Psikolojik olarak nasıl atlattın çok merak ediyorum canım her hangi bi yardım aldın mı?
Emin ol diktirdikten sonra bile yılların yorgunlugu kalkiyo insanin ustunden..
Sakaryayi bilmem ama benim öyle oldu bide kanamam olursa artik tertemiz bi hayata baslicam tövbe edicem herşeye bu hata bana büyük bi ders oldu..ve kendimden daha değerli degilmis hiçbişey bunu cok net anladim..

Kızlar adet geciktirici ilacım bitti bugün galiba 2 3 güne adet olurum.. yani dikimden sonra 13. Günüme falan denk gelicek.. İnşallah sıkıntı olmaz dikim acısından turgay bey yok ondan hicbisey olmaz dikimden hemen sonra olsan bile o dikme zarar veremez dedi sakaryanın dediği aklima geldi hic oyle hoplayıp zıplayınca bozulcak bisey degil demistiya:) tek sıkıntı nemli kalması dün hep azcik sac kurutma makinesi tuttum 5 sn fln çok iyi geldi normalde genital bölgeye iyi degil ama şu an durum farkli kuru kalması lazim esra hanim bu fikri vermişti cok rahattım 2 gündür .. bakalim adet olunca nasil olcak..tavsiyeleriniz varsa söyleyin benden önce yaptırmış olan kızlar?

Bide ben iki gün bacaklarımı geceleri o kadar birlestirmisimki kaslarım ağrımış ve pişik olmuştum.. şimdi yatarken normal iki bacağım yan yana duruyo yanlis yapmıyorumdur insallah.. yani o bolge içerde onun açılması için motosiklete biner gibi fln açmak lazım bence o kadar da insallah uyurken fln açmıyorumdur.. herseyi yazıyorum buraya ama ben çok zorluk çektim gizli gizli takip edenler oluyo onlar çekmesin diye yaziyorum

Benimde zaman daraldı kızlar 5 gün sonra yolda olucam inşallah hatta belkide bu saatlerde yaptırmış bile olabilirim çok heyecanlıyım ve aşırı derecede de korku var sizlerin yazdıklarınızı görünce hem korkuyorum hemde bi an önce bende kkurtulmak istiyorum beynimde deli düşünceler sorular dolaşıp duruyor sanki kalbim duracakmış gibi hissediyorum off

kızlar turgay beyin asistanı esra hanımla konuştum durumumu ve düşündüklerimi anlattım açıkladım ve yardımcı oluyo sağolsun her konuda nasıl rahatladım anlatamam özellikle esra hanım gerçekten melek gibi bi insan Allah ondan bin kere razı olsun şu an bir rahatladım ki anlatamam iyiki konuşmuşum anlatmışım durumumu çok utanmıştım anlatırken ama anlayışla karşıladı ve sonuç olarak 19 eylülde Turgay beyde ameliyat olacağım bilginiz olsun randevumu aldım bu arada benim ismimi sordu sadece randevu yazdı ama sıkıntı olmaz değil mi

sen akın beyden randevu almamısmıydın

Yok beni de öyle yapmıştı da sen akin beye yaptrmiyo muydun fikir mi degistirdin

Evet canım almıştım ama ona gitmemeye karar verdim niye diye soracak olursan eğer sakaryanın durumuyla benim durumum şu an aynı esnek zar ve bir sene sonra düğünüm sakaryayı bir yıl öncesinden yazdıklarını hatırlıyorum akın beyin hastalarından hiç esnek zarı olup ve bir yıl sonra kanaması olan biriyle burda tanışmadığım ve okumadığım için benim aklımda çok büyük bir soru işareti oluşturmuştu çok korkuyordum dilede getirdim burada kafamın karışıklığı ve korkum bu yüzdendi eğer benimle aynı durumda olanı burda yazılarına rastlamış olsam direk tereddütsüz akın beye giderdim ki benim özelden konuştuğum hatta buraları okuduktan sonra sadece akın beye gitmeyi düşünüyodum ilk bu işlemi duyduğumda ve internete yazar yazmaz ilk turgay beyin ismiyle karşılaşmıştım emin olmamakla beraber onu düşünmüştüm söylediğim gibi burdaki yazılanları araştırıp tek tek okuyup konuya dahil olduğumda akın bey aklıma girmişti... ve sonuç olarak canım sakaryanın durumuma benzer durumundan dolayı turgay beye gideceğim inşallah

