aynen benımde öyle olmustu aman aman bi ağrı olmuyor bazı arkadaslar gerçekten cok abartıyor. sadece biyeriniz kesilip dikiş atıldıgında nasıl dıkkat edıyorsanız bunada öyle dikkat etmelisiniz olağanüstü şeyler yapmaya gerek yok. ilk gün rahatsızlıgın olur sadece. diğer günler sadece ani hareket yada birden dikkat etmeden oturunca acıyabilir. onun dışında aman aman bişey olmuyor

Ağrı eşiğinden değil canim benim zaten ağrı kalmiyo ki ilk iki üç gün azıcık oluyo en fazla sonra geciyo abartılacak bisey yok. Ilk gün hatta ilk iki saat falan zorluyo sadece farkli geliyo çünkü

ayy inanmıyorum ya boşuna müsait zaman bekledim bende hep.. bu kadar hafif olduğunu bilsem hemen yaptrrdım insanları da korkutuolar boşuna. bide ağrı kesiciye fln boşa para verdim :) çok şükür Rabbime hiç düşündüğüm gibi zor ilerlemio süreç..

Özelden yazdım lütfen cevap verirmisiniz

Canim fotoğrafla anlıyolarsa bende turgay beye bi ay sonra foto atsam kabul eder mi acaba ya kontrolde sıkıntı çünkü

Kızlar bu kasinti meselesini sordum esra hanima batikondan kayanaklı olabilir dedi batikonu bi dk bekletip durulayabilirsin dedi bide alerji hapı da iyi gelirmiş kaşıntı cok illerdi düzeydeyse.. sagolsun gerckten ne sorsam gece gündüz uzun uzun yazio bana evlenene kadar yanınızdayız fln dio cok mutlu oldum insan ihtiyaç duyuyo ya bide su 3 hafta sonra tuttuğunu duysam..

Kuzum 1 haftaan gecti bile

Bide kizlar kasiniyor yaa kasimak istiom kucuk dudaklarmin arasi gidişio boyle tatli tatli napaim sizce akinti makinti yok niye kasinio ki
Canim seninki iyileşme sürecindeki kasinmaymis.. normal ama kaşıma bu saatten sonra tabiki bisey olmaz artık dikiş kapandı ama yine de dayan kuzum ya.. bi sor istersen esra hanima yine de.. kot fln da bence artık giyebilirsin.. kontrole ne zaman gitceksin?

Kızlar ya biraz sacma gelebilir ama bu işlemden sonra o bölgemde iç dudaklar kötüydü benim sarkık gibi labioplasty düşünüyodum ama şimdi baktığımda baya birleşik.. gerci ben açıp bakmıyorum ayaktayken üstten öylesine bakiyorum ama baya duzgun duruyo acaba dikildiği icin o kısım gerilio mu ki..
yaptrmayanlar lütfen benim yaptığım hatayı yapip beklemeyin yalniz başınıza gidip yaptrilabilcek kadar kolay bişey ben o kadar buyuttumki gözümde..

6. Hafta sonunda insallah kuzum herahlde kuzum bide gergin oturunca dolgunluk oluyordu oda gecti ayy insallah tutmustur kuzum

Kuzum evet daha 3 hafta gecsin iyice gerilio resmen hissediosun sanki kucuk dudaklari cekio gibiler

İnşallah daha fazla zahmet çekmezsiniz kızlar yaa öylece kalır saykoylu35 in ki daha uzun süreli olduğuna göre demekki gerginleşiyo keşke öyle olsunda başka bişeye gerek duymazsınız inşallah

Kizlar doktorla tekrar konustum o doku vajinanla uyusmus dogal hale gelmis kesinlikle actirma actirirsan cok genis olacak ne sen ne esin zevk almayacak diyo hicbi doktor da anlayamaz binbir cesit vajina sekli var herkesinki farkli olur anlayamaz korkma unut artik diyo

Insallah dedigi gibi olur canim ben biraz takintiliyimdir insallah rahat olabilriim ama buna da sukur gerdegi sorunsuz atlattim simdiye kadar bi sorun yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…