- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canm cok uzuldum senin icin inankiAkın beyin yada Turgay beyin numarası olan bana özelden yazabilir mi 15 gün sonra falan şu geçici dikişim düştükten sonra fotoğraf gönderip durumumu sormak istiyorum tüm çeyiz paramı yatırdım daha tek bi çeyizim bile Yok beni bu duruma düşüren herkesin ama herkesin allah belasını versin
Saol.canm insallahhCanım geçmiş olsun inşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyoruz
Canim benim agri esigim cok yuksek oldugu icin tam ne zaman agrio hissedemiyorumki o da kötü bi an kendi kendime dustu fln saniyorum dikisler.. sonra bi an acio oh be diyorum.. cok cok sukur ben su an da rahatim yan oturuyorum ya da ayakta kaliyorum caogu zaman uzanmaya çalışıyorum ve camasr giymiyorum galiba turgay bey giyme de kurusun daha cabuk iyilessin demisti burdan birine galiba o yuzden.. böyle böyle bi hftayi atlattim cok sukur..Kizlarrrr bugun tam 1 ay oldu hala yan oturuom iyice alismism ve cok rahatim artik neden blmiyorim ama hic biesey yok gibi kuş gibiyim oram da norml dolgunluk falan gecti 6 hafta dolsun istanbul yolcusuym kontrole gidicem ondan sonra ben de size tavsiyeleri mi ve uyguladigm herseyi yazicam dua edin ne olursunuz tutmus olsun
Ya canim benc E actirma.. cunku hicbi doktor hamile olup gidince esinin yaninda aaa sen dikim yaptrmissin demez.. hic bosuna actirma benceAnlasilma gibi bi durum var demedi ben dikim yapiyorum ve suan sadece ona baktigim icin anlarim diyo ama sen hamile olsan rutin muayenede anlasilmaz diyo bide kizlar benim fiziksel bi engelim var ve normal dogum yapamam yine de alttan kontrol ediyolar mi biliyo musunuz
Gelmedi canim mesajin goremedimYok canım hamile kaldığın zaman öyle alttan bir kontrol yapmazlar kan tahlili yaparlar kesin sonuç için ilk başta test olur diye düşünüyorum doğuma kadarda normal bile olmuş olsa zaten dikişlerinin çoğu kaybolmuş belli değilmiş sıkıntı olmaz yani orası çoktan açılmış olur sıkıntı olmaz yani merak etme eskiden bile bakılmaz diye düşünüyorum ordan ne anlaşılacak hamile olup olmadığı.. Bu arada canım özelden sana yazdım bi bakabilirmisin aceba ?
Insallah olmaz tek korkum o suaanBen normal doğum da olsa sezeryan da olsa her türlü kontrol ediyorlar diye biliyorum. Ama etseler bile belli olmaz seninki canım merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?