bende öyleydim gtmeden önce canım biliosun.. hersey güzel olcak yarın bu stres bitcek..

turgay beye yaptrdı ama doktorun sucu yok ben sürekli açıp baktım açıldı ondan dedi.. doktr dems zaten acma fazla bakma istesende göremezsin die dinlememiş..

Turgay beyden ilk defa tutmamış diye şimdi duyuyorum benim tuttu Allah razı olsn ondan darisi hepinize..

Turgay beyden ilk defa tutmamış diye şimdi duyuyorum benim tuttu Allah razı olsn ondan darisi hepinize..
yaa senin ben bütün mesajlarını okudum bi yıl sonra olmstu dmii? bende ona yaptrdım dua et nolur hep sizin yazdklarnzla gttm ona.. sen kontrole de gtmemiiştin? öyle evlenmstn dimi

Haberdar et bizleri allaha emanet ol sende

Yaa canım sana bişey sormak istiyorum kanaman tam ilişkiye giremediğin için 15 gün sonra olmuştu öyle demiştin tam ilişki derken nasıl 15 gün sonra oldu mesela daha önceden denediniz ve kanamaların oldu mu burda bazı arkadaşlar acıya dayanamayıp bi kaç gün sonra yine tam ilişkiye girdiklerini sonra kanamalarının olduklarını söylemişti sizinde denemelerinizde kanama olmuşmuydu ?

Kizlar gunaydin bogaz manzarasi bende tez vakitte gitmeyi planliyorm hasta olcam biraz da skisigim bu aralar ne yapcam blmiyorum canim
Mylife in durumu farkli kizlar o once baska bi doktora oldu kandirmis kizi sonra turgay beye gitti oda surekli acmis bakms psikolojik hem tutup tutmadigi da kesn belli degildi komtrole gidecekti ama hesabi kapadi biraz uzak kalmak icin
Gece kusu duam seninle canim Allah yardimcin olsun sende kurtulursun insallah
Bogaz manzarsi nasil gidiyor bu arada sorunun varmi canm

Kızlar yaptirdim bende şu an dinleniyorum aslında burada söylenilenlerden hiç bir farkı yok bugün benim için tahmin edemeyeceğiniz kadar zor geçti dinlenip kendimi toparlamam gerekiyor ayrıca ben bu dikkat etmem gerekenler gözümde çok büyüyor çünkü pansuman var sabah akşam nasıl olacak bilmiyorum off neyse Allah yardimcimiz olsun

Sağol canim benim Allah razi olsun hepinizden

Geçmiş olsun canım en zor olanı atlattın sbundan sonrası basit. sadece biraz dikkat ediceksin okadar

Ya kızlar benim orası yanıyo ya veya acıyo gibi sanki birde çok korkuyorum oturup kalkamiyorum taksye falan bindim nasil oturacagimi bilemedim sanki her türlü oturuşumda oraya ağırlık veriyomuşum gibi ya.. Poncik canın sağol çok teşekkür ederim inşallah edebilirim ya edemem diye çok korkuyorum

hissettiğin ağrı yada acı normal korkmana gerek yok ilk gün öyle oluyor

Bogaz manzarasi canim seninde böyle olmuşmuydu bu arada bugün yarin falan alsam ilaçlari sikinti olur mu ya bugün kullanmak zorundamiyim ilaçları yoksa alamam ki ben

Bogaz manzarasi canim seninde böyle olmuşmuydu bu arada bugün yarin falan alsam ilaçlari sikinti olur mu ya bugün kullanmak zorundamiyim ilaçları yoksa alamam ki ben
Canim sıkıntı olmaz ama pansuman falan yapman gerekiyorsa yap bugun o bölgenin dezenfekte olması gerekiyo çünkü temizliği onemli. Yan otursan da üstünde otursan da O bölgeye ağırlık verir gibi olacak ama korkma oluyo o zamanla da geciyo. Hiç tedirgin olma üstüne otursan da sıkıntı olmaz ama batmasindan dolayı rahatsiz olacaksın büyük ihtimal yan oturcaksin sen. Yaptırdın artik birazcık dikkat etsen yeterli abartılacak bisey yok

Canim bugün 15.gunm sanki hersey gecmis gibi dikislerimi kurulamak icin dokundagmda arrik sert degil ve sanki kaynamis gibi insallah sorun yoktur hic agrim yok cok sukur hafiften dikislerde aksinti basladi anladim sizin demek istedgnoz o iyilesme kasintisini..
Canim cok normal ilk gün cok agriosa majezik yaziodu ondan ic. Bu gece birazck agrir yarin bisey kalmicak.. bacak bacak üstüne atip yan oturcaksin takside de bende öyle oturdum mecbur talsiye binerken hafif actgn icin od da agri yapmistir..ama sikinti yok hadi gecmis olsun en zor kismi atlattin :) annen sorarsa da basur oldum doktor enfeksiyo kapmasin die antibiyotik ve pansuman verdi diceksin ben oyle dedim cok da inandırıcı cunku yan oturuyosun..
Ilaclari bende ertesi gun aldim cumku anca gece eve gelebilmistim hic siknti olmaz.. sadece nemli birakmamaya calis canim ve sana en en buyuk tavsiyem ic camasir giyme ilk hafta beni o kurtardi.. evdeyken camsrsiz gezdim ben sadece ustume elbise taktim batmam fln az okdu.. gunduz ise gitceksen gece giyme camasir. Beni gercekten o kurtardi.. ped de takma beni cok rahatsiz etti hic takmadim valla zaten cok kanama olmuo sizinti gibi..

Ayy canim yaa sen bitanesin valla onca derde su serpiyosun ya Allah senden razi olsun cümlemizin sonuçlari güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…