Benim de bugün 3. Günüm bi tuhaf bazen sizliyo aniden bazen sanki hicbisey yokmus gibi.. ozellikle ayaktayken hissetmiyorum galiba dikkatli adim atiyorum ondan.. uzanirken biraz gerilio acio

Kızlar bisey sorcam ben dikimden beri 3 gundur banyo yapmadim korkudan yarin yapcam ama simdi orasini nasil temizlicem sadece su dökünce temizlenmezki o bolge.. öyle mi yapmam gerek? Sabun fln ipleri erken eritebilir dedi turgay bey ama ee napcaz bi ay pis mi durcaz

Bende 2014 ten beri bu sayfaya üyeyim.Doktorları baya araştırdım. Ebru ve Harun özkanı önermiyorlar özellikle ebrudan memnun kalmayan çok var.Turgay bey ve akın beyden memnun kalmış çoğunluk. Akın beyden tutmayan duymadım ama Turgay beyden daha çok tutan olmuş.

Kızlar nolur bisey söyleyin su an cok kotuyum 4.gunum az önce birden hapsrdim ayaktayken bacaklarim kapaliydi ama.. sonra orda bi ıslaklik hissettim akintyla karisik kan gibi bisey geldi ama kan mi yoksa pansuman yaptgm sivimi ya da birikmis kanmiydi anlamadim kizlar bi hapsrkla bozulmaz dimi ya nolur biseyler yazin Allahim bi ay olsa da hemen kontrol ettrsem o kadar koruyorum bi hapsrkla bozulursa cok üzülürüm ne kadar zor gidip yaptrdim

Yok canım o sürdüğün ilaç gelmiştir. cunku doktorum bana da demişti gelebilir korkma diye

Yok canım o sürdüğün ilaç gelmiştir. cunku doktorum bana da demişti gelebilir korkma diye
Tamam canim zaten 3 gundur kanama olmuyo galiba biraz da o birikmis ilacla beraber geldi hemsiresine sordum turgay beyin o da öyle imkansız dedi cok korktum hayirlisiyla bi ayi atlatsam cok tesekkur ederim size de ya hemen destek oluyosunuz

Ya en azindan 2 haftada biraz kaynamis oluyoya 2 hafta olsa az da olsa rahatlicam en azindan kaynamis sey bozulmaz hapsrnca falan..

Ayy canım Allah korusun ama dedikleri gibi bozulmaz herhalde hapşurukla falan öyle bişey olsaydı hemen hemen herkesin bozulmuş olurdu sanırım

Bu arada bi arkadaş esneme olursa işlemden sonra kanama olmuyormuş diye duymuş bugün merve hanım diyodum meğer nermin hanımmış neyse onu sordum akın beyin işleminde esneme olması söz konusu mu diye çift kat yapılan fleplerde esneme söz konusu olamazmış ve olurda tutmazsa nolcak diye sordum tutmama gibi bi durumla şu ana kadar karşılaşmadık ama olduki tutmadı ücret almadan tekrardan müdahele edilir dedi herkesin bilgisi olsun diye burdan yazıyorum

Yaa kızlar bişey sorcam benim bu zar esnekliği konusunda hala kafam karışık yaa yaa zarımın esnek olması nedeniyle tutmuş olsa dahi kanama olmazsa peki? Ben bunu sordum nermin hanıma ama zaten amaç bu dedi esnekte olsa normalde olsa bu işlemin yapılış amacı zaten kanaması kanama gibi bi durum söz konusu değil diyor ve ben çok korkuyorum hala yaaa birde harun özkana olan biri yazmıştı yaa zarı esnek olup ameliyet olan ve kanamayan o durum beni çok korkutuyor off sizce olur mu yaa

Canım benim bir arkadaşımın da esnekti kan gelmez dedi doktor ama kimseyle birlikte olmamıştı evleneceği insan da bunları önemsiyordu sırf kan için bu işlemi yaptırdı ve kanaması oldu. Yani bu işlem sırf birliktelik yaşayan insanlara yapılmıyor. Zarının esnek olup olmaması bir engel teşkil etmiyor yani söyledikleri gibi amaç zaten kanayacak yapıya getirmek.

