- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
öyle mi o zaman sıkıntı yok çok sağol canm ya sende kanmam oldu diyip gtmedin.. hala yardm ediosun bizesık ilişkiye girceksin ozaman iyice genişlicek
Kızlar bende sizin gibi araştırma içindeyim, hangi doktora diktireceğim diye bu arada ilginç bir şey buldum , sanırım sizin tavsiye ettiğiniz DR AKIN BEY BİR DOKTOR DEĞİL !! sağlık bakanlığı diplomalı tüm doktorların ( özel çalışan ve devlet doktoru ama hepsi ) sorgulandığı bir sayfa yayınladı :
https://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/doktorArama.faces
Burada AKIN TÜREL yazınca doktor bulunamadı yazıyor, diğer doktorların hepsi çıkıyor. Ben inanamadım, şişli med in internet sitesindede adı geçmiyor, doktorumonline gibi birkaç resmi olmayan yerde profili var ama oraya sizde kendinizi doktor olarak ekleyebilirsiniz. Lütfen site yönetimi araştırsın yanılıyorsam buraya yazsın, ama doğru ise insanları uyarmak lazım. Akın beye ameliyat olanlar gerçek ise diploma resmini yüklesinler buraya.
ay çok sevindim senin adına ne güzel kurtulmuşsun . hiç sorun çıkmadı değil mi ilişkide . ben çok korkuyorumBenım nikahım düğünümden 20 gün önce oldu. bende nıkahtan sonra beraber oldum eşimle. kanamazsa da kimse bilmez daha düğün olmadıgı ıcın ayrılırım dıye dunusuyordum ama cok sukur oldu
kaşınmalar bölge iyileşmeye başladığında mı oluyor peki?kaşınmaların başladımı
ay umarım birşey olmamıştır canım, doktorunu arayıp sorsaydın keşkeKizlar demin arabaya binerken yanlislikla orta bolgeye oturdum ama hemen kalkip yan oturdum.. bi iki dk acidi o kısım.. bi ters harekette de hemen bozulmaz dimi12 gündür ilk defa boyle bisey yaptim..
Zaten artik asistanina sormaya utaniyorum çünkü o dio bu zamana kadar oyle hemen bozulan gormedim hocamız saglam dikio baya diyo..ay umarım birşey olmamıştır canım, doktorunu arayıp sorsaydın keşke
Evet iyilesirken cogu kisinin kasiniyomus canim..kaşınmalar bölge iyileşmeye başladığında mı oluyor peki?
Durup durup kuruyo insan iste.. bide senin tuttugunu duysaydim..burda myfamily vardi bi tek onun tutmamisti digerlerinin hep tutmustuBenim kasinti oldu baya bi ic dudaklar acayip di simdi birsey yok
Bogwzanzarasi bende bayramda yanlislikla oturmustm ustune sonra hemennkalktim birsey olacagunu sanmiyorim sknti yaoma kendine
hiç bir problem olmuyor gayet rahat olun sıkmayın bukadar kendınızı çünkü hiç can sıkılmayacak bi mevzu gerçekten :)ay çok sevindim senin adına ne güzel kurtulmuşsun . hiç sorun çıkmadı değil mi ilişkide . ben çok korkuyorumşuan nasıl bir problem olmuyor değil mi çok sordum ama bilmeyince şuan aramızda en yakın normal hayatına sen dönmüşsün sanırım ilişki olupta
Myfamily kime olmuş napmış tutmayıncaDurup durup kuruyo insan iste.. bide senin tuttugunu duysaydim..burda myfamily vardi bi tek onun tutmamisti digerlerinin hep tutmustu
Allahın izniyle bi problem çıkmıcak canım kuruntu yapma olumsuz düşünme herşey çok güel olacak inşallah pozitif düşün tabiki dualarla ayakta durcaz ki eminim burdaki herkeste dua etmekten çekinmiyolardırKızlar yarın gidiyorum inşallah dün çok kötü aksilikler çıktı zor atlattım bir sürü yalan söylemek zorunda kaldım ve kendimi çok kötü hissediyorum bi sıkıntı çıkacak veya sonra yalanlarım ortaya çıkar diye korkuyorum nolur banada dua edin lütfen ben sizleri duamdan eksik etmiyorum lütfen banada dua edin içimde kötü bir his var ve kalbim sıkışıyo resmen daralıyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?