Off yaa kızlar o zaman ben nasıl uzak tutucam haydi 1-2 ay uzat tuttum kendmden ya sonra 1 sene boyunca nasıl uzak tutucam yaa valla sırf bu yüzden düğünü erkenden yapsak diyorum yaa

Siz nasıl uzak tutuyosunuz bu süreç boyunca kızlar ? Önerileriniz tavsiyelerinşz varsa dinlerim çünkü bir sene az bir süre değil

Arkadaşlar merhaba ben 37 gün once akin beyde operasyon geçirdim kalıcı ve daraltma da yaptırdım kendi ısrarlarım doğrultusunda :)) bazı aksamalardan dolayı kontrolum yarındı ama ben bugun attim fotoğrafı çünkü yarin büyük ihtimal regl olucam sancim başladı. Kizlar tutmuş doktor bey ve hemşire hanım cok iyi gözüküyo sıkılığı darlığı da cok iyi dedi düşmeyen bir iki dikiş var ama mühim değil bu hafta düşer onlar da dedi ekimin ilk haftası ilişkisi yasicam akin beyde operasyon geçirecek bi kac arkadas vardi simdi tutmuş ekimde de belli olacak hersey bakalim. Bana sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz :)

Siz nasıl uzak tutuyosunuz bu süreç boyunca kızlar ? Önerileriniz tavsiyelerinşz varsa dinlerim çünkü bir sene az bir süre değil
Canım maviminval de yasiyodu sürtünmeyle iliski o sıkıntı yaşamamıştı ama bilmiyorum.. yani o kadar saglamki hic öyle sürtünme fln zarar vermez diyodu..

Arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum bu konuda bende müzdaribim yıllardır araştırıyorum doktorları Hale’n bir sonuca varamadım ve ben Doğu bölgesinde yaşıyorum büyük şehire gitmem imkansız diyebilirim ne yapacağım bilmiyorum umarım sizler kurtulursunuz bu dertten

Kizlar ben dikimden sonra surtunme yasamadim ama bence yuzeysel bi sevisme de surtunmede bozulmaz diye dusunuyorum cunku zor yirtilan bi doku biz baya ugrastik yirtmak icin emin olmamakla birlikte soyluyorum bunu ama bence zarar gormez cunku gercekten baya güc kullanarak yirtiliyo biz hala penis tam girmesine ragmen tamamen yirtilmadi dusunun yani

Ya sakarya sen hic gitme hep yaz buraya olur mu valla sen cok guzel bi örneksin bana :)) hep senin arkandan yurudum inşallah sonucum da ayni olur.. surtunme konusunda bende engelleyebildigim kadaf engellicem bakalim..

Ya sakarya sen hic gitme hep yaz buraya olur mu valla sen cok guzel bi örneksin bana :)) hep senin arkandan yurudum inşallah sonucum da ayni olur.. surtunme konusunda bende engelleyebildigim kadaf engellicem bakalim..
Insallah sonucunda benimki gibi olsun insallah herkes bu mutlulugu yasasin tertemiz bi sayfa acsin cok dua ediyorum valla

Kızlar bende sizin gibi araştırma içindeyim, hangi doktora diktireceğim diye bu arada ilginç bir şey buldum , sanırım sizin tavsiye ettiğiniz DR AKIN BEY BİR DOKTOR DEĞİL !! sağlık bakanlığı diplomalı tüm doktorların ( özel çalışan ve devlet doktoru ama hepsi ) sorgulandığı bir sayfa yayınladı :
https://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/doktorArama.faces

Burada AKIN TÜREL yazınca doktor bulunamadı yazıyor, diğer doktorların hepsi çıkıyor. Ben inanamadım, şişli med in internet sitesindede adı geçmiyor, doktorumonline gibi birkaç resmi olmayan yerde profili var ama oraya sizde kendinizi doktor olarak ekleyebilirsiniz. Lütfen site yönetimi araştırsın yanılıyorsam buraya yazsın, ama doğru ise insanları uyarmak lazım. Akın beye ameliyat olanlar gerçek ise diploma resmini yüklesinler buraya.

Kızlar ben de bi doktor ile görüştüm geçici onarım yapmıyorum dedi yöntem farklı ve iyileşme süreci gerekli dedi. Bahsettiği eski zarı onarmak sanırım microcerrahi... ve tutmama ihtimali Yok dedi. Geçicide o ipler anlaşılır penis hassas bi organ dedi... düğümler dışarı atılıyor falan dedi işte... geçici işlemde anlaşılıyor mu gerçekten yoksa doktor beni kobay mı kullanmak istedi... diğer ismini duyduğumuz doktorlar anlaşılmaz diyor... geçici olup sonuç alanlar çok fazla oldu bu forumda bildiğim kadarıyla kafam çok karıştı yardım edin bilginiz varsa lütfen...

Canim bence birincisi gecici belli olsa o kadar insan niye olumlu sonuç alsın.. ikincisi o eski zarin onarilmasi konusunda turgay bey dikimden önce bana kagitta anlatti eski zari onarabiliriz fakat tutmuyo o yuzden yeni bi zar yapiyoruz daha garanti dedi.. bence mantikli olan da o niyr garantisi varken diger yönteme gidesin? O doktor bilmiyorum da pek tatmin etmedi beni canim senin gozlemin daha onemli tabi..

Canımmm o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam yaa ünşallah bi an önce ekimin ilk haftası gelirde o güzel haberini de alırız lütfen yaz bizlerede olur mu :)

Canım maviminval de yasiyodu sürtünmeyle iliski o sıkıntı yaşamamıştı ama bilmiyorum.. yani o kadar saglamki hic öyle sürtünme fln zarar vermez diyodu..

Peki canım o hangi doktora olmuştu ben korkuyorum yaa o kadar zaman uğraş koru sonra sürtünme yoluyla bozulsun Allahım göstermesin off

Kızlar mesajımı okumadınız mı ? Yorum yok mu ?

Canımmm o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam yaa ünşallah bi an önce ekimin ilk haftası gelirde o güzel haberini de alırız lütfen yaz bizlerede olur mu :)

Canım okudum ama bilemiyorum ben yaa ama inşallah doktordur bir yanlışlık falan vardır veya bilgilerini gizliyodur umarım

Yinede ben zannetmiyorum şimdi baktımda doktordur biz yanlış bişeyleri seçiyoruzdur çünkü özel bir klinik sonuçta ve illa ki doktor olmayan birini kesinlikle çalıştırmazlar zaten ve burda bunca insanın kanaması gerçekleşti ve gerçekleşecek olanlar var inşallah tabi öyle bi durum söz konusu olsaydı birincisi zaten çalıştırmazlar ikincisi ise o kadar kişinin kanaması olmuş olarak bakınca illaki doktor ve doktor olmayan biri zannetmiyorum ki bu işi yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…