin yasadigum acilari gommek unutmak istiyorum hepimix cok mutlu olalim insallahh son gulerek iyi gulelim
Daha dur bi tam bi bi bucuk ay fln olsun sabret az kalmış..Bende oyleim kuzum ama iste icim icimide yiyio 23 gun oldu daha iyilesmedi mi yaaaa kicim patlicak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?