Teşekkür ederim. Ayrıca sana da geçmiş olsun daha evvel mesajlaşmıştık inşallah iyi bir sonuç alırsın.Ayrica flepte 4 yil sonrada kanamasi olan var 1 yil sonra da.. hangi doktor hatrlamiyorum ama gonul rahatligiyla yaptrabilirsin bence
Kafam yerinde degilnki cnm bi suru soru soran oluyor insallah kuzum rabbim cikis yolu verdi hayirlisi olsunTeşekkür ederim. Ayrıca sana da geçmiş olsun daha evvel mesajlaşmıştık inşallah iyi bir sonuç alırsın.
Ben de parayı denkleştirince yaptırmak istiyorum aynen erkek arkadaşım vs olmadan. Hiç evlenmeyecek bile olsam hayatıma bakire devam etmek istiyorum.Arkadaşlar ben daha olmadım erkek arkadaşım olmadığından. Bu olay baya psikolojimi etkiledi kabusum oluyor mideme kramplar giriyor. Çom acıyor mu sonuçta oraya iğne vuruyorlar uyutarak neden yapmıyorlar
Amin amin canm insallah..Teşekkür ederim. Ayrıca sana da geçmiş olsun daha evvel mesajlaşmıştık inşallah iyi bir sonuç alırsın.
Canim ben kendi adima igneyi 4 5 yere yapti sanirim ama bak cidden çok acimadi ben varya bikac ay once senin gibi takıyodum genitl bolgeme tırnkla bastriyodum fln aciomu die ama emin ol igne daha az acitti beni hatta turgay beye igneden once uyusturucu teklif ettim krem var ama iyi olmuyo oyle dedi sictik dedim kendi kendime ama inan benim bekledigim kadar degildi ki zaten hizli hizli 5 sn icinde vuruyo hepsini bitiyo.. kucuk igne galiba gormedim ama.. sonrasinda zaten sadece ipleri ve ipe kn bulstgni gördüm.. yataktan inerken hemsire tpluyodu orayi bi baktim birsürü kan sasrdim hatta hissetmediğim icin.. bu kadr kolay olcgni bilsem 7 yil hic beklemzdim.. insallah bide tutarsa..Arkadaşlar ben daha olmadım erkek arkadaşım olmadığından. Bu olay baya psikolojimi etkiledi kabusum oluyor mideme kramplar giriyor. Çom acıyor mu sonuçta oraya iğne vuruyorlar uyutarak neden yapmıyorlar
Hayırlı olsun canım Allahın izniyle tutar inşallah hep mutlu ol.. darısı başımıza.. içimi rahatlattın sağol.. peki kimliğimizi vermesek ismimizi farklı söylesek olur muAmin amin canm insallah..
Canim ben kendi adima igneyi 4 5 yere yapti sanirim ama bak cidden çok acimadi ben varya bikac ay once senin gibi takıyodum genitl bolgeme tırnkla bastriyodum fln aciomu die ama emin ol igne daha az acitti beni hatta turgay beye igneden once uyusturucu teklif ettim krem var ama iyi olmuyo oyle dedi sictik dedim kendi kendime ama inan benim bekledigim kadar degildi ki zaten hizli hizli 5 sn icinde vuruyo hepsini bitiyo.. kucuk igne galiba gormedim ama.. sonrasinda zaten sadece ipleri ve ipe kn bulstgni gördüm.. yataktan inerken hemsire tpluyodu orayi bi baktim birsürü kan sasrdim hatta hissetmediğim icin.. bu kadr kolay olcgni bilsem 7 yil hic beklemzdim.. insallah bide tutarsa..
Erkek arkadaş olmadan diktirmek daha mı iyi ama bence acele etme canım belki 5 sene sonra evlenceksin orası açılırBen de parayı denkleştirince yaptırmak istiyorum aynen erkek arkadaşım vs olmadan. Hiç evlenmeyecek bile olsam hayatıma bakire devam etmek istiyorum.
Bir de ben koruyamam gibi geliyor muhakkak bi arıza çıkar yani... tuvaletimi yaparken banyo yaparken falan nelere dikkat etmej gerekiyor onun stresi de ayrı.Hayırlı olsun canım Allahın izniyle tutar inşallah hep mutlu ol.. darısı başımıza.. içimi rahatlattın sağol.. peki kimliğimizi vermesek ismimizi farklı söylesek olur mu
Canim onu bi sor whatsaptan istersen ama ben söyledim.. bide şey mesela icerdeki kiz beni sordu birine cok benzio adi ne die hemsireler guldu hastalar hakkinda bilgi vermiyoruz dediler o hosuma gitti.. ynj icim rht o yönden ama bence kabul ederler isim vermesende..Hayırlı olsun canım Allahın izniyle tutar inşallah hep mutlu ol.. darısı başımıza.. içimi rahatlattın sağol.. peki kimliğimizi vermesek ismimizi farklı söylesek olur mu
Canim bi aydan sonra sıkıntı olmuyomus yoksa sakarya fln da bi yil önce yaptrfi illaki o da ters hareket yapmıştır ama bilerek saglam dikiomua öyle dedi turgay bey cok guzel oldu dar oldu istersen bi tutunca gel darlığını kontrol edeyim ayarliyim bazen cok dar oluyo dedi. Zaten sakaryayla maviminvalde o yuzden zorlanmıştıBir de ben koruyamam gibi geliyor muhakkak bi arıza çıkar yani... tuvaletimi yaparken banyo yaparken falan nelere dikkat etmej gerekiyor onun stresi de ayrı.
Bilmiyorum ki canım açılma yapar mı. Ama ortada bir şey yokken yapayım ki evleneceğim kişiye karşı kendimi daha az kötü hissedeyim bu olayı unutayım diyorum .Erkek arkadaş olmadan diktirmek daha mı iyi ama bence acele etme canım belki 5 sene sonra evlenceksin orası açılır
Benim de yk evlilk filan ne zmn olur bilmiom da ben 2 ay sonra hemen yptirdim eski halime donmek istiodim cunkuBilmiyorum ki canım açılma yapar mı. Ama ortada bir şey yokken yapayım ki evleneceğim kişiye karşı kendimi daha az kötü hissedeyim bu olayı unutayım diyorum .
Peki kime yaptırdın geçmiş olsun iyi misinBenim de yk evlilk filan ne zmn olur bilmiom da ben 2 ay sonra hemen yptirdim eski halime donmek istiodim cunku
Turgay beye yaptordim daha iyim canm❤Peki kime yaptırdın geçmiş olsun iyi misin
Canim o biraz zormus o yuzden bende yaptrmadim labioplasty daha agir bi ameliyatmis ikisi birlesince nolur bilmiyorumArkadaşlar bi de bu ameliyatla birlikte lapioplasti ameliyatı olan var mı benim dudakları çok büyük
Acıdı mı peki hissettin mi? Nelere dikkat ettin iyi korumuş musun?Turgay beye yaptordim daha iyim canm❤
Yok sadece igneyi hissetm ekimde kontrole gidicem yazarim ama tuttu snrm cunku bi bosluk yok doogunluk varAcıdı mı peki hissettin mi? Nelere dikkat ettin iyi korumuş musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?