Sakarya iliskiye gir her gün açılır zaten o zamana kadar da bisey kalmaz kasma bu kadar ayrıca hamilelikte alttan kontrol de oluyo keseyi falan görmek için alttan alet falan sokuyolar ama esini de kapının önünde bekletiverirsin en fazla yani hasta mahremiyeti diye bisey var ne olursa olsun senden izinsiz hic hir doktor kimseye hic bisey soyleyemez eger icinde aziick şüphe bile kalırsa eşini kapının önünde beklet doktoru sokma

Kızlar benim dikimden bi hafta gecti ama o bölgem bacaklarimi kapali tutmaktan pisti galiba yani nemli oluo sürekli tam peceteyi bastiramadigim icin iyi kurulayamiyorum. Siz nasil yaptiniz olmadi mi pisik fln

Evet kesinlikle oyle yapayim ve actirmayayim doktorda onermedi zaten dilerim bi sikinti cikmaz bu saatten sonra hersey guzel giderken bozulsun istemiyorum

Kızlar benim dikimden bi hafta gecti ama o bölgem bacaklarimi kapali tutmaktan pisti galiba yani nemli oluo sürekli tam peceteyi bastiramadigim icin iyi kurulayamiyorum. Siz nasil yaptiniz olmadi mi pisik fln
Canim bende de oldu o bölge surekli birleşik durduğu için oluyo iç çamaşırsiz uyu elinden geldigince ve geceleri 20 dk falan bacaklarının arasına buz koy torbayla falan o bölge soğuk olsun tam bölgenin üstüne koyma ama buzun soğuğunu da alsın yani o iyi gelir

Sürekli de peceteye sivi sabunu sık ilk onunla güzelce üstten sil bacaklarının arasını sil dudakları ayırmadan sonra kuru peceteyle üstünden sil bu islemi de ozellikle her tuvaltten sonra yao

Sürekli de peceteye sivi sabunu sık ilk onunla güzelce üstten sil bacaklarının arasını sil dudakları ayırmadan sonra kuru peceteyle üstünden sil bu islemi de ozellikle her tuvaltten sonra yao
Buz mantikli.. ama turgay bey sabun o bölgeye sürme dedi dikişler erken erir dedi onu nasil yapcaz aayyy rahat rahat yikadigim günlere kavussam bi su an cok pis hissediyorum kendimi

Evde de hep ic camasrsz geziyorum zaten disari çıkarken bi tek giyiyorum bide ped rahatsiz ettigi icin kullanmadim hic batio yoksa. En rahati camasirsiz

Akın bey sabunla alakalı bisey söylemedi yani doktordan doktora fark var sanırım. Valla canim daha 1 ay hatta 2 ay falan içini acip derinlemesine temizleyemiceksin o kadar rahatsiz oluyoki insan ama mecbursun. Hele bide pislikten kaşıntı da oldukca fazla oluyo insan cildiriyo yemin ederim zaten tüyler falan cikiyo onları anlatmak bilr istemiyorum

Evet tüyler basli basina sorun korkudan dokunamiyorum ama dus da alsam o bolgeyi tam degdrmedigim icin olsugu gibi kalio aldi basini gitti neyse bide turgay beyin asistanina sorayim bakim ama denicem söylediklerini cok sagol canim:)

Evet kesinlikle oyle yapayim ve actirmayayim doktorda onermedi zaten dilerim bi sikinti cikmaz bu saatten sonra hersey guzel giderken bozulsun istemiyorum

Çıkmaz canım bence her türlü bi çare bulunur sadece panik yapma o anda yeter bence diye düşünüyorum çünkü panik yaparsan dikkat çeker ve herşeyin her türlü çaresi var dediğim gibi sadece panikleme ve önceden düşün herşeyi şöyle olursa şöyle yaparım şöyle söylerim şöyle olur gibisinden

Buz mantikli.. ama turgay bey sabun o bölgeye sürme dedi dikişler erken erir dedi onu nasil yapcaz aayyy rahat rahat yikadigim günlere kavussam bi su an cok pis hissediyorum kendimi

Canım çok zordur eminimki okurken gözümde canlandı resmen öZellikle kendini pis hissetme duygusunun nasıl kötü bir his olduğunu anlayabiliyorum ama bak bir hafta bile geçti üzerinden az kaldı neyseki sabrın sonu selamet olucak inşallah canım benim dikkat et kendine

Miamiley sen naptın canım gittin mi muayeneye ne dedi doktor tutmuş mu ?
Canim gitmedim ben fotoğraf atacaktım whatsapptan 2 gün once normalde ama zorlandım biraz yanlis bisey yaparim diye çekindim guzel cekemedim onu da anlamadı akin bey belli olmuyo dedi sen hiç kendini kasma haftaya pazar günü fotoğraf atarsin istediğimiz gibi sonuç elde ederiz dedi iste bu pazar fotoğraf aticam hayirlisiyla herseyden sizi haberdar edicem yardimc8 olabilirsem ne mutlu bana

Anladım canım iyi olmuş dediğin gibi yanlış bişey yaparsın bu zamana kadar ki çektiğin tüm emekler çöpe gider Allah korusun tekrar baştan yaşarsın pazar günü daha iyi duruma gelir çeker atarsın ve inşallah çok güzel bir şekilde tutmuştur canım yaa muhakkak haberdar et bizleride Allahım yardımcın olsun ve herkesin yardımcısı olsun inşallah

Benim ağrım niye olmuyo ya bi hafta oldu küçük adım attığımda gayet rahat yürüyorum günde bi kere oluyosa sizlama oluyo o da 5 10 dk kadar sonra yine iyiyim.. tabiki cok sukur ama ne bilim burda herkes cok agriyo diodu agri esigim yuksek de bu kadar mi yuksek

Ağrı eşiğinden değil canim benim zaten ağrı kalmiyo ki ilk iki üç gün azıcık oluyo en fazla sonra geciyo abartılacak bisey yok. Ilk gün hatta ilk iki saat falan zorluyo sadece farkli geliyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…