- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kilabilirsin canim engel degil ben hep kiliyorum o zamnda kilmistim inan cok iyi geliyoKızlar ya saçma bi soru olcak ama ben namazimi kılamıyorum dikimden beri kılsam bisey olur mu kioturup böyle saatlerce dua edesim var o derece bunaldım
Yani bu konuda kendini aciklamaya calismak biraz sacma ama tam bi sene burda cebellestim resmimi attim kizlara cok agladim cok umitsizlige kapildim dugunum olacakken aklimda hep bu vardi benim gibi kizlara bu kotulugu nasil yapabilriim bunu yasayan anlar zaten baskasinin anlamasini beklemiyorum ama kotu mesajlari gorunce de cok uzuldum burda herkesin olumlu olsa kendim kadar sevinirim cunku ben cektim kimse cekmesin dakikalik bi olay hayatimizi etkilemesin baska doktora gitseydim belki yine olunlu olurdu bilemiyorum ama ben turgay beyden fayda gordum istiyorum ki herkes faydalansin demekki adam beceriyo niye herkes mutlu olmasin ki bi sene agladim kimse aglamasin yoksa ben sonucu alinca cikip gitmesini de bilirdim ama belki bi kisiye bile faydam olur diye yaziyorum yoksa banane derim ama cok yiprandim yasamasin kimse bu stresi istiyorumkimse kimseyi burda yargılamasın illa ki birbirimizi tanımıyoruz ama hymenoplasty ameliyatıyla alakalı açılmış olan bütün konular ve doktorlarla alakalı genel anlamda baktığınızda dikkat ederseniz sakaryanın yazılarını görürsünüz kendinden emin olmayan arayış ve korktuğu anlarına şahit olabilirsiniz sadece biraz daha iyi araştırın bence diyorum öyle biri olmuş olsa her sayfada tavsiye etmeyen ve arayışta bir insan göremezsiniz bence mantıklı bir düşünceyle yaklaşacak olursak hangi doktor veya sekreteri hemşiresi vs böyle burdan reklam amaçlı yapmak için bu denli uğraşabilir ki her konuda ve sayfada bir sene boyunca birde ?
Tamam canim benim cok sagol sen yazınca ayri bi rahatlıyorum ya.. sakarya adet dönemiyle ilgili bi tavsiyen var mı niyeyse orasi nemli olcağı için zor geccek gibi geliyo..Kilabilirsin canim engel degil ben hep kiliyorum o zamnda kilmistim inan cok iyi geliyo
Canim sen biraz fazla evhamlisin bence kafani rahatlatman suan gercekten sana çok cok iyi gelecek. Yani dikkatli olmamız gerekiyor ama adet dönemini illaki yasicaksin ve zaten sürekli bitişik tutaamzsin orayı sadece cok fazla acmamaya ve o bölgeye darbe almamaya özen göstermen lazim yani regl rezilligini herkes bu bir bucuk aylık süreç içerisinde yaşayacak zaten sen de yasicaksin hani ornek veriyorum bi hareket yapiyosun egiliyosun ya da başka bisey yapiyosun mesela zorlandigin anda doğrul zorlama kendini. Yani bu denli düşünüp takmak inan çok gereksiz evet seni cok iyi anlıyorum ama canim benim suan kendine yapiyosun bu kadar takarak rahat bırak birazcikta dikkatli ol iyi bi doktorla operasyon geçirdin sen kafan biraz rahat olsunTamam canim benim cok sagol sen yazınca ayri bi rahatlıyorum ya.. sakarya adet dönemiyle ilgili bi tavsiyen var mı niyeyse orasi nemli olcağı için zor geccek gibi geliyo..
Bide yatarken bacaklarımı cok bitisik yapistirmiyorum normal yan yana duruyo belki cok cok hafif bi cm acik bisey olmaz dimi uyurken farketmiuorum çünkü..
Kizlar gunaydin 35. Gune merhaba dedim sukur dolgunluk gecti hic birsey yok gibi sukurlee olsunn ve hala kot giymiom ve hala yan oturuom psikolojik sanirimm neysem ben sakarya yazmadan once.gitim turgay beye cok arastirdim bana da reklam dediler ustune bide bir suru yemin ettim kontrole gidicem o zaman oranun resmjni cektircem atarim ben normele dondum sannki artik normal oturmak istiyorum ama bir turlu yapamiom
Adet doneminde 16. Gune denk geldi ve benm cok yogun oluo adetim aldim cocuk bezi onu kullandim yumusacik adet de geciyor kendinize sknti yapmayin evham yapmayin backlariniz birlesikms gbi dusunun oyle hareket edin sadece kostum merdiven ciktm servise binerken inerken ama etler 15 gune kaynio benn cok evhamliyim suanda daha iyim sukurler olsun
Adetken temizligine dikkat et sadece oyle cok fazla bacagini acmadigin surece bisey olmaz bitisik de durma zaten psikolojik cok acamiyosun da tamamen bitistirme oyle kalirsinTamam canim benim cok sagol sen yazınca ayri bi rahatlıyorum ya.. sakarya adet dönemiyle ilgili bi tavsiyen var mı niyeyse orasi nemli olcağı için zor geccek gibi geliyo..
Bide yatarken bacaklarımı cok bitisik yapistirmiyorum normal yan yana duruyo belki cok cok hafif bi cm acik bisey olmaz dimi uyurken farketmiuorum çünkü..
