- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
Evet kesinlikle oyle yapayim ve actirmayayim doktorda onermedi zaten dilerim bi sikinti cikmaz bu saatten sonra hersey guzel giderken bozulsun istemiyorumSakarya iliskiye gir her gün açılır zaten o zamana kadar da bisey kalmaz kasma bu kadar ayrıca hamilelikte alttan kontrol de oluyo keseyi falan görmek için alttan alet falan sokuyolar ama esini de kapının önünde bekletiverirsin en fazla yani hasta mahremiyeti diye bisey var ne olursa olsun senden izinsiz hic hir doktor kimseye hic bisey soyleyemez eger icinde aziick şüphe bile kalırsa eşini kapının önünde beklet doktoru sokma
Bisey olmaz merak etme içini ferah tut iliskiye gir zamanla açılır belli olmaz bile daha takma keyfini çıkar guzel günlerinEvet kesinlikle oyle yapayim ve actirmayayim doktorda onermedi zaten dilerim bi sikinti cikmaz bu saatten sonra hersey guzel giderken bozulsun istemiyorum
Canim bende de oldu o bölge surekli birleşik durduğu için oluyo iç çamaşırsiz uyu elinden geldigince ve geceleri 20 dk falan bacaklarının arasına buz koy torbayla falan o bölge soğuk olsun tam bölgenin üstüne koyma ama buzun soğuğunu da alsın yani o iyi gelirKızlar benim dikimden bi hafta gecti ama o bölgem bacaklarimi kapali tutmaktan pisti galiba yani nemli oluo sürekli tam peceteyi bastiramadigim icin iyi kurulayamiyorum. Siz nasil yaptiniz olmadi mi pisik fln
Buz mantikli.. ama turgay bey sabun o bölgeye sürme dedi dikişler erken erir dedi onu nasil yapcaz aayyy rahat rahat yikadigim günlere kavussam bi su an cok pis hissediyorum kendimiSürekli de peceteye sivi sabunu sık ilk onunla güzelce üstten sil bacaklarının arasını sil dudakları ayırmadan sonra kuru peceteyle üstünden sil bu islemi de ozellikle her tuvaltten sonra yao
Evde de hep ic camasrsz geziyorum zaten disari çıkarken bi tek giyiyorum bide ped rahatsiz ettigi icin kullanmadim hic batio yoksa. En rahati camasirsizCanim bende de oldu o bölge surekli birleşik durduğu için oluyo iç çamaşırsiz uyu elinden geldigince ve geceleri 20 dk falan bacaklarının arasına buz koy torbayla falan o bölge soğuk olsun tam bölgenin üstüne koyma ama buzun soğuğunu da alsın yani o iyi gelir
Evet tüyler basli basina sorun korkudan dokunamiyorum ama dus da alsam o bolgeyi tam degdrmedigim icin olsugu gibi kalio aldi basini gitti neyse bide turgay beyin asistanina sorayim bakim ama denicem söylediklerini cok sagol canim:)Akın bey sabunla alakalı bisey söylemedi yani doktordan doktora fark var sanırım. Valla canim daha 1 ay hatta 2 ay falan içini acip derinlemesine temizleyemiceksin o kadar rahatsiz oluyoki insan ama mecbursun. Hele bide pislikten kaşıntı da oldukca fazla oluyo insan cildiriyo yemin ederim zaten tüyler falan cikiyo onları anlatmak bilr istemiyorum
Evet kesinlikle oyle yapayim ve actirmayayim doktorda onermedi zaten dilerim bi sikinti cikmaz bu saatten sonra hersey guzel giderken bozulsun istemiyorum
Buz mantikli.. ama turgay bey sabun o bölgeye sürme dedi dikişler erken erir dedi onu nasil yapcaz aayyy rahat rahat yikadigim günlere kavussam bi su an cok pis hissediyorum kendimi
Canim gitmedim ben fotoğraf atacaktım whatsapptan 2 gün once normalde ama zorlandım biraz yanlis bisey yaparim diye çekindim guzel cekemedim onu da anlamadı akin bey belli olmuyo dedi sen hiç kendini kasma haftaya pazar günü fotoğraf atarsin istediğimiz gibi sonuç elde ederiz dedi iste bu pazar fotoğraf aticam hayirlisiyla herseyden sizi haberdar edicem yardimc8 olabilirsem ne mutlu banaMiamiley sen naptın canım gittin mi muayeneye ne dedi doktor tutmuş mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?