- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Ben bişey sormak istiyorum canım pansuman şartmı yani işlem sonrası mutşaka yapılmasımı gerekiyo birde kendin mi yapıyosunValla cok değil 15 gun once bende yasadgm icin cok iyi anliyorum sorcagin olursa cekinme sor..
Canım çok geçmiş olsun zoru atlattın nerdeyse gerisi inş kolay çok dikkat etTabi öyle umarim benimkide tutar ya bugünü saymazsak bozulursa bugün bozulur herhalde çok zor aşamalardan geçtim resmen tabi canim aklima geldikçe sorarim muhakkak çok sağol
canım evet yapmalısın ama basit bişey... tuvalatte mikrop kapmaman için.. üstünden su döküp kurulayıp sürüyosunBen bişey sormak istiyorum canım pansuman şartmı yani işlem sonrası mutşaka yapılmasımı gerekiyo birde kendin mi yapıyosun
Canım çok geçmiş olsun zoru atlattın nerdeyse gerisi inş kolay çok dikkat et
Canim Hayir doktoruna bağlı senin bu yani turgay beye yaptirdiysan eğer pansuman yapman gerekir ama doktorun başkasıysa sorman gerek pansumanı bütün doktorlar tavsiye etmiyoBen bişey sormak istiyorum canım pansuman şartmı yani işlem sonrası mutşaka yapılmasımı gerekiyo birde kendin mi yapıyosun
Anladım canım yani özellikle anneme ne yalan söylerim bilmiyorum pansumanı fln görse onu düşünüyorumCanim Hayir doktoruna bağlı senin bu yani turgay beye yaptirdiysan eğer pansuman yapman gerekir ama doktorun başkasıysa sorman gerek pansumanı bütün doktorlar tavsiye etmiyo
Basit problem yok ama işte evdekiler görmese iyi olcak. Ne kadar süre yapman gerekiyo pansumanıcanım evet yapmalısın ama basit bişey... tuvalatte mikrop kapmaman için.. üstünden su döküp kurulayıp sürüyosun
geçicek tabiki bak bana ben evlendım bile..Kızlar ben de bugün o kişiyi hayatımdan çıkardım. Arkadaş gibi konuşuyorduk artık dayanamadım bitirdim o da bekliyormuş gibi bir şey demedi. Çok koyuyor ya nasıl bu durumdaki bir insanı bırakabiliyorlar nasıl o kadar seneyi hiçe sayabiliyorlar hiç mi korkuları yok Allahtan. Nasıl atlatacağımı düşünüyorum şimdi desiz nasıl üstesinden geldiniz geçecek mi bütün bunlar
Kızlar ben de bugün o kişiyi hayatımdan çıkardım. Arkadaş gibi konuşuyorduk artık dayanamadım bitirdim o da bekliyormuş gibi bir şey demedi. Çok koyuyor ya nasıl bu durumdaki bir insanı bırakabiliyorlar nasıl o kadar seneyi hiçe sayabiliyorlar hiç mi korkuları yok Allahtan. Nasıl atlatacağımı düşünüyorum şimdi desiz nasıl üstesinden geldiniz geçecek mi bütün bunlar
Canim basur oldum dedim ben ustune bile oturamiyorum enfeksiyn kapmisim dedim.. oyle de kimse anlamaz.. 3 hafta kadar canim ama tuvalete grnce 5 dk da bitiyo uzun degilBasit problem yok ama işte evdekiler görmese iyi olcak. Ne kadar süre yapman gerekiyo pansumanı
Ah canim benimki 7 yil onceki mevzu hala zorumagdio ama cok sukur yeni sozlum kapstio yaralarimi.. bosver unutmaya calis yepyeni bi sayfan olsun..Kızlar ben de bugün o kişiyi hayatımdan çıkardım. Arkadaş gibi konuşuyorduk artık dayanamadım bitirdim o da bekliyormuş gibi bir şey demedi. Çok koyuyor ya nasıl bu durumdaki bir insanı bırakabiliyorlar nasıl o kadar seneyi hiçe sayabiliyorlar hiç mi korkuları yok Allahtan. Nasıl atlatacağımı düşünüyorum şimdi desiz nasıl üstesinden geldiniz geçecek mi bütün bunlar