Canim sen biraz fazla evhamlisin bence kafani rahatlatman suan gercekten sana çok cok iyi gelecek. Yani dikkatli olmamız gerekiyor ama adet dönemini illaki yasicaksin ve zaten sürekli bitişik tutaamzsin orayı sadece cok fazla acmamaya ve o bölgeye darbe almamaya özen göstermen lazim yani regl rezilligini herkes bu bir bucuk aylık süreç içerisinde yaşayacak zaten sen de yasicaksin hani ornek veriyorum bi hareket yapiyosun egiliyosun ya da başka bisey yapiyosun mesela zorlandigin anda doğrul zorlama kendini. Yani bu denli düşünüp takmak inan çok gereksiz evet seni cok iyi anlıyorum ama canim benim suan kendine yapiyosun bu kadar takarak rahat bırak birazcikta dikkatli ol iyi bi doktorla operasyon geçirdin sen kafan biraz rahat olsun
Kizlar gunaydin 35. Gune merhaba dedim sukur dolgunluk gecti hic birsey yok gibi sukurlee olsunn ve hala kot giymiom ve hala yan oturuom psikolojik sanirimm neysem ben sakarya yazmadan once.gitim turgay beye cok arastirdim bana da reklam dediler ustune bide bir suru yemin ettim kontrole gidicem o zaman oranun resmjni cektircem atarim ben normele dondum sannki artik normal oturmak istiyorum ama bir turlu yapamiom
Adet doneminde 16. Gune denk geldi ve benm cok yogun oluo adetim aldim cocuk bezi onu kullandim yumusacik adet de geciyor kendinize sknti yapmayin evham yapmayin backlariniz birlesikms gbi dusunun oyle hareket edin sadece kostum merdiven ciktm servise binerken inerken ama etler 15 gune kaynio benn cok evhamliyim suanda daha iyim sukurler olsun
Aslında gün içinde sürekli meşgulum ondan pek aklıma gelmio ama ne zaman eve geliyorum o zaman bi karamsarlık başlıo... haklısınız ben kendm gördüm hafif bi sürec oldugunu.. çok tesekkür ederim yardımınız için :)Adetken temizligine dikkat et sadece oyle cok fazla bacagini acmadigin surece bisey olmaz bitisik de durma zaten psikolojik cok acamiyosun da tamamen bitistirme oyle kalirsin
Kime yaptrmistin canim hadi gecmis olsun darısı başımıza:)Kızlar bugün kontrole gittim ağustosda işlem olmuştum dr bey tutduğunu söyledi çok şükür banada gösterdi gayet küçük.düğünden önce gelmene gerek yok dedi içim rahat etsin diyosan gelebilirsin bence gerek yok ama dedi.sonuç da güzel olur inşaallah :)
Pazar günü haberlerini bekliyoruz canim insallah tutmuştur..Bugün benim de 36nci günüm kızlar pazar günü fotoğraf aticam akin beye umarim tutmuştur ekimin ilk haftası da birlikteligim olacak eşimle cok fazla giremiyorum buraya girdikçe de yaziyorum. Dolgunluk hissi falan vardı bende de ama geçti orası zaten gecer demişti doktor bey. Akin beye yaptırdım akin beye yaptıracak olanlar bekleme ihtimaliniz varsa beni bekleyin eğer guzel sonuç alırsam benden sonra yaptırın şunun surasinda ekimin ilk haftasına bisey kalmadi 3 hafta falan
akın bey benimse fotoğrafıma bakarak tutup tutmadıgını söylemişti. O adama güvenmekte haklıymışımBugün benim de 36nci günüm kızlar pazar günü fotoğraf aticam akin beye umarim tutmuştur ekimin ilk haftası da birlikteligim olacak eşimle cok fazla giremiyorum buraya girdikçe de yaziyorum. Dolgunluk hissi falan vardı bende de ama geçti orası zaten gecer demişti doktor bey. Akin beye yaptırdım akin beye yaptıracak olanlar bekleme ihtimaliniz varsa beni bekleyin eğer guzel sonuç alırsam benden sonra yaptırın şunun surasinda ekimin ilk haftasına bisey kalmadi 3 hafta falan
Kime oldun canımKızlar bugün kontrole gittim ağustosda işlem olmuştum dr bey tutduğunu söyledi çok şükür banada gösterdi gayet küçük.düğünden önce gelmene gerek yok dedi içim rahat etsin diyosan gelebilirsin bence gerek yok ama dedi.sonuç da güzel olur inşaallah :)
Arkadaşlar şimdi ayıplamayın beni ama diktirdim diyelim sonra sevgilimle başbaşa kaldık yakınlaşmak istedi kapalı bir şekilde sürtündü ne olacak?
Kızlar maviminval vardiya ben onu sormuştum ona.. sürtünme sıkıntı olmami a onda tuttuktan sonra ama tabi doktor tavsiye de etmiyormuş.. artık bi şekilde uzak tutmak lazimCanım o dert bendede var nişanlımla ne yazıkki bende onu dr beye sorucam bu hafta gidiyorum inşallah sorunca bilgilendiririm senide
Özelden bana ankarada turhan mi ne varya ona oldum demisti bi ara canmKime oldun canım
Ankarada irfan tarhan a oldum benKime oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?