Canim bence birincisi gecici belli olsa o kadar insan niye olumlu sonuç alsın.. ikincisi o eski zarin onarilmasi konusunda turgay bey dikimden önce bana kagitta anlatti eski zari onarabiliriz fakat tutmuyo o yuzden yeni bi zar yapiyoruz daha garanti dedi.. bence mantikli olan da o niyr garantisi varken diger yönteme gidesin? O doktor bilmiyorum da pek tatmin etmedi beni canim senin gozlemin daha onemli tabi..
Canım okudum ama bilemiyorum ben yaa ama inşallah doktordur bir yanlışlık falan vardır veya bilgilerini gizliyodur umarım
Yinede ben zannetmiyorum şimdi baktımda doktordur biz yanlış bişeyleri seçiyoruzdur çünkü özel bir klinik sonuçta ve illa ki doktor olmayan birini kesinlikle çalıştırmazlar zaten ve burda bunca insanın kanaması gerçekleşti ve gerçekleşecek olanlar var inşallah tabi öyle bi durum söz konusu olsaydı birincisi zaten çalıştırmazlar ikincisi ise o kadar kişinin kanaması olmuş olarak bakınca illaki doktor ve doktor olmayan biri zannetmiyorum ki bu işi yapamaz
Kafayı yiyecem ya bende akın hocya gıdıyım dıyordm sımdı böyle bırsey çıktı ıyıce kafam karıştı ben kıme guvenıp kıme gıdecem yaa bu önemsız bırseu degılkı hayatımızın söz konusu buSağlık bakanlığı doktor sorgulama sayfasında pretisyende profesörüne kadar tüm doktorlar çıkıyor, kendi aile hekimi bile denedim .. ayrıca istanbulda kadın doğum uzmanları arasında adı akın olan sadece 1 doktor bulabildim oda ataköy de alakasız biri. Yani diploması yok görünüyor, sağlık memuru veya erkek hemşire olabilir yada kaçak çalışan yabancı olabilir, az önce özelden biri yabancı mezundur diye tahminde bulundu. Sahte doktorluk yapmak çok büyük suçtur. Site yönetimi araştırsın olayı bence buraya yazsın gerçek ne ise.
Turgay beye olmustu canimPeki canım o hangi doktora olmuştu ben korkuyorum yaa o kadar zaman uğraş koru sonra sürtünme yoluyla bozulsun Allahım göstermesin off
Bende bilemedim ama öyle olsa illaki bi rakibi hastalari farkedip şikayet ederdo özel klinigi olamazdiki o zaman adamin.. Bence bi yanlis anlama vardir ya da cok süpehliysen illaki ilgilenen bi birim vardır saglik bakanligini ara sor nasil ogrenebilriim die.. dedigin gibiyse nasil bu kadar basarili oldu harun ozkan turgay karakaya akin bey ebru hanim bunlar hep adini duyurmus doktorlar yani ne bilim..Sağlık bakanlığı doktor sorgulama sayfasında pretisyende profesörüne kadar tüm doktorlar çıkıyor, kendi aile hekimi bile denedim .. ayrıca istanbulda kadın doğum uzmanları arasında adı akın olan sadece 1 doktor bulabildim oda ataköy de alakasız biri. Yani diploması yok görünüyor, sağlık memuru veya erkek hemşire olabilir yada kaçak çalışan yabancı olabilir, az önce özelden biri yabancı mezundur diye tahminde bulundu. Sahte doktorluk yapmak çok büyük suçtur. Site yönetimi araştırsın olayı bence buraya yazsın gerçek ne ise.