Canim normal klozete oturup yapcksin onlarla bozulmaz.. dudaklari ayirip su dkcksin dogru.. yani snucta kesildi orasi okadari normal ama uzun surerse esra hnma sor enfeksiyn fln kprsan ilac veriolarmsKızlar öncelikle hepibizden özür diliyorum ama sormak istedğim bişey var afedersiniz ama küçük abdesti nasil yapiyosunuz ya ve orayi nasil yikiyosunuz ben alaturkada zorlanacagimi düsübdügüm icin klazote yapiyorum dudaklari ayirip soguk su dôküyorum kokulu tuvaket kagidi var umarim o sikinti cikarmaz onunlada kuruluyorum ve ben bir türlü rahat edemedim niye orasi sürekli aciyo yaniyo ya sanki her ne şekilde olursa olsub oraya agirlik veriyomuşum gibi hissediyorum Ya napcam bilmiyorum off ya
E bunlara ragmen cok normal bende senin gibi havalimabinda otogarda geceye kadar oturdum acidi hep otiramadim dolandim hatta.. otobuste oturdum tekrar öyle olnca agri oldu gece sabaha kadar ama agri kesici fln icmedim uyuyamadm sadece.. bikac güne gecer o normal bence ama esra hanima sor icin rahat etsin.. pansumanini yap sabah aksam o seni cok rahatlatcak ilk hafta.. bide kabiz olmamak icin surup da yazmisti ben aldim keske almasaydim cok pismanim stersen alma.. kabiz olmadim zaten acmadim bile yazdgi ne surubu ne agri kesiciyi.. kabiz olursan alirsin.. 70 lira az degil eczaci da tutturdu karsida saglik ocagindan yazdrn para vermeyin die bende dedim ben para vercem sen karisma :)Himm anladim canim tamam teşkkür ederim ben sence bir hafta bekleyim ayni devam ederse mi sorayim yoksa bugün mü sorsam çünkü havaalaninda uçakta otobüste hep acidi orasi çok zorlandim ve 7-8 saat nerdeyse oturdum o şekilde bunun altı saati betonun üzerinde oturmak zorunda kaldim ve merdiven çıktım biraz
Anladım canım inş bende o şekilde atlatrımCanim basur oldum dedim ben ustune bile oturamiyorum enfeksiyn kapmisim dedim.. oyle de kimse anlamaz.. 3 hafta kadar canim ama tuvalete grnce 5 dk da bitiyo uzun degil
Kızlar ben de bugün o kişiyi hayatımdan çıkardım. Arkadaş gibi konuşuyorduk artık dayanamadım bitirdim o da bekliyormuş gibi bir şey demedi. Çok koyuyor ya nasıl bu durumdaki bir insanı bırakabiliyorlar nasıl o kadar seneyi hiçe sayabiliyorlar hiç mi korkuları yok Allahtan. Nasıl atlatacağımı düşünüyorum şimdi desiz nasıl üstesinden geldiniz geçecek mi bütün bunlar
Ben kesinlikle dudaklarını bile ayirmadim bir ay geçene kadar üstten sadece sildim temizledim temizlenmesi derinlemesine ama elden ne gelir dudakları ayırırken içindeki küçük dudakları ağırlamaya özen göster bence bide suyu sert bi şekilde vurman kesinlikle yasak peceteyi islat oyle sil sonra kurula sana söylenmedi mi su fiskirtmak sertce su vurmak ve belli bi zamana kadar dudakları ayırmak kesinlikle yasakHimm anladim canim tamam teşkkür ederim ben sence bir hafta bekleyim ayni devam ederse mi sorayim yoksa bugün mü sorsam çünkü havaalaninda uçakta otobüste hep acidi orasi çok zorlandim ve 7-8 saat nerdeyse oturdum o şekilde bunun altı saati betonun üzerinde oturmak zorunda kaldim ve merdiven çıktım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?