- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
yaa bide beni düşün kendimi yedim bitirdim. kanama konusunda herkes korkuo burdaki tevekkül etmekten baska caremiz yok.. dikişler alınmıo da ya düşüo ya erio onu bende tam bilmiorum.. geciciden de kalıcıdan da sonuç alırsın bunlar ayrntı sen son dk gecici yaptrbilcek miisin? ben yaptramıcagm için kalıcı oldum bide bi an önce aklımdan çıksın die..ay bir anda gülümsettin beni canım basur oldum lafınla. ama çok korkuyorum ya kanamazsa diye ilişkide . ailem görücü usulü evlendirelim diyor ama ben öyle birşeye hiç kalkışamam . şurda 1 seneye yakındır kafam gitti sen nasıl 7 sene bekledin kipeki dikişler alınıyor mu yoksa kendi mi eriyor. bir doktor kalıcı iyi değil diyor diğer doktor geçici iyi değil diyor kafamı toplamakta zorluk çekiyorum
Gerçekten çok iyi umut oluyosun bize iyiki varsınız iyiki danışabilcegimix sıkıntımızı derdimizi paylaşabilcegimiz birilernin olması gerçekten çok iyi inşallah herkes umfugu sonucu alır hepimiz mutlu olalım hakediyoruz benceyaa bide beni düşün kendimi yedim bitirdim. kanama konusunda herkes korkuo burdaki tevekkül etmekten baska caremiz yok.. dikişler alınmıo da ya düşüo ya erio onu bende tam bilmiorum.. geciciden de kalıcıdan da sonuç alırsın bunlar ayrntı sen son dk gecici yaptrbilcek miisin? ben yaptramıcagm için kalıcı oldum bide bi an önce aklımdan çıksın die..
Şuan bende senin gbiyim napcagımı bilemiyotum hangi doktora yaptırsam kalıcımı geçicimi bilemiyorum yaptıktan snra söyledigin gbi aile anlarmı acısı çokmu dayanabilcekmiyim diye ama Allahım büyük yardım eder inşallah bizeay bir anda gülümsettin beni canım basur oldum lafınla. ama çok korkuyorum ya kanamazsa diye ilişkide . ailem görücü usulü evlendirelim diyor ama ben öyle birşeye hiç kalkışamam . şurda 1 seneye yakındır kafam gitti sen nasıl 7 sene bekledin kipeki dikişler alınıyor mu yoksa kendi mi eriyor. bir doktor kalıcı iyi değil diyor diğer doktor geçici iyi değil diyor kafamı toplamakta zorluk çekiyorum
yaa bide beni düşün kendimi yedim bitirdim. kanama konusunda herkes korkuo burdaki tevekkül etmekten baska caremiz yok.. dikişler alınmıo da ya düşüo ya erio onu bende tam bilmiorum.. geciciden de kalıcıdan da sonuç alırsın bunlar ayrntı sen son dk gecici yaptrbilcek miisin? ben yaptramıcagm için kalıcı oldum bide bi an önce aklımdan çıksın die..