E iyi de su an ben turgay beyi de aradim bulamadi.. bu sgk sayfasi yani bu adamlar ozel calismiyo mu.. ben gordum turgay beyin diplomasini ve hamilelr bile vardi esleryle ben gittigimde..hadi biz zor durumdayiz arastirmadan gittk hamile ciftler hic arastrmadan o kadar para sayip gelir mi hic özel doktora? Bence hic milletin kafasini karistirmayin.. nerden akliniza geldiki bu ben 7 yildir arastrym hic aklima gelmemisti acip sahtemi die bakmak..bakirkoyun göbeginde bide klinigi turgay beyin öyle olsa orda barinmasi imkansiz.. bence akin bey icin de gecerli bunlarAraştırdığınız doktoru buradan sorgulayın, sahte olabilir :
https://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/doktorArama.faces
Günaydın..E iyi de su an ben turgay beyi de aradim bulamadi.. bu sgk sayfasi yani bu adamlar ozel calismiyo mu.. ben gordum turgay beyin diplomasini ve hamilelr bile vardi esleryle ben gittigimde..hadi biz zor durumdayiz arastirmadan gittk hamile ciftler hic arastrmadan o kadar para sayip gelir mi hic özel doktora? Bence hic milletin kafasini karistirmayin.. nerden akliniza geldiki bu ben 7 yildir arastrym hic aklima gelmemisti acip sahtemi die bakmak..bakirkoyun göbeginde bide klinigi turgay beyin öyle olsa orda barinmasi imkansiz.. bence akin bey icin de gecerli bunlar
Bencede.. tamam önemli bi konu ama irdelemenin anlamı yok şu ana kadar hiç kötü bi olay yaşayan olmadıki.. ben yaptırdım memnunmuyum memnunum kanamam olacak mı inşallah olack gerisine takılmayalım zaten yeterince zor bi süreç..arkadaşlar bende uzun süredir konuyu takip ediyorum . dün gece yine sizlerin yorumlarını okurken konuyu görünce bende araştırdım ama sadece akın bey değil adı çıkmayor değil, burada adı geçen ebru zülfikaroğlu ve harun özkanında adı çıkmıyor. lütfen konunun detayını bilmeden bizleride panikletmeyin. sorgulama sayfası dediğiniz şey sgk yı kapsayan birşey . tamamen özel çalışanlar burada çıkmıyor . harun özkan da sgk ya kayıtlı başka bir doktor çıkıyor . Eki Görüntüle 2189557 Eki Görüntüle 2189558
arkadaşlar bende uzun süredir konuyu takip ediyorum . dün gece yine sizlerin yorumlarını okurken konuyu görünce bende araştırdım ama sadece akın bey değil adı çıkmayor değil, burada adı geçen ebru zülfikaroğlu ve harun özkanında adı çıkmıyor. lütfen konunun detayını bilmeden bizleride panikletmeyin. sorgulama sayfası dediğiniz şey sgk yı kapsayan birşey . tamamen özel çalışanlar burada çıkmıyor . harun özkan da sgk ya kayıtlı başka bir doktor çıkıyor . Eki Görüntüle 2189557 Eki Görüntüle 2189558
canım bak ben seni anlıyorum iyi güzel de neden bunun bu kadar peşine düştün onu anlamadım daha dün üye olmuşsun bunları yazıyosun buraya bi ilginçlik yok mu bu işte? ben turgay beye yaptırdım harun özkan da çok iyi akın bey de istesem onları da savunmam sadece kendi doktorum iyi derim.. tamam bilgini verdin sağol şüphe duyuyosan sen yaptırma ona ama nasıl bu kadar eminsin ? burdakiler zaten psikolojik olarak iyi değil ki başta ben... yaptıranların da günahına girme insanlar zaten 2 ayı zor atlatıyo..Ayrıca ben dr akın beyin çalıştığı şişli med resmi web sitesinde hiçbir doktorun isminin yazmadığını farkettim, diğer tüm doktorlar sitelere detaylı bilgi koymuşlar ama onda yok. Hangi fakültede doktor olmuş , kadın doğum ihtisası hangi hastanede yapmış , adına düzenlenmiş bir diploma uzmanlık belgesi sertifika neden hiçbiryerde yok ??
İnsanların zaten kafası karışık bir de sen gelip iyice karıştırma. Zaten deliriyoruz burda. İftira atma bilip bilmeden.Ayrıca ben dr akın beyin çalıştığı şişli med resmi web sitesinde hiçbir doktorun isminin yazmadığını farkettim, diğer tüm doktorlar sitelere detaylı bilgi koymuşlar ama onda yok. Hangi fakültede doktor olmuş , kadın doğum ihtisası hangi hastanede yapmış , adına düzenlenmiş bir diploma uzmanlık belgesi sertifika neden hiçbiryerde yok ??
