Sırf seninle konuşmak için üye oldum bende aynı durumdayim seninle aynı doktor e.zulfikar yaptırdım ve cok korktum ağladım ama 10 dk yaptı anlamadim bide ben bittimi dedim evet gözün arkada kalmasın dedi sana nasıl davrandı bana soğuktu burda yazilanlardan gitmiştim ben oraya

Kızlar bu arada aynı doktor diye pnr 1990 sordum yani herkesin Allah gönlüne göre versin zor bi durum bazen nefes alamıyorum ya okadar kötü bi süreç ama dayanmak zorundayiz

Canim oyle degil turgay beyin dedigi sey su klitorisin ordan tutup ayiriyosun yani o dikilen kisimdaki dudaklar kapali kaliyo sadece oraya da su gitsin die..

Yani acmamak icin kendimi zor tutuyorum ama dayandim iki hafta daha dayanicam insallah.. bacaklarm kapaliyken normal ayaktayken bakmaya calistim aynayla ama tabiki gorunmuo..artik hapsirirken oksururken o ilk gun hissettigim baski da cok cok azaldi insallah normaldir ya da ben alistim bilmiyorum

Sorayim canim böyle su gibi veya akıntı mi desem bilmiyorum işaret parmağinin ucu ilk dilimi diyelim o kadar da bi kan gelmiş korktum yirtildi kanadi zannettim akinti veya su gibi oldugunu görünce rahatladim ama ya akintiysa ve birinin akintidan tutmamisti benimkide öyle olursa onun icin birde ilk günküler için sorucam bakalim bisey olmuşmudur diye valla ikimizde büyük sıkıntılar çektik canım umarım bu cektiklerimize karşılık bi sonuç oluruz ya.. Canm ben yinede hepsini alicam ya nolur ne olmaz bir dahada öyle kolay kolayda eczaneye cikamam bugün işten erken çıkabilirsem alacagim ilaclarimi ben sabah bi ictim kas gevsetici agri kesici az öncede bir ağrı kesici içtim nolur ne olmaz ağrım olmasın diye

Canim oyle degil turgay beyin dedigi sey su klitorisin ordan tutup ayiriyosun yani o dikilen kisimdaki dudaklar kapali kaliyo sadece oraya da su gitsin die..

Aynen öyle sadece üst dudakları ayırıyosun birazcık tasla su döküyosun o kadar korkulcak bişey degildir herhalde cunku bana spreyi oraya sıktından sonra yine dudaklardan hafifçe tutup ovalamami söyledi o bölgenin her yerine yayılması için tabiki çok ama çok hafif hareketlerle yapıcaz bunları

Aman canım o kadar dayandın bişey kalmadı bak şurda bişey falan olur Allah korusun o kadar çektiğin emek çöpe gider dayanırsın inşallah şunun şurasında 2 hafta kaldı çok zor biliyorum ilk günler olarak konuşayım ve sende yaşadın ama sonucu güzel olsunda dimi :) ayy o baskılar bendede var gerçi herkeste vardir bence normaldir bunlar bisey olmaz herhalde tabi insallah diyelim

Canim o olur.. ben ilk gunler hapsirinca bi sivi geldi cok korktum ama orda birikmis kan oluyo genelde ondan bozulmaz dedi esra hanim.. hocamiz cok saglam dikiyo öyle seylerle bzulmaz dedi

Peki canim sen tam olarak o bôlgeye ne kadar fıs yapiyosun ayrica ben dış dudaklari azicik açıp oraya 3-4 defa fıs yaptim ikindi birde yarim saat önce falan yaptim bir iki defa orasi hala yaniyo çok aciyo yan bile oturamiyorum aynayi koydum baktim o bôlgeye azicik ama fis yaptiktan sonra kuru peceteyle kuruluyorum bugün yine bi sıvı gibi bisey inince tekrar girdim banyoya bi kac dakika sonra peceteyle tekrar kuruladim bu sefer daha o araliga dogru ama tendürtiyot lekelenmedi peçeteye ya aceba ben sıkamıyo muyum ki anlamadim niye bu kadar acıyo başım falan dônüyo midem bulaniyo biraz halim yok sence sıkamadığım ağrı yapiyoda bôyle mi oluyorum ya

canm öncelikle sakin olmalısın:) canım eczanede fıs fıs yokmus sıvısını aldım ben direkt üstüne döküyorum ya da pecetyele yavasca pıt pıt sürüyorum sanırım 4 fıs fln yeter sana..

aynayı koyup bakma bidaha sakın seytan dürter acar bakarsın bozulmasın..
tentürdiyotu dikiş emio ondan gelmio bazen canım uzun süre gecnce o da normal.. ağrı bence normal ama esra hanıma bi sor istersen..

