- 1 Eylül 2018
- 72
- 47
- 3
- 32
Ağrı eşiğinden değil canim benim zaten ağrı kalmiyo ki ilk iki üç gün azıcık oluyo en fazla sonra geciyo abartılacak bisey yok. Ilk gün hatta ilk iki saat falan zorluyo sadece farkli geliyo çünkü
aynen benımde öyle olmustu aman aman bi ağrı olmuyor bazı arkadaslar gerçekten cok abartıyor. sadece biyeriniz kesilip dikiş atıldıgında nasıl dıkkat edıyorsanız bunada öyle dikkat etmelisiniz olağanüstü şeyler yapmaya gerek yok. ilk gün rahatsızlıgın olur sadece. diğer günler sadece ani hareket yada birden dikkat etmeden oturunca acıyabilir. onun dışında aman aman bişey olmuyor
Özelden yazdım lütfen cevap verirmisinizKizlar ankarada kalici dikim olmayin kalici istiyosaniz turgaya gidin ben bi sene sonra kanadim cok da zorlandim ilk gibi buraya gun gun yazdim cok korkuyodum herkes biliyo ama cok guzel gecti kanayana kadar tavsiye etmedim hatta kizlara acelesi olmayan beni beklesin dedim ama yasadim artik ve kesinlikle gidin turgaya yaptirin iki uc sene spnra girseydim de kanarmis
Canim fotoğrafla anlıyolarsa bende turgay beye bi ay sonra foto atsam kabul eder mi acaba ya kontrolde sıkıntı çünküCanim gitmedim ben fotoğraf atacaktım whatsapptan 2 gün once normalde ama zorlandım biraz yanlis bisey yaparim diye çekindim guzel cekemedim onu da anlamadı akin bey belli olmuyo dedi sen hiç kendini kasma haftaya pazar günü fotoğraf atarsin istediğimiz gibi sonuç elde ederiz dedi iste bu pazar fotoğraf aticam hayirlisiyla herseyden sizi haberdar edicem yardimc8 olabilirsem ne mutlu bana
Valla bilmiyorum canim onu sorman lazim bi, her doktor farklı çünkü bu fotoğraf olayını bi akin bey yapiyo diye biliyorum ben ama başkasında duymadım hiçCanim fotoğrafla anlıyolarsa bende turgay beye bi ay sonra foto atsam kabul eder mi acaba ya kontrolde sıkıntı çünkü
Kuzum 1 haftaan gecti bileKızlar bu kasinti meselesini sordum esra hanima batikondan kayanaklı olabilir dedi batikonu bi dk bekletip durulayabilirsin dedi bide alerji hapı da iyi gelirmiş kaşıntı cok illerdi düzeydeyse.. sagolsun gerckten ne sorsam gece gündüz uzun uzun yazio bana evlenene kadar yanınızdayız fln dio cok mutlu oldum insan ihtiyaç duyuyo ya bide su 3 hafta sonra tuttuğunu duysam..
Canim seninki iyileşme sürecindeki kasinmaymis.. normal ama kaşıma bu saatten sonra tabiki bisey olmaz artık dikiş kapandı ama yine de dayan kuzum ya.. bi sor istersen esra hanima yine de.. kot fln da bence artık giyebilirsin.. kontrole ne zaman gitceksin?Bide kizlar kasiniyor yaa kasimak istiom kucuk dudaklarmin arasi gidişio boyle tatli tatli napaim sizce akinti makinti yok niye kasinio ki
6. Hafta sonunda insallah kuzum herahlde kuzum bide gergin oturunca dolgunluk oluyordu oda gecti ayy insallah tutmustur kuzumCanim seninki iyileşme sürecindeki kasinmaymis.. normal ama kaşıma bu saatten sonra tabiki bisey olmaz artık dikiş kapandı ama yine de dayan kuzum ya.. bi sor istersen esra hanima yine de.. kot fln da bence artık giyebilirsin.. kontrole ne zaman gitceksin?
Kuzum evet daha 3 hafta gecsin iyice gerilio resmen hissediosun sanki kucuk dudaklari cekio gibilerKızlar ya biraz sacma gelebilir ama bu işlemden sonra o bölgemde iç dudaklar kötüydü benim sarkık gibi labioplasty düşünüyodum ama şimdi baktığımda baya birleşik.. gerci ben açıp bakmıyorum ayaktayken üstten öylesine bakiyorum ama baya duzgun duruyo acaba dikildiği icin o kısım gerilio mu ki..
yaptrmayanlar lütfen benim yaptığım hatayı yapip beklemeyin yalniz başınıza gidip yaptrilabilcek kadar kolay bişey ben o kadar buyuttumki gözümde..
Hadi ya ayy insallah o günleri görürüm artik bende.. peki kontrole yine turgay beye mi gitceksin karar verdin miKuzum evet daha 3 hafta gecsin iyice gerilio resmen hissediosun sanki kucuk dudaklari cekio gibiler
İnsallah kuzum hepimiz kurtuluruz..İnşallah daha fazla zahmet çekmezsiniz kızlar yaa öylece kalır saykoylu35 in ki daha uzun süreli olduğuna göre demekki gerginleşiyo keşke öyle olsunda başka bişeye gerek duymazsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?