cnm ben 12 gün önce yaptrdm ilk gün 3 saat kadar agrım oldu ama agrıkesici bile içmedim o derece.. sadece orda bi huzursuzluk vardı yani.. intihar fln unut bn 7 senedr bosa beklmişim cok cok hafif bi işlem gt yaptır kendne yakın hissettgn doktru sec ve git..kızlar o kadar detaylı bir konuki oku oku bütün yorumları kafam karıştı . herkes farklı birşey söylüyor. beni en çok korkutan işlemden sonra çok ağrım sızım olur mu evdekiler anlar mı yürümemi etkiler mi kafam kazan gibi valla . sizlerde tam olarak neler oldu. sonrasında nelere dikkat ettiniz . bu süreç çok zorluyor mu bunları merak ediyorum . daha çok zamanım var hayatımda neredeyse doğru düzgün biri yok ama psikolojik olarak çok yorulmuş durumdayız.aileme karşı kendimi çok suçlu hissediyorum. intiharı bile düşündüm desem yeri var. hayatımı mahvetti beni öylece bırakıp gitti nişanlım denen o adam. bizler mi çok aptalız hemen kanıyoruz hiç anlamıyorum . ne yapacağım böyle bimiyorum . bir an önce yaptırıp kurtulmak istiyorum bende sizler gibi ama tavsiyelerinize tecrübelerinize çok ihtiyacım var kızlar
cnm ben 12 gün önce yaptrdm ilk gün 3 saat kadar agrım oldu ama agrıkesici bile içmedim o derece.. sadece orda bi huzursuzluk vardı yani.. intihar fln unut bn 7 senedr bosa beklmişim cok cok hafif bi işlem gt yaptır kendne yakın hissettgn doktru sec ve git..
yürümem ilk gün yavaş yürüdüm şu an da yavas değil de küçük adımlarla yürüyorum bazen hızlı.. dışardan anlasılmıo oturmak fazla istemedğimden herkese basur oldum dedim onun dışında çok şükür sıkıntı yok.
Bak rica ediyorum ben daha dün adamlarla konustum onlarda operasyon geçirmiştim dün tutmuş dediler yani burda iyi sonuç alanlar var mı var adam doktor olmasa bile umrumda değil benim inan benim zaten adamın belgesiyle falan isim yok iliskiye girerken belgesi kanama sağlamayacak yani burda insanların gercekten psikolojisi iyi degilken soz buradakilerden dışarı ama eşeğin aklina karpuz kabuğunu sokmayin. Bu konu bana gore gereksiz bi konu arkadasim cunju adamdan olumlu sonuç alanlar var ve bizim de olumlu sonuçlar almak zaten amacımız. Banane belgeden ya ne yapiyim kacak mi yapiyomus yapsin banane doktor değil miymiş olmasin banane benim yaptırdığım işlem ise yaramazsa kotu sonuç alırsam zaten o zaman bunların peşine düşerim ama şimdi ihtiyacım yok yani. Birazdan hemşiresine de mesaj aticam konuyla alakalı biz zaten umudumuz tam kalmamışken hayata tekrar tutunmaya çalışıyoruz siz de gelip burda umutlarımızı yerle bir etmeyin boyle saçma şeyler için. Yani Allah askina cok saçma değil mi herseyi araştırırsın anlarım da adamın gidip diplomasini niye arastiriyosun ne kadar saçma ya kuaföre gidince de direk iş yeri açma belgesiyle diplomaya mi bakiyosun. Bizim insanımız gerçekten o kadar boş işle uğraşmayı seviyor ki anlatamam konunun sonucuna bak sen hatice değil netice onemli canim bu işlerde. Aklında eğer şüphe varsa bunu daha fazla bize de yansitmazsan iyi olur gider diplomasi olan bi doktora yaptirirsin bu kadar basitBurda yazılanları son 1 yıldır okuyorum bende sizin gibi sonuç alma peşinde idim ve yorunlara bakarak bir noktaya ulaşmaya çalışıyordum artık kafamda doktor sayısını 2ye indirmiştim merak ettim bunlar nere mezunu önceki başarıları neler falan derken akın beyin doktor listelerinde yer almadığını görüp şok oldum yanılıyorum heralde dedim araştırmadığım site kalmadı yok hiçbiryerde akın adında bir jinekolog yok buraya yorum yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama yazıp benim durumumdakileri uyarmak istedim siz bu uyarıyı dikkate alın veya almayın ben paylaşmak istedim açıkçası doktor olmayan birine ameliyat olamam ben zaten site yönetimi durumu araştırması lazım ben haksızsam silsin bu mesajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?