Yok beni de öyle yapmıştı da sen akin beye yaptrmiyo muydun fikir mi degistirdin

Aynen canım fikir değiştirdim sakaryanın durumunu kendime yakın bulduğum için ve parasal nedenden dolayı turgay beye gidemeyecektim yaa esra hanımla görüştüm durumumu anlattım çok iyi karşıladı bu yüzden ona gideceğim randevu aldım

İyi baklaim hayırlısı olsun canim sormak istediğim bisey olursa sor bana.. Turgay beye gittiğinde hemşirelere hemen söyle ucagim var diye hemen alsınlar seni ben o heyecanla unuttum 40 dk fln bekledim :)) söyleyince alıyorlar hemen

Doktorlar bu işlemi hemşireyle birlikte mi yapıyorlar ya. Ben ebru hanımla tektim odada. Hemşiresi falan da yoktu bir sekreteri vardı sadece. Bir de sizin operasyon ne kadar sürdü ben 10 dk durdum ya da durmadım bitti tamam falan demişti hemen. Hoş o kadın kalıcı yapmıyor zaten de neyse.

Canım hemşiresi vardi bi tane o sürekli sonucta kesince kaniyo onu silip durdu işlem sırasında.. islem 20 dk fln sürdü 25 anca..

Tamam canım sorum olursa sorarım muhakkak evet söyledim şimdiden doktor bey uçağı olanlara öncelik tanıyo demişti esra hanım ama unuturlar tabi bunu söylediğin iyi oldu gidince hemen hatırlatayım :)

Kizlar ozelden bana reklam yapiyosun falan yazmislar ben bi sene buraya yazdim ne kadarda umitsizdim bilen biliyo hatta dedim ki acelesi olmayan beni beklesin kac kisiyi beklettim oyle olumsuzda olsa yazacaktim ama olumlu oldu cok sukur hala hesabimi kapatmadim yardimci olmak icin ben mutlu olduysam atlattiysam herkes atlatsin diye yaziyorum benim gibi sonuc alsinlar diye olumsuz olsaydi yazacaktim gitmeyin diye olumlu oldu yazdim adam basardi ne diyeyim simdi kim bu dertten yaniyosa kurtulsun diye reklam falan degilim lutfen yazmayin oyle uzuluyorum

Hayir ben sanirim reklam olmadığına taa mayısta ben yaziyodum sana gideyimmi diye beni engelledi sakarya gitme bide ben sonuç alamazsam sende boşa gitmis olma benim sonucumu bekle dedi.. reklâm olsa öyle mi dee? Ayrıca bi yıl kim bekler reklam için? Trabzonda bile doktor numarası verdi bana kontrol icin saçmalamayın nolur kac senedir takiteyim iyle olsa anlardık

kimse kimseyi burda yargılamasın illa ki birbirimizi tanımıyoruz ama hymenoplasty ameliyatıyla alakalı açılmış olan bütün konular ve doktorlarla alakalı genel anlamda baktığınızda dikkat ederseniz sakaryanın yazılarını görürsünüz kendinden emin olmayan arayış ve korktuğu anlarına şahit olabilirsiniz sadece biraz daha iyi araştırın bence diyorum öyle biri olmuş olsa her sayfada tavsiye etmeyen ve arayışta bir insan göremezsiniz bence mantıklı bir düşünceyle yaklaşacak olursak hangi doktor veya sekreteri hemşiresi vs böyle burdan reklam amaçlı yapmak için bu denli uğraşabilir ki her konuda ve sayfada bir sene boyunca birde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…