Benim de erkek arkadaşım var ama daha çok yeni en erken 2 2.5 yıl sonra falan evleniriz olursa Allah nasip ederse tabi. O çok kıskanç ve namusa önem veren biri. Eski sevgilimle bir iki sn dudak dudağa geldik dedim öyle bir konu açıldı bunu duymamış farz ediyorum dedi. Benimde 1 2 yıla diktirmem lazım. 2014 marttan beri çıkmazdayım. 2 sene sonraki işi şimdi düşünüyorum

Kizlar demin arabaya binerken yanlislikla orta bolgeye oturdum ama hemen kalkip yan oturdum.. bi iki dk acidi o kısım.. bi ters harekette de hemen bozulmaz dimi 12 gündür ilk defa boyle bisey yaptim..

Bide dikisler 15 günden sonra artik kayniyodu dimi Allahim insallah kaynamistir yarin 13. Gune giriyorum..

Simdiden neden diktirmiyosunki

İnsallah tutmustur da bi nefes alirsin suanki psikolojini cok iyi anliyorum çünkü bende öyleyim..bi an once git de bize haber ver canim sen miydin o kostum otobüse fln benim tuttuysa herkesin tutmustur diyen :)

Kalıcı yıllarca dayanıyor ya benim duyduğum kadarıyla yani doktorun iyisine denk gelmek lazım sadece

Aynı dert bendede kıskanç ve böyle bişeyi hiçkaldırcak bi tip degil yapmam lazım ama korkuyorum hemde çok. Yaptım diyelim tutmazsa nolur kızlar tekarmı yapılıyo

Bir de üst üste bu operasyon yapılıyor mu acaba ben ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım ama olmadı başka bir doktora da gitsem yapabilir mi yani sonuçta işlem görmüş tekrar bir işlem olur mu bilgisi olan var mı ?

Bende onu merak ediyorum allah korusun tutmazsa tekar yapılıyomu ? Bu arada ebru hanımda yaptım dedin tutmadımı yani olumsuzmu

Bende onu merak ediyorum allah korusun tutmazsa tekar yapılıyomu ? Bu arada ebru hanımda yaptım dedin tutmadımı yani olumsuzmu
Henüz yaptırmadım ben 2014ten beri buralardayım herkes diktirdi sanıyor mesaj atıyorlar falan 2 sene sonraki işi şimdiden düşünüyorum iyice manyaklaştım zamana bırakamıyorum burayı takip edip rahatlıyor bi yandan da bilgi ediniyorum. Ama okuduğum kadarıyla Ebru hanımdan kimse memnun değil 3 gün önce mutlaka kontrole çağırıp bir dikiş atıyormuş. Yani kalıcı adı altında geçici yapıyor. Turgay bey ve Akın beyi öneriyorlar.

Bende senin gbiyim benimde evlilik yok şuan nişanım bile olmadı yani ama düşünüyorum bu psikolojid n kurtulmak rahatlamak istyrm ondan erken yaptırmakta fayda var. Yoo ebru hanıma yaptırmam bende gökçen hanımında videolarını izledim ama dedigim gbi çok kararaızım ama turgay beyi çok duydum işte

Gökçen hanım da aynı ankaradaki bütün doktorlar aynı. Yaptıracaksan ankarada yaptırma derim istanbulda iyi doktorlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…