Kesinlikle. Bende erkek doktora yaptırmak istemiyordum çekiniyordum ama kadın doktorların anladığı yok.Turgay bey ya da Akın bey ikisinden birinde karar kıl.

Gökçen hanım da aynı ankaradaki bütün doktorlar aynı. Yaptıracaksan ankarada yaptırma derim istanbulda iyi doktorlar var.
Haklısın galiba istanbul daha iyi tabi ama gökçeninde videolarını izleyince iyi gbi geldi ama kmseden duymadım onuda. Suanda turgay bey daha agur basıyo bakalım hayırlısıyla bi kurtulsam

Haklısın galiba istanbul daha iyi tabi ama gökçeninde videolarını izleyince iyi gbi geldi ama kmseden duymadım onuda. Suanda turgay bey daha agur basıyo bakalım hayırlısıyla bi kurtulsam
Gökçen hanımdan da olumlu sonuç alanlar var canım ama son kontrolle kanamayı sağlıyor ankaradakiler. Yani ilişkiden 2-3 gün önce gidip tekrar hallettirmen lazım buna da hiç gerek yok bence.

Gökçen hanımdan da olumlu sonuç alanlar var canım ama son kontrolle kanamayı sağlıyor ankaradakiler. Yani ilişkiden 2-3 gün önce gidip tekrar hallettirmen lazım buna da hiç gerek yok bence.
Yani zaten dügün önces hidebilseydim direk geçici yapardım kalıcıyla ugraşmazdım ama dügün öncesi gitmek çok zor riskli bunları bilmiyodum tşkür ederim iyiki varsınız

Canim ben muayene olduğum gün operasyon öncesi ebrudan şikayetçi olup yaptıran birisi varmis orda bu işlemi onun konusu geçmişti hemşire hanımla. Orda söylemişti daha once yaptırıp tutmayan birisi de gittiği zaman yapilabiliyomus yani icin rahat olsun

Kizlar ben 7 saat otobus yilculugu yaptim o halde ucak yoktu evet kostum servisde 27 buklum oldum ama ilk 15 gun evden cikmadim surekli yattim bu aralar biraaz sıkışık elim biraz rahatliyim gidicem nasil cikicam nasil gidicem blkiyirum ama bi sekilde halletcem dua edin ne olur mecbur evdekilere yalan aoylemek zorunda kalircam ama baskada carem yok su komtrolde bi bitse ayrica benim dugun mugun yok basimdan bu olay gecti 2 sonra hemen yaptirdm psikolojm cok bozuktisimdi daha rahatim

arkadaşlar ben akın beyde yaptırmıstım. akın beyi düşünenlere operasyon sürecimi de anlatabilirim. kesinlikle korkmayın ve kendınızı sıkmayın. diğer doktorları bilmiyorum ama akın beyden sonuc almayan bir kişiye rastlamamıstım

Canım seninki tutmuşmuydu ?

Zaman zaman bende ters hareket yapiyorum cogu zaman yatsam da.. insallah sikinti olmaz ya..senin su an kacinci gunun canim.. ya biraz sakarya fln oylr hemen bozulmaz dediya ondan rahatliyorum.. bide bi haftadan sonra yavas yavas dikisler eriyomus ondan 13. Gunum artik erimeye baslamstr korkudan bakamiyorum ama elime geliyo hafif sert.. yakinda düser heralde

kaşınmaların başladımı

kızlar ya ben evlilik öncesi ilişki düşünüodum ama hata yapıorum galiba ama evlenince ilk gece kanamam olmazsa dönüşü olmaz çok kötü en azndan şu an yasasam ayrılırım en kötü kimse duymadan.. bide herseyi gectim benm sözlüm bulusunca rahat durmaz mutlaka sürtnme fln ister çok diretsem bi türlü diretmesem zarar gelir diekorkuyorum.. siz napıosunuz bu durumda?

Canım niye kanaman olmayacak ki aynı doktora yaptıranların hepsinin oldu şimdiye kadar senin de olacak. Bence erkenden ilişki yaşamak bilmiyorum ne kadar doğru aynı hataya tekrar düşmek gibi bir şey oluyor sonuçta nişanlı da olsan ayrılmayacağının bir garantisi yok. Tabii yine de sen bilirsin. Sürtünmeyle de bozulacak bir şey değil bu merak etme. Burda konuştuğum herkes o söylediğini yapıyordu ve kanamaları da oldu.

çok sağol canım benim inşallah hepimizin olur

Kizlar ben cumartesi kontrole gidecektm istanbula ama adet gunum oldugu icin ertelemek zorunda kaldim tam ogun baslio ben bugun normal oturdm tam bugun 5 hafta oldu orasi gergin insallah tutmustur ama ters herhamgi birsey yapmadim buyjk tuvaletimi bile 9 gun yaomadim endiselenmeyin zaman zaman sizi olui gitti mi diosunuz ama bunlar iyu seyler acilan dikisler neden batma yapmasin yada neden gerilsin acilmadi ki boyle seyler yasiyoryoruz ne olur dua edin Allah tizasi icin baska sehirde oldugum icn tutmazsa 2. Bi sansim yok

20. Gunde filan ben cok sert bi sekilde bastirmistm banyo yaoarken kolay acilcak virsey degil acilsa benimki acilirdi 15 gunde etkler kaynio iki et birbrine yaoisiyor kendunize evham yaomayin lutfen

canm kendi şehrnde bi doktora neden gtmiosun

Benım nikahım düğünümden 20 gün önce oldu. bende nıkahtan sonra beraber oldum eşimle. kanamazsa da kimse bilmez daha düğün olmadıgı ıcın ayrılırım dıye dunusuyordum ama cok sukur oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…