canım bizde birbirimize destek olalım artık. kim ne yaptıysa destek olsun çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçŞuan bende senin gbiyim napcagımı bilemiyotum hangi doktora yaptırsam kalıcımı geçicimi bilemiyorum yaptıktan snra söyledigin gbi aile anlarmı acısı çokmu dayanabilcekmiyim diye ama Allahım büyük yardım eder inşallah bize
ay çok sevindim sizin adınıza umarım herşey istediğiniz gibi olur . darısı bizim başımızaArkadaşlar merhaba ben 37 gün once akin beyde operasyon geçirdim kalıcı ve daraltma da yaptırdım kendi ısrarlarım doğrultusunda :)) bazı aksamalardan dolayı kontrolum yarındı ama ben bugun attim fotoğrafı çünkü yarin büyük ihtimal regl olucam sancim başladı. Kizlar tutmuş doktor bey ve hemşire hanım cok iyi gözüküyo sıkılığı darlığı da cok iyi dedi düşmeyen bir iki dikiş var ama mühim değil bu hafta düşer onlar da dedi ekimin ilk haftası ilişkisi yasicam akin beyde operasyon geçirecek bi kac arkadas vardi simdi tutmuş ekimde de belli olacak hersey bakalim. Bana sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz :)
Kesinlikle haklısın bende yeniyim burda ama anladım ki burda herkes birbirine destek oluyo merak etme o yzden bu süreci inş hep beraber atlatırızcanım bizde birbirimize destek olalım artık. kim ne yaptıysa destek olsun çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç
Siz demene gerek yok canim sen diye hitap edebilirsin :) zor geçmedi operasyon yarim saat sürdü sonrasında ilk gun cok az agrım oldu ama sonrasında agrım olmadi batma ve kaşıntı oldu bide gerginlik hissi simdi hic bisey hissetmiyorum artik iyileştiği icin. Insallah size de nasip olur guzel sonuçlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dikişler erimiş benim ama hala düşmeyen dikislerim varmis dun hemşire hanım söyledi dilisin gec düşmesi daha iyiymis ama. Ekimin ilk haftası ilişki yasicam bakalim dikişler eridi benim hatta dün fotoğraf atarken doktora azıcık küçük bi ip gordum erimiş boyle incecik kalmisay çok sevindim sizin adınıza umarım herşey istediğiniz gibi olur . darısı bizim başımızaçok zor geçti mi işlem süresi dikişler ne zaman eridi gerçi yazmışsınız ama çok rahatsızlık verici bir süreç mi bunları merak ediyorum. sizin bitti şimdi en azından iyileşme sürecinden kurtuldunuz
ahh canımm benim senin yerinde olmayı şu an ne kadar isterdim bi bilsen.. Allahım 18 gün sonra bende buraya böyle yazabileyim nolur.. bana da dua et 12. günüm daha ve dediğin gibi geçio benim de aynı anlattığın gibi.. gün geçtikçe daha da hafiflio gibi..Siz demene gerek yok canim sen diye hitap edebilirsin :) zor geçmedi operasyon yarim saat sürdü sonrasında ilk gun cok az agrım oldu ama sonrasında agrım olmadi batma ve kaşıntı oldu bide gerginlik hissi simdi hic bisey hissetmiyorum artik iyileştiği icin. Insallah size de nasip olur guzel sonuçlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dikişler erimiş benim ama hala düşmeyen dikislerim varmis dun hemşire hanım söyledi dilisin gec düşmesi daha iyiymis ama. Ekimin ilk haftası ilişki yasicam bakalim dikişler eridi benim hatta dün fotoğraf atarken doktora azıcık küçük bi ip gordum erimiş boyle incecik kalmis
çok sağol canım desteğin için, bizlere umut oluyorsunuz. inşallah allah yardımcımız olsun. dikişler varken ilişkiye girmemek lazım herhalde yoksa dikişler gözükür diye düşünüyorum. senin çok az zamanın kalmış kurtulmana hadi bakalımm allahtan hayırlısıSiz demene gerek yok canim sen diye hitap edebilirsin :) zor geçmedi operasyon yarim saat sürdü sonrasında ilk gun cok az agrım oldu ama sonrasında agrım olmadi batma ve kaşıntı oldu bide gerginlik hissi simdi hic bisey hissetmiyorum artik iyileştiği icin. Insallah size de nasip olur guzel sonuçlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dikişler erimiş benim ama hala düşmeyen dikislerim varmis dun hemşire hanım söyledi dilisin gec düşmesi daha iyiymis ama. Ekimin ilk haftası ilişki yasicam bakalim dikişler eridi benim hatta dün fotoğraf atarken doktora azıcık küçük bi ip gordum erimiş boyle incecik kalmis
dikişler gitmeden ilişkiye girmemek lazım herhalde yoksa gözükmez mi kiŞimdi benim merak ettiğim bişe var.Ya ipler yatakta düşerse eşimiz görürse?
aynen canım inşallah hep beraber atlatırız bizde yaaKesinlikle haklısın bende yeniyim burda ama anladım ki burda herkes birbirine destek oluyo merak etme o yzden bu süreci inş hep beraber atlatırız
Ipler beyaz sefaf ve erio onlarŞimdi benim merak ettiğim bişe var.Ya ipler yatakta düşerse eşimiz görürse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?