- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
Simdiden neden diktirmiyosunkiBenim de erkek arkadaşım var ama daha çok yeni en erken 2 2.5 yıl sonra falan evleniriz olursa Allah nasip ederse tabi. O çok kıskanç ve namusa önem veren biri. Eski sevgilimle bir iki sn dudak dudağa geldik dedim öyle bir konu açıldı bunu duymamış farz ediyorum dedi. Benimde 1 2 yıla diktirmem lazım. 2014 marttan beri çıkmazdayım. 2 sene sonraki işi şimdi düşünüyorum
İnsallah tutmustur da bi nefes alirsin suanki psikolojini cok iyi anliyorum çünkü bende öyleyim..bi an once git de bize haber ver canim sen miydin o kostum otobüse fln benim tuttuysa herkesin tutmustur diyen :)Selam kizlwe nasilsinizn binkac gundur yoktum neler olmus burda kizlar benm 1ay 1 hafta oldu sukur hersey yolunda sormak istediguniz varsa sorabilirsiniz ve ben hala kot giymiom hala yan oturuom yoruldm backlarimun dermani kalmadi ama 6 hafta bitsin normale doncem sonuna geldim
Bu arada ben ip hic gormedim eridi herhalde benimki kaldi ise gittigimde alirlar kus gibiyim bide guzel habrri alaym kurban oldugumdan baska bisi istemiom cok yiprandim sizlerr olmasanuz tek basima ne yapsrdim batma yanma kasinti dolgunluk hic birsey kalmadi bazen orda bi serinlik gelio o kadar kizlar ne olur dua edin hasta okmadan bu hafta sonuna gideyim diom
Maddi durumum şuan yok. Hem o kadar uzağa çıkamamki ailemle bir yaşıyorum. İşe girdiğimdr farklı bir şehirde yaşayacağım için daha kolay olur. Bir de esnemesinden açılmasından korkuyorum. Doktorlar 6 7 ay kala öneriyor.Simdiden neden diktirmiyosunki
Turgay beye olmustu canim
Kalıcı yıllarca dayanıyor ya benim duyduğum kadarıyla yani doktorun iyisine denk gelmek lazım sadeceMaddi durumum şuan yok. Hem o kadar uzağa çıkamamki ailemle bir yaşıyorum. İşe girdiğimdr farklı bir şehirde yaşayacağım için daha kolay olur. Bir de esnemesinden açılmasından korkuyorum. Doktorlar 6 7 ay kala öneriyor.
Ama ben o kadar zaman korudum mu koruyamadım mı endişesini yaşamak istemiyorum hayırlısı olsun herkes için.Kalıcı yıllarca dayanıyor ya benim duyduğum kadarıyla yani doktorun iyisine denk gelmek lazım sadece
Aynı dert bendede kıskanç ve böyle bişeyi hiçkaldırcak bi tip degil yapmam lazım ama korkuyorum hemde çok. Yaptım diyelim tutmazsa nolur kızlar tekarmı yapılıyoBenim de erkek arkadaşım var ama daha çok yeni en erken 2 2.5 yıl sonra falan evleniriz olursa Allah nasip ederse tabi. O çok kıskanç ve namusa önem veren biri. Eski sevgilimle bir iki sn dudak dudağa geldik dedim öyle bir konu açıldı bunu duymamış farz ediyorum dedi. Benimde 1 2 yıla diktirmem lazım. 2014 marttan beri çıkmazdayım. 2 sene sonraki işi şimdi düşünüyorum
Bende onu merak ediyorum allah korusun tutmazsa tekar yapılıyomu ? Bu arada ebru hanımda yaptım dedin tutmadımı yani olumsuzmuBir de üst üste bu operasyon yapılıyor mu acaba ben ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım ama olmadı başka bir doktora da gitsem yapabilir mi yani sonuçta işlem görmüş tekrar bir işlem olur mu bilgisi olan var mı ?
Zarar görmüşse tekrar yapılır.Bir de üst üste bu operasyon yapılıyor mu acaba ben ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım ama olmadı başka bir doktora da gitsem yapabilir mi yani sonuçta işlem görmüş tekrar bir işlem olur mu bilgisi olan var mı ?
Kendi tuttuğunu söyledi de olmadığı çok belli bakınca ben de anlayabiliyorum.Bende onu merak ediyorum allah korusun tutmazsa tekar yapılıyomu ? Bu arada ebru hanımda yaptım dedin tutmadımı yani olumsuzmu
Henüz yaptırmadım ben 2014ten beri buralardayım herkes diktirdi sanıyor mesaj atıyorlar falan 2 sene sonraki işi şimdiden düşünüyorum iyice manyaklaştım zamana bırakamıyorum burayı takip edip rahatlıyor bi yandan da bilgi ediniyorum. Ama okuduğum kadarıyla Ebru hanımdan kimse memnun değil 3 gün önce mutlaka kontrole çağırıp bir dikiş atıyormuş. Yani kalıcı adı altında geçici yapıyor. Turgay bey ve Akın beyi öneriyorlar.Bende onu merak ediyorum allah korusun tutmazsa tekar yapılıyomu ? Bu arada ebru hanımda yaptım dedin tutmadımı yani olumsuzmu
Başka bir doktora tekrat kontrol ettir riske atma.Kendi tuttuğunu söyledi de olmadığı çok belli bakınca ben de anlayabiliyorum.
Riske atma derim ne olur ne olmaz başka doktorada bi git bu olaya gıcık oluyorum işte dogru düZgün yapsalar bizde tereddütte kalmayızKendi tuttuğunu söyledi de olmadığı çok belli bakınca ben de anlayabiliyorum.
Bende senin gbiyim benimde evlilik yok şuan nişanım bile olmadı yani ama düşünüyorum bu psikolojid n kurtulmak rahatlamak istyrm ondan erken yaptırmakta fayda var. Yoo ebru hanıma yaptırmam bende gökçen hanımında videolarını izledim ama dedigim gbi çok kararaızım ama turgay beyi çok duydum işteHenüz yaptırmadım ben 2014ten beri buralardayım herkes diktirdi sanıyor mesaj atıyorlar falan 2 sene sonraki işi şimdiden düşünüyorum iyice manyaklaştım zamana bırakamıyorum burayı takip edip rahatlıyor bi yandan da bilgi ediniyorum. Ama okuduğum kadarıyla Ebru hanımdan kimse memnun değil 3 gün önce mutlaka kontrole çağırıp bir dikiş atıyormuş. Yani kalıcı adı altında geçici yapıyor. Turgay bey ve Akın beyi öneriyorlar.
Gökçen hanım da aynı ankaradaki bütün doktorlar aynı. Yaptıracaksan ankarada yaptırma derim istanbulda iyi doktorlar var.Bende senin gbiyim benimde evlilik yok şuan nişanım bile olmadı yani ama düşünüyorum bu psikolojid n kurtulmak rahatlamak istyrm ondan erken yaptırmakta fayda var. Yoo ebru hanıma yaptırmam bende gökçen hanımında videolarını izledim ama dedigim gbi çok kararaızım ama turgay beyi çok duydum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?