Amin amin gece kuşunu böyle görünce korkuyprum açıkcası yaptırdıktan snraki süreçten kokruyorum

Korkma canim inkar etmiyorum benim için çok zor bi süreç geçti ilk ve ikinci gün ilaçları kullanmayi sakın ama sakın ihmal etmeyin o batikon rahatlatiyo gercekkten hissedebiliyosunuz ve bogaz manzarasinin verdigi kurutma da çok işe yariyo sabah kalktigimda sanki hiç olmamisim gibi kalktim resmen tabi sonra sonra biraz yine batmalar yanmalar oldu ama ilk günüm kadar emin olun kötü degildi birde ben hič dinlenemedim ve vücudum okadar dayaniksiz kaldiki saatleerce uykusuz ve oturmadan koştura koştura geçirdim günümü çünkü biletimi sabiha gökçenden almistim almaz olaydim keşke atatürke gidebilme şansım olsaydı diyorum neyse kızlar benden ufak bir tavsiye size demem o ki sakın doktorun söylediklerinden çıkmayın birincisi bu ilk gün veya sonraki günlerin zorlugu birazda kişiden kişiye değişiyor bu yüzden agrisiz bile olsaniz dinlenin o vakti kendinize muhakkak yaratin bu da en az sizin kendinize dikkat etmeniz kadar önemli bence

Amin amin gece kuşunu böyle görünce korkuyprum açıkcası yaptırdıktan snraki süreçten kokruyorum
Canim korkma cok sukur benim cook hafof gecti sadece ilk gece uyuyamadim o da bacagimi actim acmadim gerginligi vardi yoksa yine agrim cok degildi sonra gecti zaten kisiye gore degisir.. hatta ben doktoruma sordum agrim yok normal mi die o derece sasirdim burda yazanlari gorunce:)

Canim o sol tarafta sizi demissinya harbiden benim de öyle iki tarafli degil tek tarafli sizi oluyo niye oyle acaba normal bisey ama merak ettim :) hafif bi agri

Kontrolw gitmedim daha gidince hemen yazcam kizlar ben 7 saat otobus yolculugu yaptim o halde ilk gunum benm berbatti benim acilmadoysa sizin hic acilmaz ben nasl geldm o otobusle anlatamam lutfen kendizi uzmeyin sizler iyuki varsinjz

Gece kusu isal olman daha iyi ben buyuk tuvaletimj elimle.sagdirarak cikardim sen dusun canim oraya gitmesin diye surekli elimle temizledm elim.mikrop kapsin oram kapmasin diye.bugun cok.buyk kahkaha attim komik birsey okumustm resmem gergin oram
Ustte vajinayi kaplayan dudaklar varya ben onlarin arasina fisfisi sktm ovaladm aeagi yani hic ama.hic actirmadm 5. Haftam bitiyor hala tuvalette actirmiyorm psikolojik snrm yuruyusde dedign gibi gece kusu pengugen gibi ben bacagimi burktum dedim o fis fisi o bolgeye digru sık elinee ovala orani fazla acma canim

Bogaz manzarasi benim gectigm asamalardasin cnm ben gidemedim kontrelw kizlar yarin adet gunum cunku oyle bekliom ilk firsatta giidcem param da yok bu aralar ne yapacagm bilmiom bi kontrol3 de gitsem kot pantolon giymek istiyorum ama giymiyorum hala yaa skldm esofman giye giye
Kizlar agri sizi hepsi olack sadece dikkat etmeniz gereken orayi cok actirmamak 15 ilk 15 gun dikkat edin
Kesik olan eliniz dikilmis gibi duusunh etler kayniyir bende efhamliydm sizlasin yazdim agrisin yazdm ama bunlar normal seyler acik olan dikisi tutmayan birsey zaten sizlamazda acimazda kurmayin kafanizizda benim 5. Hafta bitio ve simdide hava gelio sanki icerden bi sogukluk hissediom turgay beye gene sordm normal dedi bakalim bi gideym Insallah guzel haberle donmek istoyorm cok yoruldm artik keyif vermiyir hic birsey

Hi bide benim buyuk tuvaletim 5_6 gun icerden baski yapti kicimin ucuna gelip gelip gidiodu orasi geriliyordu resmen benimki oldu ise sizin de olur kizlar kafanizda kurup strs yaomayin hasta olursunuz sizleri seviyorum iyiki varsini gunlerdir destek aliyorum sizden

İnşallah hepimizin sonu güzel olacak kızlar... Duanın gücüne inanıyorum... Rabbim bu anlarımızı unutturacak güzel bi gelecek nasip etsin hepimize inşallah Kefareti büyük oldu, Rabbim biliyor daha fazla üzülmemize engel olacak... inanıyorum siz de inanın... ruhumuz o gece özgürleşecek... kendimi telkin ediyorum bir gün umutsuzum bir gün umut dolu... yaptıran arkadaşlar hep bir şekilde sonuç aldı öyle düşününce rahatlıyorum... birbirimize destek olarak aşacağız inşallah...