benim de 3. gün fln yanma kasınma çok oldu acıodu.. esra hanım belki batikon alerji yapmıstr dedi iki seçenek var ya batikonu sürünce sac kurutmayla 5 saniye kurut düşük ayarda uzaktan maksat kurusun o batikon içerde.. ya da batikonu sıkınca bi dakika bekletip yıkıcaksın.. ama ben saç kurutmayla kurutunca inanılmaz rahatladım çamaşrda giymedim geceleri sadece elbiseyle yattım öyle olunca geçti batikonu durulamama gerek klmadı.. sende dene bi bakalım hangisi iyi gelirse..
bu arada batikon çok çok kaşıntı yaparsa alerji ilacı da kullanabilirsin dedi ama bence gerek yok dediğimi yapınca gecer nemli kalması iyi olmuo bende agrı yapmstı..

Canim oturamadigim icin çok hareket ediyorum mecburen o da olmuyo tabi ve aci oluyo sürekli korkuyorum başım falanda dönünce midem bulaninca insan ister istemez tedirgin oluyo aaa benimkide aslinda sivi ama ben eczaneden bogaz spreyi boş kutusu aldim adam dezenfekte ettim dedi ama bak aceba o mu bisey yapiyo ki neyse tamam canim ben birde sivi sekilde kullaniyim kurutayim yatmadan önce bakalim bendede ayni etki olucak mi insallah olur :) cok sagol canim bu arada yaa sen olmasan napardim bilmiyorum :)

rica ederim canım inşallah geçer :)

Kizlar. Gunaydin gece kusu gozun aydin kurtulmussun kusm efham yapma kendine tek zorlugun oturmak olacak gunlerim nerdeyse yatarak ve ayakta gecti bnm sizintli olabilir kan gelebilir acir yanar sol tarafin cok sizlar bende uyurken hep ciplak yattm aynj sekilde bende cevremdekilre 1 hafta bacagmi burktum dedim sonra basur oldum dedim batikon fis fis di benm 2 fis sktm kucuk dudaklari ayirip sonra ovaladim bide ben 9 gun buyuk tuvaletimi yapamadim korkumdan birsey olacak diye uzme.kendini sadece o bolgeyi cok ayirma bende oyle tasla su doktum hep guzelce kuruladim kalktim simdi ustune oturuyorum bu hafta ilk defa oturdum ve dolgunlik oldu hemen turgay beye msj yazdm normal dedi benm besinci haftam bitiyor sukur ped falan kullanmadim ben yumusak bez koydum disari cikarken hasta ikende cocuk bezi kullandm her gun 2 dis saeimsak yedim sormak istedigniz varsa sorabilirsinjz

Sağol canim benim kurftuldum yaptirma derdinden fakat şimdide tutar mi tutmaz mi aceba çok mu ayiriyorum bacaklarimi diyorum kücük dudak dedigin neresi ic taraftaki degil mi ben büyükleri azicik ayirip su döküyorum tasla sanki oraya degiyo gibi öyle hissediyorum ama dün gece oturdum banyoda bir posetin üzerine koydum karsima aynayi kücük dudaklari anca o zaman gördüm sanirim yanlis bilmiyorsam tabi neyse orayi üst ve kücük olmak üzere azicik ayirdim o bölgeye sıktım sonra bogaz manzarasinin dedigi gibi kurutma makinasiyla kuruttum uzaktan tutarak biraz sicakla geneldede sogukla kuruttum o bölgeyi asagi akan anüs bölgesine yani (büyük abdestisimizin oldugu bölge) oraya akan batikonu sildim oralar kurumamisti oturdugum icinbu sekilde bitirdim.. Ama cok rahatladim kizlar kurutmayla inanin gece cok rahat uyumusum tabi bu rahatlikla yüzüstü yatmisim gece uyurken bacaklarimi ayirdim ayirmadim bilmiyorum ve bu sabah ilk defa sanki hiç yaptirmamisim gibi uyandim normal halimle cok sasirdim su an agrilarim var yine ama ilk ve düne göre daha az bu arada dün gece ishal oldum ben kizlar surubu icmistim ve kayisi yemistim cünkü büyük tuvaletim geldi ve ben ıkınarak yapiyorum orasi acilir diye korktum sonra isal beni cok zor duruma soktu kizlar alaturka lavobada yapmak zorunda kaldim büyük abdestimi sadece şunu sorucam bu alaturkada actigimiz kadariyla bacaklarimizi acsak bisey olmaz degil mi yani bôyle altına yapmis insanlar gibi yürüyorum milletinki çok zor durumlarda dahi tutuyodu insallah bizimkilerde tutar.. Bu arada saykoylu arkadasim tesekkür ederim sormak istedigim olursa yine sorarim ayrica sen naptin kontrol falan oldumu tuttumu tutmadimi sonuc var mi

Aynen canm bnde ne zaman kuru tuttum o zaman iyilesmeye basladim cok rahatlattı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…