Evet canım haklısın ama çok korkuyorum ben yinede yaa olmazsa diye.. Peki canım arkadaşın hangi doktora ve ne zaman yaptırmıştı?

Gece kusu senin dedigjn mikrocerahik operasyin oda eski kizlik zarina yapilan iliakiden 1 hafta sonra dokular kendjni yitirmeden yapilan eski kizlik zarina ama flep yepyeni birsey yeni bi zar yapiliyor eski zarinla alakasi yok eski zarinin onune yanlardan 2 duvar cikario ve ikisini ortada birlestiriyor ufak bir delik birakio adet kani icin ve penis icin

Bogaz manzarasi canim bende inan sen gibuym ama hapsurmayla aksirmayla bozulcak bisi degil kendini yipratma aklina takilan ne olursa olsun whatsaptan yazion turgay beye gaz bile ciksa yaziom bende ama bende cok sert oksurmustum kendni yiyup bitirme bacaklarini cok acma 2 hafta icinde sizma seklinde kanama olabilir benim bugun su gibi bisi geldi hemen turgay beye yazdim icinde birikmistir dedi birsey olmaz dedi pazartesi 1 ay doluyor sukurlee olsun kontrole giidicem ekim gibi ve oranin resmini cektiecem guzel haberlri alayim hemen yazcam sizede bu arada netim ykktu kizlar isleeim de yogun gelirm gene kendinizi uzmeyin yeter artik uzuldugumuz hersey guzel olacak Allaha emanet olun

Dus alirkende hic orama birsey surmedim normal yikandi mikrop kapmaaindan endissli isen kucuk dudaklari hafif ayir ordan su dok ben oyle yapiom el temasi pek yapmiom batikonu skmayi unutma sen onu hep yap 2 kere gunde

Kızlar o Ebru’ya beddua ediyorum artık allah belasını versin beni kalıcı diye kandırdı düğünüm olmamasına rağmen son kontrol diye gittim geçici için dikiş attı gönderdi ilk yaptığı işlem de geçiciymiş şimdi de düğünüm var diye geçici dikiş attı gitti ve benim birlikteliğim falan olmadı Emin’im okuyordur da buradaki yazılanları falan o yılan asistanı yada kendi 6bin liraya yakın da paramı aldı kesinlikle para almayız dediği şeyden ya da o yılan asistanı cebe indirdi bilmiyorum şakın o kadına gitmeyin şakın melek yüzlü şeytan tatlı diliyle sizi kandırıyo aslaaaa gitmeyin şimdi artık geçici yapan başka bi dolandırıcı arıyorum elim mahkum maalesef düğüne çok az kaldı Ankara’da geçici yaptırcam. Düğün öncesi o konuyu da nasıl halledecek bilmiyorum

Akın beyin yada Turgay beyin numarası olan bana özelden yazabilir mi 15 gün sonra falan şu geçici dikişim düştükten sonra fotoğraf gönderip durumumu sormak istiyorum tüm çeyiz paramı yatırdım daha tek bi çeyizim bile Yok beni bu duruma düşüren herkesin ama herkesin allah belasını versin

Kızlar ben hesabımı kapatıyorum. Yeniden işlem yaptirana kadar da girmeme kararı aldım. Evimi taşıyorum onun yoğunluğu olucak zaten. Allah hepinizin yardımcısı olsun ben bana bunu yaşatan insanla tun anılarımızı şuan olduğum yerde yaşadım ve bu katlanılamaz birşey psikolojikmen düzeltemiyorum kendimi kendimden kaçamıyorum bari buralardan uzaklaşayim dedim. Kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…