- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Yok canım o sürdüğün ilaç gelmiştir. cunku doktorum bana da demişti gelebilir korkma diyeKızlar nolur bisey söyleyin su an cok kotuyum 4.gunum az önce birden hapsrdim ayaktayken bacaklarim kapaliydi ama.. sonra orda bi ıslaklik hissettim akintyla karisik kan gibi bisey geldi ama kan mi yoksa pansuman yaptgm sivimi ya da birikmis kanmiydi anlamadimkizlar bi hapsrkla bozulmaz dimi ya nolur biseyler yazin Allahim bi ay olsa da hemen kontrol ettrsem o kadar koruyorum bi hapsrkla bozulursa cok üzülürüm ne kadar zor gidip yaptrdim
Tamam canim zaten 3 gundur kanama olmuyo galiba biraz da o birikmis ilacla beraber geldi hemsiresine sordum turgay beyin o da öyle imkansız dedi cok korktum hayirlisiyla bi ayi atlatsamYok canım o sürdüğün ilaç gelmiştir. cunku doktorum bana da demişti gelebilir korkma diye
Canım benim bir arkadaşımın da esnekti kan gelmez dedi doktor ama kimseyle birlikte olmamıştı evleneceği insan da bunları önemsiyordu sırf kan için bu işlemi yaptırdı ve kanaması oldu. Yani bu işlem sırf birliktelik yaşayan insanlara yapılmıyor. Zarının esnek olup olmaması bir engel teşkil etmiyor yani söyledikleri gibi amaç zaten kanayacak yapıya getirmek.Yaa kızlar bişey sorcam benim bu zar esnekliği konusunda hala kafam karışık yaa yaa zarımın esnek olması nedeniyle tutmuş olsa dahi kanama olmazsa peki? Ben bunu sordum nermin hanıma ama zaten amaç bu dedi esnekte olsa normalde olsa bu işlemin yapılış amacı zaten kanaması kanama gibi bi durum söz konusu değil diyor ve ben çok korkuyorum hala yaaa birde harun özkana olan biri yazmıştı yaa zarı esnek olup ameliyet olan ve kanamayan o durum beni çok korkutuyor off sizce olur mu yaa
Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştı 1 sene önceEvet canım haklısın ama çok korkuyorum ben yinede yaa olmazsa diye.. Peki canım arkadaşın hangi doktora ve ne zaman yaptırmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?