Ayrıca biraz once konustum akin beyle sgkli calismiyormus özel olduğu için çıkmıyormuş saglik bakanliginin özel sitesine de ancak doktorlar girebilirmis ordan bakıp doktorlugu sorgulamayı sadece doktorlar yapabiliyormuş neyse kim ne düşünürse düşünsün umrumda bile değil umarim iyi sonuç alırım.

yaa bide beni düşün kendimi yedim bitirdim. kanama konusunda herkes korkuo burdaki tevekkül etmekten baska caremiz yok.. dikişler alınmıo da ya düşüo ya erio onu bende tam bilmiorum.. geciciden de kalıcıdan da sonuç alırsın bunlar ayrntı sen son dk gecici yaptrbilcek miisin? ben yaptramıcagm için kalıcı oldum bide bi an önce aklımdan çıksın die..

kızlar bu arada dikişler ne zaman düşüo ? ya da eriomu? elime fln gelirse korkmuyum die soruyorum sizin ne zaman düştü

Gerçekten çok iyi umut oluyosun bize iyiki varsınız iyiki danışabilcegimix sıkıntımızı derdimizi paylaşabilcegimiz birilernin olması gerçekten çok iyi inşallah herkes umfugu sonucu alır hepimiz mutlu olalım hakediyoruz bence

Şuan bende senin gbiyim napcagımı bilemiyotum hangi doktora yaptırsam kalıcımı geçicimi bilemiyorum yaptıktan snra söyledigin gbi aile anlarmı acısı çokmu dayanabilcekmiyim diye ama Allahım büyük yardım eder inşallah bize

valla allah yardımcımız olsun kızlar, şuan psikolojik tedavi görüyorum ama bu durumu kimseye anlatamadım. burada paylaşmak üstümden büyük bir yük alacak. geçici için imkan olur mu hiç bilmiyorum. artık resmi nikah olmadan hiçbir erkeğe güvenemem. geçici için düğün zamanı gitmek zor olabilir gibi ama kalıcıdan da korkuyorum ya zamanla sorun çıkarsa diye hiç bilmiyorum. birde cesaretimi toplamak var kimse bilmeyince insan ayrı bir kötü oluyor.

canım bizde birbirimize destek olalım artık. kim ne yaptıysa destek olsun çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç

ay çok sevindim sizin adınıza umarım herşey istediğiniz gibi olur . darısı bizim başımıza çok zor geçti mi işlem süresi dikişler ne zaman eridi gerçi yazmışsınız ama çok rahatsızlık verici bir süreç mi bunları merak ediyorum. sizin bitti şimdi en azından iyileşme sürecinden kurtuldunuz

canım bizde birbirimize destek olalım artık. kim ne yaptıysa destek olsun çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç
Kesinlikle haklısın bende yeniyim burda ama anladım ki burda herkes birbirine destek oluyo merak etme o yzden bu süreci inş hep beraber atlatırız

kızlar esra hanıma sordum dikişleri.. 15 günden itibaren bazıları err bzıları düşer dedi Allah razı olsun çok ilglenio gerckten hemen sordu iyileşme süreci nasıl fln..
ben turgay beye çk önyarglydım harun özkanı çok istiodum ama şu an iyiki gitmişim turgay beye diyorum öyle kötü biri değilmiş kızlar gercekten..

Siz demene gerek yok canim sen diye hitap edebilirsin :) zor geçmedi operasyon yarim saat sürdü sonrasında ilk gun cok az agrım oldu ama sonrasında agrım olmadi batma ve kaşıntı oldu bide gerginlik hissi simdi hic bisey hissetmiyorum artik iyileştiği icin. Insallah size de nasip olur guzel sonuçlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dikişler erimiş benim ama hala düşmeyen dikislerim varmis dun hemşire hanım söyledi dilisin gec düşmesi daha iyiymis ama. Ekimin ilk haftası ilişki yasicam bakalim dikişler eridi benim hatta dün fotoğraf atarken doktora azıcık küçük bi ip gordum erimiş boyle incecik kalmis

ahh canımm benim senin yerinde olmayı şu an ne kadar isterdim bi bilsen.. Allahım 18 gün sonra bende buraya böyle yazabileyim nolur.. bana da dua et 12. günüm daha ve dediğin gibi geçio benim de aynı anlattığın gibi.. gün geçtikçe daha da hafiflio gibi..

çok sağol canım desteğin için, bizlere umut oluyorsunuz. inşallah allah yardımcımız olsun. dikişler varken ilişkiye girmemek lazım herhalde yoksa dikişler gözükür diye düşünüyorum. senin çok az zamanın kalmış kurtulmana hadi bakalımm allahtan hayırlısı

Harun bey'e ben ameliyat oldum.Fotoğraflarımı da aldım.
İki doktor görüşmesi de yaptım hepsi tuttu dedi.
İnşallah sonucu aldığımda da yazarım ama şuan evlilik planım çok ileri vadede.

Selam kizlwe nasilsinizn binkac gundur yoktum neler olmus burda kizlar benm 1ay 1 hafta oldu sukur hersey yolunda sormak istediguniz varsa sorabilirsiniz ve ben hala kot giymiom hala yan oturuom yoruldm backlarimun dermani kalmadi ama 6 hafta bitsin normale doncem sonuna geldim
Bu arada ben ip hic gormedim eridi herhalde benimki kaldi ise gittigimde alirlar kus gibiyim bide guzel habrri alaym kurban oldugumdan baska bisi istemiom cok yiprandim sizlerr olmasanuz tek basima ne yapsrdim batma yanma kasinti dolgunluk hic birsey kalmadi bazen orda bi serinlik gelio o kadar kizlar ne olur dua edin hasta okmadan bu hafta sonuna gideyim diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…