Söylediklernizi tel tek kazıyorum aklıma işime çok yarıyacak zaten canm benim

İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım

Haklısın şusn birbirimizfen baska kmsemiz yok inşallah rabbim bizim bu zor günlerimizi görüp affeder bizi iyiki varsınızz

Merhaba arkadaşlar sırf Boğaz manzarası için üye oldum bu sayfaya onun teleaşını ve kafasındaki gizli takip ediyordum aynı benim gibi o da. Benim yaşadıklarımı anlatsam ağlarsınız herhalde kızlar. O kadar kötü insanlarla karşılaşmışım ki başıma bu bela geldi o zamanlar farkında değildim çok önemsemiyordum sonra bir erkek arkadaşım oldu çok seviyorum ölüyorum diyordu ama bana bunu yaşatan şerefsiz erkek arkadaşımın adını sanını bulup ona anlatmış olanları tabi ben inkar ettim,sadece bir süre inkar edebildim. Pes edip herşeyi anlattım en sonunda o zamanda kabul etmedi tabi. Şimdi hayatıma biri girerse aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. İntiharın eşiğindeyim. Ne olacak bilmiyorum

Kontrolw gitmedim daha gidince hemen yazcam kizlar ben 7 saat otobus yolculugu yaptim o halde ilk gunum benm berbatti benim acilmadoysa sizin hic acilmaz ben nasl geldm o otobusle anlatamam lutfen kendizi uzmeyin sizler iyuki varsinjz

İnşallah seninkide bizimkide tutmuştur tutar canim ya Allahim yüzümüzü güldürsün sağol canim benim sende iyiki varsin

Söylediklernizi tel tek kazıyorum aklıma işime çok yarıyacak zaten canm benim

Aynen canin yoksa yaşadiklarimizi burda yazmazsak bende sizde herkeste bunlardan yararlanamazsa eminim ki psikolojik olarakk çöküntüye uğrar biz burada yaşadıklarımızla anlattıklarimızla birbirimizs destek oluyoruz ve olmak zorubdayiz hepimiz birbirimizin gelecegini yani tutmasini kolaylastirmak icin paylasiyoruz paylaşan olmazsa ve soramasaniz ve yasadiklarimiz karsisinda yaptigimiz seyleri paylasmasak kin paylasacak ? O zaman nasil hareket etmemiz gerekeni nerden bilecegiz sürekli telefon acip soramayiz illa ki hepimiz farkli konularda acip sordugumuz zaman birbirimizle paylasinca en azindan deriz aa bu normalmis sormama gerek yok diye ancak bu sekilde ilerleyebiliriz yoksa yablis biseyde olacak olanida kaybederiz Allah korusun o yüzden elimizden geldigince yazalim birbirimize

Canim neler neler yaşayanlar var burda belki bizimkiler kimilerininkinin yaninda hafif bile kalir o yüzden sakin ama sakin intihari düsünme lütfen bu işi daha zora sokar ve rabbimin sana ne kadar güzel seyler yasatacak belkide bilemezsin ve onun verdigi cani ondan baskasi alamaz sen o hakka sahip degilsin bazi insanlar intaharda ariyor careyi ama hic bisey icin ahiretini mahfetmeye değmez konu her ne olursa olsun sen af dile tövbe et yaradanin yapamayacagi hic bisey yoktur biliyoruz ki ve bir gün sana öyle güzel bir kapi açar ki belki daha kötüsüde olabilir bilemeyiz de sabır cok önemli bilmeliyiz ki Allah sevdigi kullari sınar ve sen ne hata yaparsan yap kul hakkiyla gitmedigin sürece Rabbim affeder insallah yeterkl sabret tövbe et ona inan

Ben kontrole de gidemicem gibi ya baska bi doktora gostermeyi dusunuyorum ama bakalim resim kabul ederse foto atcam.. istanbul cok cok uzak imkansiz benim gitmem..canim benim dikislerin bi kismi erimis bi kismi boyle kurularken elime gelio az kalmis ama o da duscek galiba bi aya.. senin dustumu hic hepsi eridi mi

Yinede insallah gidebilirsin canim ve gidemezsende insallah resim kabul eder ve güzel haberini aliriz seninde... Canim o dikis erimesi nasil oluyo ipler mi geliyo ve nereye geliyor onuda ögreneyim de bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…