Ayy canim brnim boyle gizli takip edenler oldugu icin acik acik yaziyorum bende zaten :) intihari fln lütfen unut ben neler neler dusundum 7 yil bi bilsen.. o kadar kolaymiski operasyn yalniz basima gittim yaptrdim ve herseye tövbe ettim bundan sonra herseyime dikkat edicem basta namusum.. serefsiz erkeklere inanmamak..
Yepyeni bi sayfa ac sende unut herseyi Allaha havale et onjn adaleti sasmio inan..

Yinede insallah gidebilirsin canim ve gidemezsende insallah resim kabul eder ve güzel haberini aliriz seninde... Canim o dikis erimesi nasil oluyo ipler mi geliyo ve nereye geliyor onuda ögreneyim de bende
Canim erimesi şoyle sen hissetmiyosun yok oluyolar :) :) düsmesi de eline geliyomus lavaboda fln bana hic gelmedi cogu erimis sanirim biraz var erimeyen.. kiminin eriyo kiminin dusuyo ikisi de normal panik yapma duserse.. 2 haftadan sonra duser erir dedi esra hnim

Kizlar artik ruyalarma giriyo dugunum iki hafta sonraymis eyvah benim dikislerim duruo daha esim gorurse die nasil sikilmisim rüyamda. Gercekten bi an önce 2 haftam daha gecsin ve ben kontrol ettireyim olumlu cevap alayim baska hicbiseyi kafama takmicam.. lütfen dua edin.. resmen günler aklimdan cikmiyo 18. Günüm bugun beynim kendi kendine sayiyo resmen..

Tesekkür ederim canim :) dikkat edeyim bende o günleri görürüm insallah :)
Ya canim bide turgay bey bana sey dedi kontrole gel istersen cunku ben dar dikiyorum bilerek tuttuktan snra onun darligini ayarlarim gelirsen dedi. Tipki sakarya ve maviminvaldeki gibi onlar ondan zor girdiler iliskiye.. benlik sikinti yok zor girmenin ama ya hic giremezse ben orda tkili kaldim.. sen gitcek misin istanbula tekrar bi ay sonra?

Canım diyorum ya ben yeni sayfa açmak istesem bırakmıyor peşimi geçmiş bir şekilde çıkıyor karşıma gücüm kalmadı artık

Canım diyorum ya ben yeni sayfa açmak istesem bırakmıyor peşimi geçmiş bir şekilde çıkıyor karşıma gücüm kalmadı artık
Ama senin once bi karar vermen gerkeiyo herkesin gecmisi cikiyo karsisina.. ama burdaki herkes unutmayi yeni bi sayfa acmayi secti sen secimni yapsan gerisi gelir

Senin düğün ne zamandı? Bir umut diyorum senden iyi haber alırsam belki bende denerim yeni bir sayfa açmayı
Tam belli degil ama mart nisan gibi olcak.. yani burda bicok kisi olumlu sonuc aldi sn bikirsin ama beni beklemene gerek yok.. konuyu okursan beklemene gerek olmadigini gorursun kime yaptrmayi dusunuyosun

Bogaz manzarasinin dedigi çok dogru katiliyorum illa ki karsimiza cikiyo ve senin basina gelen benimde basima her an gelebilir ve ben nisanliyim yinede secim yaptik hepimiz burda ve tertemiz sayfa acmaya ve bu temiz sayfanin decamliligi icin ugrasiyoruz

Aynen canim banada öyle söyledi ve ben gitmeye calisacagim yine elimden geldigince evet onlar sıkıntı yasadılar ama sahsi fikrimi söylemek gerekirse aciklik yeteri kadardan biraz daha darsa bile ben actirmayi düsünmüyorum cünkü acarken belki kötü bisey falan olur ilişkiden sonra gerekirse yine giderim gidemezsem başka bi çaresine bakarim sonuçta tutmuş ve ben dügünüme bir sene var ne zaman ne hareket yapmak zorunda kalacagim belli olmaz acilir falan belki biraz kontrolede sırf doktor gözüyle görsün agzindan çok güzel tutmuş cümlesini duymak için gidecegim fotograf en son carem gidemezsem diye gidebilme sansim varsa garanti olsun ve icimin rahat etmesi icin muayeneye gitmeye caliscam

anladım canım aynen onların ilişkisi gbi sonradan açılırsa hiç sorun yok benm için daha inandrcı oldu dedi skarya bana.. manolya vardı biliomusun onu? onlar giremedi doktrda gizlice actrdı o da ama o özgr kartala yaptrmstı gerçi turgay beye yaptrnlar genelde 2 hafta sonra da olsa giriolar ilişkiye..

Yani canim bence kanama olsunda nasil olursa olsun sonrasinda sıkıntı olsa dahi bi şekilde çaresi bulunur keşke o zamanlara bi gelelim derdimiz o olsun sen kafani takma bosver senin icin suan tutmasi koruman ve kanamanin olmasi aslinda bu hepimiz için geçerlide

Yani canim bence kanama olsunda nasil olursa olsun sonrasinda sıkıntı olsa dahi bi şekilde çaresi bulunur keşke o zamanlara bi gelelim derdimiz o olsun sen kafani takma bosver senin icin suan tutmasi koruman ve kanamanin olmasi çok ônemli aslinda bu hepimiz için geçerlide

O kişinin de hayatında olmaması gerekiyordur belki o şekilde düşün canım... hayırlısı buymuş de ve geç... Allah öyle bi kapı açacak ki her şeyi unutacaksın buna İnan... her birimizin hayatı çok zor oldu sanmaki bir tek senin başına en kötüsü geldi... her şeye rağmen buna şükür canım... ben de çok düşündüm canımdan olmayı ama düşün bu da bi sınav ve ahirette mutlu olma ihtimalin varken onu da mahvedeceğiz o şekilde... dünya ve dünyadakilerin ne düşündüğü değil önemli olan ahiret değil mi zaten bizim için.. Allah dünyada da işimizi kolaylaştırsın inşallah bu günler de geçecek her şey yoluna girecek bir şekilde canım... içini ferah tut... senin başına bunları açan kişinin bunu yapma amacını da anlamadım seninle devam etmek istedi de sen mi istemedin de canım? Ğ

Eğlenmekmiş tek amaçlı canım öyle demişti....

Eğlenmekmiş tek amaçlı canım öyle demişti....

Canim bencede yaptir ve kurtul keşke daha önceden yaptirsaymisim bilseymisim diyorum bende ayrica öyle dediyse zaten boşver takılma şükret ki kurtulmuşsun ayirca acaba kanayacakmi sorusu hepimizde var biz yaptirdik gerisi takdiri ilahi ne varsa onu yasicaz en azindan psikolojikmen rahatlarsin bogazmanzarasinin dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…