- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
artık geride bırak canım darısı bize inşallah ya.Insallah dedigi gibi olur canim ben biraz takintiliyimdir insallah rahat olabilriim ama buna da sukur gerdegi sorunsuz atlattim simdiye kadar bi sorun yok cok sukur
Psikolojik olarak nasıl atlattın çok merak ediyorum canım her hangi bi yardım aldın mı?Insallah dedigi gibi olur canim ben biraz takintiliyimdir insallah rahat olabilriim ama buna da sukur gerdegi sorunsuz atlattim simdiye kadar bi sorun yok cok sukur
Emin ol diktirdikten sonra bile yılların yorgunlugu kalkiyo insanin ustunden..Psikolojik olarak nasıl atlattın çok merak ediyorum canım her hangi bi yardım aldın mı?
sen akın beyden randevu almamısmıydınkızlar turgay beyin asistanı esra hanımla konuştum durumumu ve düşündüklerimi anlattım açıkladım ve yardımcı oluyo sağolsun her konuda nasıl rahatladım anlatamam özellikle esra hanım gerçekten melek gibi bi insan Allah ondan bin kere razı olsun şu an bir rahatladım ki anlatamam iyiki konuşmuşum anlatmışım durumumu çok utanmıştım anlatırken ama anlayışla karşıladı ve sonuç olarak 19 eylülde Turgay beyde ameliyat olacağım bilginiz olsun randevumu aldım bu arada benim ismimi sordu sadece randevu yazdı ama sıkıntı olmaz değil mi
Yok beni de öyle yapmıştı da sen akin beye yaptrmiyo muydun fikir mi degistirdinkızlar turgay beyin asistanı esra hanımla konuştum durumumu ve düşündüklerimi anlattım açıkladım ve yardımcı oluyo sağolsun her konuda nasıl rahatladım anlatamam özellikle esra hanım gerçekten melek gibi bi insan Allah ondan bin kere razı olsun şu an bir rahatladım ki anlatamam iyiki konuşmuşum anlatmışım durumumu çok utanmıştım anlatırken ama anlayışla karşıladı ve sonuç olarak 19 eylülde Turgay beyde ameliyat olacağım bilginiz olsun randevumu aldım bu arada benim ismimi sordu sadece randevu yazdı ama sıkıntı olmaz değil mi
Yok beni de öyle yapmıştı da sen akin beye yaptrmiyo muydun fikir mi degistirdin
İyi baklaim hayırlısı olsun canim sormak istediğim bisey olursa sor bana.. Turgay beye gittiğinde hemşirelere hemen söyle ucagim var diye hemen alsınlar seni ben o heyecanla unuttum 40 dk fln bekledim :)) söyleyince alıyorlar hemenAynen canım fikir değiştirdim sakaryanın durumunu kendime yakın bulduğum için ve parasal nedenden dolayı turgay beye gidemeyecektim yaa esra hanımla görüştüm durumumu anlattım çok iyi karşıladı bu yüzden ona gideceğim randevu aldım
Canım hemşiresi vardi bi tane o sürekli sonucta kesince kaniyo onu silip durdu işlem sırasında.. islem 20 dk fln sürdü 25 anca..Doktorlar bu işlemi hemşireyle birlikte mi yapıyorlar ya. Ben ebru hanımla tektim odada. Hemşiresi falan da yoktu bir sekreteri vardı sadece. Bir de sizin operasyon ne kadar sürdü ben 10 dk durdum ya da durmadım bitti tamam falan demişti hemen. Hoş o kadın kalıcı yapmıyor zaten de neyse.
Amin inşallah canmHakkınızda hayırlısı olsun ıns
İyi baklaim hayırlısı olsun canim sormak istediğim bisey olursa sor bana.. Turgay beye gittiğinde hemşirelere hemen söyle ucagim var diye hemen alsınlar seni ben o heyecanla unuttum 40 dk fln bekledim :)) söyleyince alıyorlar hemen
Hayir ben sanirim reklam olmadığına taa mayısta ben yaziyodum sana gideyimmi diye beni engelledi sakarya gitme bide ben sonuç alamazsam sende boşa gitmis olma benim sonucumu bekle dedi.. reklâm olsa öyle mi dee? Ayrıca bi yıl kim bekler reklam için? Trabzonda bile doktor numarası verdi bana kontrol icin saçmalamayın nolur kac senedir takiteyim iyle olsa anlardıkKizlar ozelden bana reklam yapiyosun falan yazmislar ben bi sene buraya yazdim ne kadarda umitsizdim bilen biliyo hatta dedim ki acelesi olmayan beni beklesin kac kisiyi beklettim oyle olumsuzda olsa yazacaktim ama olumlu oldu cok sukur hala hesabimi kapatmadim yardimci olmak icin ben mutlu olduysam atlattiysam herkes atlatsin diye yaziyorum benim gibi sonuc alsinlar diye olumsuz olsaydi yazacaktim gitmeyin diye olumlu oldu yazdim adam basardi ne diyeyim simdi kim bu dertten yaniyosa kurtulsun diye reklam falan degilim lutfen yazmayin oyle uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?