Bende kontrole turgay beye gitmek isterdim ama cok uzak o rezilligi tekrar cekemem cok zor.. foto kabul ederse bi atarim artik

Off bendede aynı dertten var dertler bitmiyor ki birini bitiriyoruz diğeri geliyo belki bende ay ı şekilde ilişkiye önce girerim ama korkularım var işte

kızlar bugün de okudum okudum kurdum yine.. diyelim ilişkiye grdık kanama oldu ama tam açılmadı onu napcaz benm sehrm küçük bi yer her doktor açabilir mi? ya da elimle fln açamaz mıyım

sık ilişkiye girceksin ozaman iyice genişlicek

Bende akrabam doktor devlet hastanesinde onun adıni girdim yotu o yuzden kimseyi germeyelim isterseniz

Benım nikahım düğünümden 20 gün önce oldu. bende nıkahtan sonra beraber oldum eşimle. kanamazsa da kimse bilmez daha düğün olmadıgı ıcın ayrılırım dıye dunusuyordum ama cok sukur oldu
ay çok sevindim senin adına ne güzel kurtulmuşsun . hiç sorun çıkmadı değil mi ilişkide . ben çok korkuyorum şuan nasıl bir problem olmuyor değil mi çok sordum ama bilmeyince şuan aramızda en yakın normal hayatına sen dönmüşsün sanırım ilişki olupta

Benim kasinti oldu baya bi ic dudaklar acayip di simdi birsey yok
Bogwzanzarasi bende bayramda yanlislikla oturmustm ustune sonra hemennkalktim birsey olacagunu sanmiyorim sknti yaoma kendine

Benim kasinti oldu baya bi ic dudaklar acayip di simdi birsey yok
Bogwzanzarasi bende bayramda yanlislikla oturmustm ustune sonra hemennkalktim birsey olacagunu sanmiyorim sknti yaoma kendine
Durup durup kuruyo insan iste.. bide senin tuttugunu duysaydim..burda myfamily vardi bi tek onun tutmamisti digerlerinin hep tutmustu

hiç bir problem olmuyor gayet rahat olun sıkmayın bukadar kendınızı çünkü hiç can sıkılmayacak bi mevzu gerçekten :)

Kızlar yarın gidiyorum inşallah dün çok kötü aksilikler çıktı zor atlattım bir sürü yalan söylemek zorunda kaldım ve kendimi çok kötü hissediyorum bi sıkıntı çıkacak veya sonra yalanlarım ortaya çıkar diye korkuyorum nolur banada dua edin lütfen ben sizleri duamdan eksik etmiyorum lütfen banada dua edin içimde kötü bir his var ve kalbim sıkışıyo resmen daralıyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur

Allahın izniyle bi problem çıkmıcak canım kuruntu yapma olumsuz düşünme herşey çok güel olacak inşallah pozitif düşün tabiki dualarla ayakta durcaz ki eminim burdaki herkeste dua etmekten çekinmiyolardır

Öyle tabi canım inşallah ama bir sürü yalan söyleyipte gitmeye çalışmak var ya Allahım affetsin kaldıramıyorum resmen hangi yükü kaldırıcam bilmiyorum içimin bi tarafıda diyo çık karşısına söyle böyleyken böyle diye ama cesaretimde yok ki eminim terkeder gider kabul etmez napcamı bilmiyorum başka çarem olmuş olsaydı keşkede bunları yapmak zorunda kalmasaydım Allahım başından sonuna kadar hepimizin hem yardımcısı hemde herşeyin en başta hayırlısı olmak üzere güzel yazılar yazsın inşallah hepimiz bu dertten bi şekilde kurtulabiliriz Bizleri bu duruma düşürünleri Allaha havale edelim illa ki bizimde suçlu olduğumuz noktalarımız vardır tövbe edelim ki ediyoruzda rabbim affetsin diyorum başka bişeyde diyemiyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum ama yarını atlatana kadar hoşçakalın Allaha emanet olun kızlar Allah hepinizden razı olsun

Kızlar bi arkadaşımız da geçici onarım ile sonuç aldı ve herhangi bi sorun olmamış... geçici düşünenler için söylemek istedim... :) hem bilindik bi doktora da yaptırmadı işlemi. Büyük şehirlerden biri de değil... o yüzden bi yolunu bulmaya kalıyor iş sadece... üzmeyin kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…